Пазаруване от about you - тема 42

• 31 473
  • 519
  •   17
Отговори
# 510
  • София
В повечето случаи са качествени.

# 511
Сутиените Триумф как са?
Загледах няколко..чудя им се.
Препоръки?

Аз два съм поръчвала и двата ги върнах. Из онези дни върнах този.
https://www.aboutyou.bg/p/triumph/sutien-amourette-charm-4077831
Оценявам го на не повече от 10 лв. Да не говорим, че изобщо половината неща от описанието не е вярно.
Ама жените повечето я харесват марката. Вероятно има защо. Залагам на това, че аз не съм попаднала на подходящи модели.

# 512
Трябва ми нещо като тип бандо, за една леко прозирна блуза/пуловер....телесно или бяло.

# 513
Тета виж Lascana,  Magic Bodyfashion и Triumph. От тези бях набелязала телесен цвят за една риза, ама видях бримка на ризата и я върнах Simple Smile
- 95 лв. с кода Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/michael-michael-kors/balerini-28436463 … _campaign=product

# 514
  • Sofia
Спрямо M&S Триумф ми идват умалени.
Оня ден ги върнах. И качеството не ми допадна.

# 515
И на мен Триумф не ми допадат, явно просто моделите не са подходящи за мен. Поръчвала съм и от сайта, пробвала съм и във физически магазини.

В АЮ открих Линдекс, използвам вече година и половина, а може и повече, конкретен техен модел, който вече не се предлага в сайта - без банели, с много тънки подплънки, които се вадят, безшевен. Последно поръчвах на промоция от сайта на Линдекс.

# 516
Благодаря, отказвам се за сега от тях.

# 517
На мен ми харесват Триумф. И от амазон съм взимала смело. Точен ми е размерът. На Х&М и М&С са ми леко малки същите размери.

# 518
Някой да ме ориентира с размерите на дънки Next, че нищо не разбрах. 36 EUR на какво отговаря по тяхната номерация в инчове?

# 519
И аз съм от недоволните от Триумф. 75С съм, поръчах, дойде, подгръдната се оказа голяма, трябваше да закопчавам на последната кукичка. Връщам, поръчвам 70С, идва 70С със по-малка подгръдна,  но и с по-малки чашки!  Нещо средно между  В и С.
Харесвам Ласкана, там няма такива разминавания. И при тях подгръдната е леко уголемена , но чашките си отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт