Пазаруване от about you - тема 42

• 49 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Alexova, и аз се включвам относно питането ти за бодито, ефектно е, но нищо особено като качество. Както те съветват другите момичета, вземи си го от Trendyol, сега с купона е под 20 лв, ( без купон 27,59 лв) има само 36 р-р, но може да заредят. Нищо против Абаут ю в случая, но разлика от близо 50 лв не е за пренебрегване. Simple Smile

# 691
ТезиCAMPER Ниски маратонки 'Peu Cami' номер 43 ги взех за 139 лв. Синът ми обаче не ги одобри. Усещал ги много ниски. Отговарят си на номера. На ММ са големи, защото той носи 42 и за съжаление ще връщам. Аз от дамската им номерация вече взех да се обърквам. Един и същ модел в различни цветове - имам бели и сини номер 39/УК 6/, последните черни 39 се оказаха 5,5 УК и съответно малки.

# 692
Зависи дамски или унисекс се водят, оттам и английската и американските номера са различни при маратонките.
Гледам винаги или английската, или американсият номер аз. Никога  европейския.

# 693
Дойде ми поръчката. Таблицата им с размери не е вярна хич. Защо беше кутията с това хартиено тиксо, че иначе вътре обувките бяха непокътнати
Иначе хубава,  качвествена обувка, ама грозна 😁

# 694
Моделът е дамски
Различни цветове, купувани през няколко месеца от един и същи сайт.
Черните са умалени с половин номер.
В последно време мъжките кампери се оказват с много твърда кожа, а дамските, които харесам - тънка, съвсем тънка кожа.

# 695
Щом има над 40 номер, а тези имат 43..значи е унисекс.
Това сочи моят опит.
Фактът, че по uk също са различни номера...отново сочи на унисекс модел .

# 696
Аз мерих стрелката по таблицата им и пак са като плавници. Твърда е кожата, да. Трябва някаква стрелка. Вътре все едно си стъпал на земята

# 697
  • Някъде там
Искам да попитам някой поръчвал ли си е часовник от aboutyou. В момента е на оферта, но се притеснявам дали е оригинален.

# 698
# 699

Подобно яке взех на ONLY, само че джобовете са с един голям цип, пак дълго за 75 лв. Всичко друго е като това.

mila_x,  ето това е оферта, за 20 лв няма и да го мисля, но за 65....Благодаря за отварянето на очите за тази марка. Не съм купувала от тях...

teta75, прати снимката на ЛС, че май изпуснах. За боди ризата май ще се чакат пари, въобще дали да я взимам цялата пратка:sweat_smile:

# 700
Не може половин пратка..или цялата вдемаш и после връщаш бодито..или отказваш цялата. Пращам.

За часовника..няма гаранзия, ако някой го е сменил с менте, ще получиш менте. Сравняваш си по код и там квото може да се провери...

# 701
  • Някъде там
teta75, благодаря. Май няма да рискувам. Най- накрая, след близо дви седмици ми пристигна така дългоочакваната от мен жилетка. Много забавиха пратката този път.
Много е мекичка и комфортна за носене.

# 702
Момичета, да ви се похваля покрих зимните поръчки - чанти, боти, дрехи. Само нов гардроб ми трябва 😉  Като гледам как вървят цените, добре че понапазарувахме Simple Smile Сега вече трябва да е топ оферта да поръчвам 😃
Честито за жилетката на съфорумката по-горе, много е свежарска!
Тази чантичка дойде, много е свежа, цветът е пясъчен и за пролетта ще е супер:

https://www.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-2 … _campaign=product

# 703
  • София
Дългото зелено яке на Minimum, дето Dayzi е дала линк, е много уголемено. С приятелка бяхме поръчали XS и S, понеже четох немски коментари, че е уголемено и поръчахме по-малки. Много се смяхме - в S почти се побрахме и двете, като палатка беше... Заминаха обратно.
Имаше ги нови с етикетите в Ремикс на цена 3 пъти по-ниска от тази.

# 704
Утре чакам якетата, днес дойдоха дънки и рокли по два броя.
Първите дънки ми заспаха, чудесни за моята структура , точни като дължина, талия, ханш- без гънки, без излишно опъване или широчина.
Вторите също са ми точни, но не се възприемам с такива свободни крачоли.
Роклята е много приятна и мека, под коляно ми е. Има и още една зелена, супер тясна е, иначе подобен модел рипс трико.
Та , доволна съм, половината поне оставям.

Общи условия

Активация на акаунт