🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 11 485
  • 317
  •   23
Отговори
# 180
  • На морето!
Ева просто е много далече от Предателите, иначе играе играта момичето.
Гъмов от наранено его ще вземе да познае единия Предател. 😆

# 181
  • Stockholm
Да, Бачорски играе лошо, според стандартите на играта, но се вписва перфектно в конкретната ситуация, което означава, че и цивилките са мега зле. Една част от тях не го подозират- тъпите цивилки, а умните цивилки, които знаят, че е той или играят с него, или не срещу него. При това положение, ще си продължи без проблем.

Неве е костелив орех, имам предчуствието, че няма да отпадне скоро и без бой.

Остава Жорката. Поне в момента е в най- неизгодна позиция, вместо да бъде печелившия от "двама се карат, третият печели". Сгреши, че не комуникираше с Неве.

Възможно е обаче и тримата да стигнат до извода, че е рано за ножове в гърба.

За елиминиране Гъмов не е подходящ вече, понеже сериозно подозира Жорката. Владо също не, понеже е единственият гласувал за Бачорски.

В момента е добре да се смирят взаимно и да изхвърлят някоя цивилка като Искра Онцова примерно. И тъпите цивилки ще влязат в други филми, докато се размият подозренията.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 23:40 от silsto

# 182
  • София
Според мен това, че не чухме нито дума за писмата сутрин означава, че умишлено са изрязани от монтажа.
Но защо?
Провал на продукцията с този сегмент? Да ни е по-трудно на нас и да има повече неочаквани обрати за това кой ще се таргетира на масата или нещо друго.
Няма начин да не се коментира.
И няма начин това ей така да увисне. 100% има продуцентска намеса.

# 183
  • Другата България
Аз писах и след предходните два епизода - Бачорски играе играта на различно ниво от останалите.
Високо, и се справя много добре, що се отнася именно до самата игра и целта на формата. Абстрахирам се от личностните му качества, поведение, манталитет, и всичко, което НЕ харесвам в него - аз изобщо не го харесвам, поведението му е на типичен селски беГ. Но играе, факт. Затова се ядосвам на цивилките, че никой не може да погледне на него с други очи /изключвам Владо Николов, и тъпия му аргумент за номинация/.
Така Бачора ще си “стреля“, а цивилките ще си махат хора като Мира и Тома, и после ще се самономинират за най-тъпите фокусници, инфлуенсъри, адвокати, журналисти, артисти и т.н. на страната.

Не искам да си мисля, че Бачора не е ЧАК толкова умен, просто останалите са ЧАК толкова тъпи.....

# 184
Аз сега гледам епизода, но не мога да не питам какво беше това от Бачорски за Жорката, че не играел морално, защото искал да печели..? Аз това разбрах от синхрона му... което няма логика точно от Бачорски, защото ако той не иска да печели, защо играе толкова агресивно....

# 185
Много съм подценявала Бачорски, четейки отгоре-отгоре клюкини за семейството му, подправени със снимки на разни кичозни партита. Да, пълен селяк е, но много му сече пипето, наблюдателен е и разсъдлив. Също така съм се объркала, че има добродушно излъчване, хич даже, тия очи са пресметливи и хладнокръвни.

# 186
  • Бургас
Бачорски коментирал пост във фейсбук страницата на предаването, където яко му сипват.
Скрит текст:

# 187
  • София
Бачорски е много самонадеян, а това винаги предполага грешки. Както стана с повторната сценка за оттеглянето на гласа. Разбира се, той се направи, че едва ли не умишлено и нарочно е действал така, но си беше грешка отвсякъде и съм сигурна, че не само Невена го хвана това. Все и на някого другиго е направило впечатление, надявам се.
Също смятам, че той се смята за неотразим, иска да играе ефектно, да блести, да смайва. И се дразни, че другите двама му се опъват, явно не е свикнал така. Затова иска да се отърве от тях. На бас, че си прави сметката да вербува за следващи предатели такива хора, които ще са му пионки и ще се съгласяват с решенията му безпрекословно.
Надявам се Жорката да не излезе жертвата в тази война между тримата. Харесва ми как се справя, просто трябва да обърне повече внимание на дребните детайли и да се старае повече да е консистентен в поведението си.

