Пазаруване от about you - тема 42

• 34 464
  • 564
  •   3
Отговори
# 30
Гледай им кодовете в описанието според мен.

Ето ги еднакви тук..https://answear.bg/p/sporten-pantalon-adidas-zne-z-n-e-v-zeleno- … nt-jf6387-1381538
Долу..купи визията пише

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 18:56 от teta75

# 31
Благодаря за новата тема!

Момичета, поръчах едни гащи на Триумф. Обаче чак като дойдоха разбрах, че са менструални гащи Flushed В бързината да ги поръчам на добра цена хич даже и не прочетох.
Не знам това чудо как се използва, някой може ли да помогне, че се чудя дали да ги запазя или да ги връщам.
С висока талия са, подсилено дъно, удобни са, но вероятно няма да ги ползвам по предназначение, защото не си представям да ги нося без санитарни материали в онези периоди.
https://www.aboutyou.bg/p/triumph/slip-freedom-9046249
Нямат нужда от допълнителни превръзки (ако са достатъчно абсорбиращи).
Перат се, могат да издържат дълго време и са по-икономични и еко. Подходящи за нощ, спорт, пътуване. Това с прането обаче всеки сам трябва да си го прецени.

# 32
Аз поръчах тези, сега чакам да се появи С размер от горнището. Как вървят размерите, дали да се хвърля на ХС.

# 33
Хоката не се одобри вкъщи.
Доста тънка мрежа горе..никаква стабилност. Дървена подметка която грам не се гъне. Подозирам че този тип подметки за бЕгане не се и гънат, но все пак. Пътуват и те обратно...
Нямам впечатления от марката. Само високи  очаквания имах Simple Smile
Вашите впечатления какви са?

# 34
  • виртуално
Аз по-удобни маратонки от Hoka не съм носила.
Имам 5 чифта модел Clifton и се чувствам все едно стъпвам по облак , пружиниращи и удобни.

# 35
Аз не помня кога върнах , май няма 2 седмици, ще изчакам.

Няма защо да помниш. Дори да нямаш приложението на Еконт, когато влезеш в АЮ вътре в поръчката където имаш нещо върнато /и още неизплатено/, ако си използвала обаче оригиналната товарителница за връщане, отдолу на другия ден се самостартира процеса по връщане
Скрит текст:
Тези цифри всъщност са номера на товарителницата с която си върнала. Като копираш номера и го пуснеш в Еконта за проследяване ще видиш на коя дата е била при тях. От там насетне текат 14 календарни дни. Изтекат ли вече имаш право да им се оплачеш.

Аз лично си ги водя на една екселска таблица връщанията с датите и така ми е по-лесно да следя срока.

# 36
Благодаря, ама нещо не се ориентирам пак, но поне това разбрах кога да очаквам парите, като разцъквах
това ми изписва

1054958913072
Връщането на поръчката се обработва
Връщането на сумата се очаква на 26.09. (при условие че банковите данни са въведени и запазени)

# 37
  • София
Благодаря за новата тема!

Момичета, поръчах едни гащи на Триумф. Обаче чак като дойдоха разбрах, че са менструални гащи Flushed В бързината да ги поръчам на добра цена хич даже и не прочетох.
Не знам това чудо как се използва, някой може ли да помогне, че се чудя дали да ги запазя или да ги връщам.
С висока талия са, подсилено дъно, удобни са, но вероятно няма да ги ползвам по предназначение, защото не си представям да ги нося без санитарни материали в онези периоди.
https://www.aboutyou.bg/p/triumph/slip-freedom-9046249
Изобщо пише ли някъде, че са такива гащи? Разгледах всички описания, но не видях да пише. Simple Smile

# 38
Отдолу текстът е ориенировъчен и обикновено доста преди края на 14-те дни.

Това пише в Еконт по твоята товарителница
Сряда 17/09/2025 г. 06:58 ч. доставена

На 01.10 изтичат 14-те дни.

# 39
  • Пловдив
Таня67, по опаковката се ориентирах.

# 40
Аз имам абсорбиращи от ДМ. Доколкото съм чела за тях, не са подходящи за по- обилен цикъл. Не съм пробвала само с тях. Слагала съм ги в комбинация с м.чашка. Малко ме е страх така директно. Много зависи как ти се струва такъв тип бельо. Ако не си склонна да ги ползваш, по- добре ги върни. Тези на ДМ са 23лв.

# 41
  • София
Таня67, по опаковката се ориентирах.
Скрит текст:

Но при купуване не може да се разбере. Никъде не се споменава, че са такива. Simple Smile

# 42
  • Пловдив
lili, аз имам от dm и ги ползвам с превръзка, като превенция срещу зацапване на дрехи, чаршафи...
За мен са много практични.

# 43
Получих тази рокличка:
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/buffalo/roklya-bf-kleid-cottage-paperba- … _campaign=product

Не ми хареса. Не ми хареса трикото, цветовете са доста убити. Дължината за моите 167 см е много неприятна - два пръста под коляното.
Аз съм в издирване на наметка/наметало/пончо за повод върху официална рокля. Не мисля обаче, че ще пристигне от Абаут Ю до повода. Виждали ли сте по бг сайтове или физически магазини нещо подобно?

# 44
По повод поста ми вчера за Газелите - проверих и да, различна година на производство са - старите са ми април 2024, новите февруари 2025, иначе страната на производство е една и съща.
Разбирам, че сменят и пипват новите модели, обаче забелязах че новите са по-калпави от стария модел. Първо старите бяха изцяло от велур, а новите са смес от балатум и велур, освен това вътре са обточили отново с гаден балатум изкуственяк, нещо което старите нямаха!, което прави обувката нежелана от мен, тотално. Това че номерът не съответства, вече го писах вчера - още един минус. Разбира се, това не е вина на търговеца, а на Адидас, но фактите са си факти - все по-калпави стоки бълват производителите.

Общи условия

Активация на акаунт