Пазаруване от about you - тема 42

• 36 779
  • 600
  •   17
Отговори
# 525
Купона за 25% му оставаше ден и нещо,пробвах линка и се появи втори,но само с 24 часа повече,странно.

Те по принцип май понеделника се появяваха новите след 13 часа. Понеже аз на работа всяка сутрин зареждам наново, а после някой каза следобеда, че е получил нов. Но е възможно и да няма повече.

# 526
Купона за 25% му оставаше ден и нещо,пробвах линка и се появи втори,но само с 24 часа повече,странно.

Те по принцип май понеделника се появяваха новите след 13 часа. Понеже аз на работа всяка сутрин зареждам наново, а после някой каза следобеда, че е получил нов. Но е възможно и да няма повече.
По-добре да няма,че вече гледам за намаления на гардероби.

# 527
  • Пловдив
Обувките на ТН/ Томму отговарят ли си?

# 528
  • Бургас
Обувките на ТН/ Томму отговарят ли си?

Да

# 529
  • София
За сутиени от АЮ - Lascana и Nuance са моите открития. Триумф - не знам, за мен са странни кройки на необосновано високи цени.

# 530
  • sofia
Момичета, колко време е нужно след връщане парите да достигнат до вас? Още миналата седмица статуса беше "възстановяване на сумата е извършено" , но пари по сметката нямам.

# 531
Момичета, колко време е нужно след връщане парите да достигнат до вас? Още миналата седмица статуса беше "възстановяване на сумата е извършено" , но пари по сметката нямам.

Върни се и прочети, да не повтаряме за стотен път. Вчера се обсъждаше надълго.

И аз искам нов гардероб, място диря също...

# 532
При мен още миналия месец беше така, но пари още няма.
Абсурд е да се свържа по телефона, чат ботът е в режим "Ах, всеки път научавам нещо ново", щял да създаде запитване, дрън-дрън...

# 533
Триумф отдавна не са каквото бяха- символ и стандарт за качество
Нюанс и аз взимам. Никак не са лоши

# 534
Тц, тц, тц. Да не са оправили сайта вече?

Вижда се "Най-добра цена през последните 30 дни**" на някои продукти.

# 535
  • sofia
Аз съм чувала похвали за триумф все от жени с много големи гърди.
Относно обувките на ТН - аз съм половинка номер и от тях взимам по-големия номер. Прилягат ми идеално.

# 536
Имам пратка с две блузи, едната ще я върна. Документът за връщане е за двете блузи заедно.
Трябва ли на документа да отбележа, че връщам само едната блуза? И ако трябва, как го отбелязвате?

# 537
  • София
Не го отбелязвам. Като приложите документа те ще си видят кое връщате. Иначе мисля, че и в приложението можеше да се отбележе.

# 538
  • София
Аз винаги отбелязвам в приложението какво връщам, както и във формуляра за връщане подчертавам арликула или артикулите, които връщам.

# 539
  • Варна
Имам пратка с две блузи, едната ще я върна. Документът за връщане е за двете блузи заедно.
Трябва ли на документа да отбележа, че връщам само едната блуза? И ако трябва, как го отбелязвате?
Слагам една човка само на хартията на това, което връщам

Общи условия

Активация на акаунт