# 188
  • Stockholm
Да, пресметливи и хладнокръвни очи, готов и майка си да продаде за собствена изгода. Но играе импулсивно, сменя позиции, не мисли за последствия. Изобщо не е перфектният Предател- интелигентен и рафиниран манипулатор. Освен това е изключително прозрачен. Цивилки, които подозирам, че знаят, че Бачорски е предател- Мая, Даниел Петканов и Антон. В следващия епизод и Жоро стоте гривни, а евентуално и Оля. Владо също, но не знам дали го гласува ей така или го подозира наистина. Във всеки случай този ход го спаси от убийство.

# 189
# 190
Според мен са се усетили, че писмата са твърде голяма улика кой не е предател и са спрели да ги дават. Туджаров в Надкаст затова не им е фен и каза, че ако продукцията са умни, ще се осъзнаят и ще ги преустановят. Или може да ги дават на случаен принцип в случайни епизоди.
Според мен това, че не чухме нито дума за писмата сутрин означава, че умишлено са изрязани от монтажа.
Но защо?
Провал на продукцията с този сегмент? Да ни е по-трудно на нас и да има повече неочаквани обрати за това кой ще се таргетира на масата или нещо друго.
Няма начин да не се коментира.
И няма начин това ей така да увисне. 100% има продуцентска намеса.

# 191
  • София
След като не дадоха обсъждането кого да убият, то може ли да са се прицелили в Тино - поредният безгласен?

# 192

Мая я виждам за първи път в това предаване, има миловиден вид.

Ха ха ха, на външен вид – да, на действия – да не си срещу нея (хората, гледали ОСГ, ще ме разберат). Впрочем от всички праведни тя се справя най-добре за момента, макар и да не е най-прозорливата за това кои са предателите.

Не съм гледал Бачорски в нито едно предаване досега, така че нямах някакво мнение за него. Към момента ми е меко казано неприятен за гледане и се надявам Невена и Георги някак да го изиграят. Инак ше чупя тоз телевизор.

# 193
  • софия
Размишлявам си само:

Това, че не дадоха кого са обсъждали, по библия ли е? Че писмото разбрах го нямало в чуждите. При нас само.
Демек на закуска оцелелите може да влязат и по средата?   Има си яко съспенс - ние не знам, тези вътре-също. Ще ни покажат ретроспекция на конклава, но ще е отпаднала "подсказката" за цивилките участници, че последния влязъл е обсъждан праведен.
Така даже по-ми харесва Grinning .

То ако участницете все пак са се подготвили малко от малко, тези подсказки трябва да ги знаят.
Също и  ( по Саркаст) в началото поне предателите не се возят в една кола. А при нас и  днес и в предния епизод бяха по двама предатели заедно в кола.

Мисълта ми е, дали умишлено се избягват похвати присъщи за формата, за да не могат участниците( даже и да са подготвени от чуждите формати) да използват "подсказките".

Харесва ми да разбирам за обсъжданите в ретроспекция. И  задължително да влизат рандъм на закуска, а не да са последни.  

Ама така пък ние ще изгубим нишката на ходовете  им, на предателите, май, а....??

За Даяна да си кажа - разсмях се, на синхрон вика - надявам се предателите да ме оставят, щото много крякам и всявам хаос - перифразирам  Joy  Направо я заподозрях, че си има стратегия за "тъпа цивилка"  и така да избута напред. Като нищо ще и се  получи, ама излезе и името на масата днес, та не знам ..... Не ме дразни мен. Поне и се играе. Grinning

Ана Мария понеже си я харесвам, да я похваля - доволна съм от нея тук. Grinning
Мая - също, без да съм и фен.
Дано не се въртят дълго около Бачора.

# 194
  • София
Според мен ще дадат обсъждането на предателите. Просто спряха дотук с конклава и в началото на епизод 4 би трябвало да ни го дадат.
А може наистина и директно да ни покажат убития и чак след това да ни дадат ретроспекция какво са обсъждали.

Общи условия

Активация на акаунт