🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 29 674
  • 472
  •   1
Отговори
# 15
Зависи. Ако ми пречи на играта - ще го махна и още как. Това все пак беше първият съвет, нормално е да изпукат някоя лимонка.

Съгласен съм. Лошите/безполезните праведни са нужни само на предателите. Добрите праведни в началото могат да имат повече изгода да премахват лошите праведни, защото в някакъв етап могат да започнат да им правят много проблеми (започват да гърмят на кръглата маса точно заради тези лоши праведни, които са супер заблудени). Мира явно не е била съвсем в играта, това можеше разбира се да се промени в даден момент, но ако продължава така най-много да се превърне в лесна мишена за манимулиране от страна на предателите.

# 16
  • Другата България
Страхотна корица на темата. Heart

# 17
Според мен, това е спойлер - ще има патаклама довечера. Joy

Скрит текст:

# 18
Честита нова тема, много, много, много е добра! Адмирации, Diavolo!
Нямам търпение за епизода довечера!
Непопулярно мнение ще дам - на мен ми е добре с епизод на седмица, защото хем не мога да гледам в реално време, хем нямам и много време, защото тичам след детето. Аз затова и други предавания не гледам.

# 19
Записвам се в новата тема, досега само ви четях.

Дяволо, благодаря ти за темата 😊

Замислих се за любим участник, харесвах Иван Юруков, съжалявам, че си тръгна без време. Гласувах за Глория, мисля, че има какво да покаже.

# 20
Някой гледа ли ирландския формат? Grinning Тази вечер е финалът и имам да гледам първо нашия, но после и техния епизод. Много се надявам да спечелят
Скрит текст:
двете Oyin и Vanessa. Според мен зависи дали ще успеят да придърпат Kelley на тяхна страна и трите да отстранят двамата мъже предатели. Но дори и да успеят, после очаквам двете да изгонят и Kelley. Да видим дали ще позная. Grinning
Толкова добри праведни не си спомням да е имало в друг сезон!
Между другото, те излъчват по 3 епизода на седмица и за 4 седмици излъчиха целия сезон. Първият епизод беше на 31/08.

# 21
И аз съм тук,ще гледам пряко по Нетера. С кой ще си правим компания?

Бачорски не ме дразни.За мен той е типичен балкански тарикат, ще стигне много надалеч. Ще гази,ще лъже и маже,ще се преструва,ще го играе приятел .. защо не и да спечели?
Георги ми е симпатичен Предател също.

Не знам защо в темата много се споменават НЗ и Австралия форматите. На фона на УК и Франция,те са много скучни.

# 22
Дано бързо разкарат Неве.

# 23
Благодаря за темата!
Нямам търпение за епизода, радвам се, чв
ще гледам на живо.
Никой не ме дразни безкрайно, малко ме разочарова Тино, когото по принцип харесвам, а в шоуто е трето борче вляво….Интересни открития засега са ми Антон и Ева, да видим какво ще направят до края и кой ще се отличи. Гледам си с квф и това е.

# 24
Бачорски се дразни на Неве, защото иска само той да е лидер, останалите под него, мижетурки.

# 25
  • София
Боже, какви шматки има в тая игра...
(Пишете си, гледам и чета), но не гоня бройка, та за шматките ще продължа тук:
още 2--.ма: общо 2 жени и 1 Тино (като не включвам някои широко обсъждани в темата - разпознаваеми от самолет). Т.е. към момента (подчертавам: мое си мнение) - шматките не са половината каст, обаче пречат и с глупостта си, и с гласността си. Чудя се дори Гъмов дали не го сложа във вредните шматки. Ами, да слагам го - понеже влияе на някои девойчета и младежи, дето го имат за голямата работа. Е, ама не е пророк, просто пиещ актьор.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 20:18 от EmBrother

# 26
  • София
Даяна не я слуша главата

# 27
И аз благодаря за страхотната тема!
Гласувах за Боби и Ева иии за Силвия (явно съм бъгната)
Гледам - Даяна верно е пътник!

# 28
  • София
Даяна не знае къде се намира.
Няма значение кой е предател. Твоята цел е да оживееш до финалната права.

# 29
Благодаря за темата!

Даяна вече играе роля, това не е реално...
Егати превземките, много дразни това девойче!
Дано да си ходи тая седмица!

Общи условия

Активация на акаунт