Пазаруване от about you - тема 42

• 34 431
  • 564
  •   5
Отговори
# 15
  • София
Добре, че казахте, сега влязох и моите също са изтрити, въведох ги отново. Голяма излагация от тяхна страна.

# 16
  • Пловдив
В старата тема бяха разисквани случаите с липсващи банкови данни.
Ако не приема имената ви на кирилица, напишете ги на латиница.

# 17
Може би не се изразих правилно. Нямам проблем да си въведа банковите данни. Проблема е, че заради бъг (както те казват) са ги изтрили и вече са пуснали плащането по връщането не се знае къде.

# 18
При мен нито на кирилица, нито на латиница приема банковоте ми данни, как ли не ги въвеждах - не става! Напоследък са пълен провал тия...

# 19
Тета зависи страната производител и годината на производство. Може да са едни и същи,но годината на производство да е различна или държавата на производство. Converse редовно имат този проблем,едните по широки,другите по тесни а са едни и същи. Едните бяха Виетнам,другите Индонезия май или Малайзия.

# 20
Тета зависи страната производител и годината на производство. Може да са едни и същи,но годината на производство да е различна или държавата на производство. Converse редовно имат този проблем,едните по широки,другите по тесни а са едни и същи. Едните бяха Виетнам,другите Индонезия май или Малайзия.

Мен това като потребител едва ли би следвало да ме касае.
То не е само адидас и конвърс, масова е тази малоумщина ...без извинение!
То пък грам стандарт да няма дадена марка....всеки режи и шие едно към гьотере...

# 21
И аз имах подобна случка с Конвърс. Поръчах си точен размер на един модел, стана ми, удобен ми е. След няколко месеца реших да поръчам друг цвят на същия модел, същия размер ми беше малък. Връщах, пак дебнах за цена и миналия ден получих един номер по-голям, който ми е идеален. Не съм се сетила да погледна къде да правени двата чифта.

Получих и портмоне на Harbour 2nd
https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/portmone-atlantica-23554563
Харесва ми като разположение и изработка.

При куриера ме чака мини чанте
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/chanta-s-prezramki-must-27126370

Благодарности на Аеро и останалите, които писаха за кодовете миналата седмица, обясняваха как се активират и даваха директни линкове.

# 22
Не ми се пишеше, че е поредното оплакване от мен в темата, а съм отскоро.
Преди бях сложила какво съм поръчала и едната ми поръчка е от 4 артикула , от 2 различни бранда
Обаче панталоните са ми абсурдно големи , въпреки разглежданата таблица са почти двойни, иначе по етикет уж е същият номер и са за връщане. Изненадата обаче беше , че ПАК имах объркана поръчка с артикул. Вместо така искания шал за коженото якенце  са ми сложили.....зелени джапанки 40 номер (аз съм 37). Побеснях.
И веднага хващам телефона и звъня, една нафукана мацка ми разправя, да ги върна, ама аз от темата питам за данните за парите, еми...да ги въведа, еми ако искам да пазарувам, еми случва се, еми...Питам имате ли ми данните , аз не ги виждам, но при вас трябва да ги има, еми не можела да ми каже и затвори. Звъня пак, този път попадам на друга по-нормална и отзивчива. Разбирала ме, съчувствала ми, еми ще ми пратели код за 15% , еми ...накрая каза, че ние не виждаме данните, вярно е има бъг, ама те ги имат при тях.
Така че и с бъг и без бъг те знаят къде да връщат. Само дето още не са ми върнали нищо.

# 23
Преди бях сложила какво съм поръчала и едната ми поръчка е от 4 артикула , от 2 различни бранда
Обаче панталоните са ми абсурдно големи , въпреки разглежданата таблица са почти двойни, иначе по етикет уж е същият номер и са за връщане. Изненадата обаче беше , че ПАК имах объркана поръчка с артикул. Вместо така искания шал за коженото якенце  са ми сложили.....зелени джапанки 40 номер (аз съм 37). Побеснях.
И веднага хващам телефона и звъня, една нафукана мацка ми разправя, да ги върна, ама аз от темата питам за данните за парите, еми...да ги въведа, еми ако искам да пазарувам, еми случва се, еми...Питам имате ли ми данните , аз не ги виждам, но при вас трябва да ги има, еми не можела да ми каже и затвори. Звъня пак, този път попадам на друга по-нормална и отзивчива. Разбирала ме, съчувствала ми, еми ще ми пратели код за 15% , еми ...накрая каза, че ние не виждаме данните, вярно е има бъг, ама те ги имат при тях.
Така че и с бъг и без бъг те знаят къде да връщат. Само дето още не са ми върнали нищо.

Интересно тогава защо не сме си получили парите…

# 24
Ако 14 дневният срок е изтекъл и пари нямате върнати, им звънете и пишете.

# 25
Колко време ги чакате, че имам пратки за получаване, но ако е такава историята с връщането и не са си оправили още глупавия бъг хич и няма да ги взема?

# 26
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Момичета, поръчах едни гащи на Триумф. Обаче чак като дойдоха разбрах, че са менструални гащи Flushed В бързината да ги поръчам на добра цена хич даже и не прочетох.
Не знам това чудо как се използва, някой може ли да помогне, че се чудя дали да ги запазя или да ги връщам.
С висока талия са, подсилено дъно, удобни са, но вероятно няма да ги ползвам по предназначение, защото не си представям да ги нося без санитарни материали в онези периоди.
https://www.aboutyou.bg/p/triumph/slip-freedom-9046249

# 27
  • Варна
И аз чакам гащи на Триумф и подскочих, да не се окаже, че и аз не съм разбрала какво съм поръчала 🤣

Моите обаче са други.

# 28
Аз не помня кога върнах , май няма 2 седмици, ще изчакам.
Много ме дразнят с тези номера , едно поръчваш-друго получаваш.
Днес си взех едната поръчка и беше до офис, та ми отвориха да видя какво има, не да ги меря и разглеждам, но пак е нещо. Повечето обаче до нас съм поръчала и тогава вече на доверие взимах, та си поглеждайте, имате право да видите какво има в пакета
тези обички са страхотни, по-мънички са, но си ми харесват и такива си исках, на 30лв с кода тук , препоръчвам, опаковани хубаво, бе...доволна съм
https://www.aboutyou.bg/p/ted-baker/obetsi-sinee-24438561

понеже нямаше безпплатна доставка, та сложих и тази тениска и тя с код за 14лв , еми супер ми е, номер нагоре поръчах, памучна, лека, много приятна, за маратонките
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor-denim/teniska-4358985

и за една туника от НМ прозрачна, ама ми харесва взех това бяло клинче, много добро качество се оказа и хубаво стои , препоръчвам го, даже номер надолу взех, че няма моя и  ми стои супер за 16лв пак с код
 https://www.aboutyou.bg/p/zabaione/klin-rixa-9228926

сега чакам тези две блузки пак кода за 30 %
този пуловер за 37лв
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/pulover-22335597

и тази блузка не познавам тази марка, но учудващо пише, че е шита в България и си викам ще я взема ))
на 33 лв с кода, вискоза и еластан в състав като кликнеш пише производител България ..
https://www.aboutyou.bg/p/wallis/teniska-10186045

# 29
Да помоля за малко помощ. Поръчах това

Искам да взема долнище в същия цвят. На това, на което пак пише смарагдово зелено цвета ми се вижда съвсем друг. На другото пък пише Елхово зелено

И как да разбера кое какво е?
Ще изтрия "чаршафите" после

Общи условия

Активация на акаунт