🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 14 305
  • 343
  •   18
Отговори
# 135
Бачорски е неприятен за гледане, едно е да играеш със стратегия, но друго е да натискаш желанието си върху другите и да не се вслушваш и ако някой не е на твоята вълна веднага премахваш. Да, тази игра има един победител, но на този ранен етап е много по-умно да играеш отборно, отколкото да играеш както само на теб ти е по-угодно.

# 136
  • Другата България
Йордан фокусника е поредното ми разочарование, не, че възлагах големи надежди на него, кой изобщо забелязва, че Тино е там, че чак и да се цели в него? И защо? Защото двамата подозират Тома , и са толкова убедени в правотата си, че изобщо не забелязват истинската опасност? Че и щит за Тино иска, той пък се чувствал застрашен....JoyJoyJoy

# 137
Жорката според мен ще го е страх да нападне Неве или Бачорски, освен ако не са сготвени със сигурност на кръгла маса.
Сигурен е, че някой от тях ще го завлече надолу и ги е оставил сами да се хапят.

# 138
  • България
Бачорката не може да играе с финес, къде са самозаблуждава.

# 139
Бачето наистина се мисли за някакъв харизматичен лидер 😆😆

# 140
Очаквам още другия епизод един от тях да си тръгне. Неве или Георги

# 141
Защо гледаме цял конклав как се плюят на лична основа и нищо свързано с предаването? И защо в поредно промо виждаме само предателите и нищо за останалите участници? Много слабо.

# 142
  • София
Еее, тъпо така. Чак другият вторник.
Дори не видяхме да обсъждат кого ще убият.
Другият епизод ще е лудница. Убийство + разривът между Предателите и кой-кого + Кръглата маса.

# 143
  • София
Бачето наистина се мисли за някакъв харизматичен лидер 😆😆

Егото ще му изиграе лоша шега в тази игра. Да видим Оля дали ще е добър стратег, интересно ми ще е как се развие.

Защо гледаме цял конклав как се плюят на лична основа и нищо свързано с предаването? И защо в поредно промо виждаме само предателите и нищо за останалите участници? Много слабо.

И аз очаквах по-въздействащо промо, но това няма да ми попречи да гледам и другия вторник.

# 144
Коте, няма как да ги премахнеш много интелигентно, капацитета ти е нисък, но на какво ще бъдем свидетели… Предателите вместо да чистят праведните, те ще се самоизяждат, интересни ходове, но няма да доведат до нищо хубаво.

# 145
В сравнението на Бачорски на него и Неве с Лондон и Лом определено не е той Лондон. За съжаление проличава, че в живота се  обградил с хора, които го ласкаят и се е позабравил.

# 146
Бачорски е прекалено голям селски тарикат. Някак си не си представях подобен образ за предател. Може би аз прекалено идеализирах в главата си идеята за мистериозен предател, който е хладнокръвен и добър лъжец, а получихме дърт циганин на пазара, който се опитва да те убеди как анцуга с четири линии, който се опитва да ти продаде е оригинален Адидас и се черви от гняв, когато му кажеш, че лъже.

# 147
Невена е абсолютно права, че Бачорски за втори път действа по един и същ начин - исках да те гоня, ама те почувствах….И е права, че те не са отбор.
Кво се карате бе….

# 148
Бачорски можел да играе интелигентно, ха ха ха.... всичко друго, но не и интелигентен е този "голям играч", който за втора вечер е много докоснат от еди-кой си.

# 149
Не стана ясно измежду кои 3 ще трепят от праведните, да Simple Smile

Иначе да, Дяволо, писмото "О! ти оцеля, честито!", хубаво махнали са го, ама никой ли не го чака .. странно и нелогично.

Още играта с лодката, миналият епизод, май никой (от участниците) не разбра, че горивото е задължително, ама парите не. То щото я знам де, от UK и US.

Общи условия

Активация на акаунт