🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 14 660
  • 347
  •   11
Отговори
# 120
Новият Жоро много силно почва! Дано не го вземат при предателите, че да има силен и при праведните.

# 121
  • България
Оле се е подготвила, браво.

# 122
Бачорски: Ако имам твоя щит и ако съм праведен. Joy

# 123
  • София
"Новият" Жоро - само от дадения мъничко диалог с Мая - един набеди и един разкри! Да продължава.
Бъчонката - ако тоя го оставите да вземе победата накрая - няма да ви гледам идния сезон.
"Ф.Лист" е в "десятката" (и "Джес") - в момента лутащите се там (9/10 от всички) я карат на познанства, симпатии и антипатии. Е, ама това не играе в тази игра.
Нищо лошо за зрителя - той пари не печели, не губи. Макар да е интелигентно предаване (откъм участници не е съвсем сигурно вече), не брадъри и рози, именно известните влезли, се излагат. Дано, когато 2 епизода преди края, останат 2-ма праведни и 3-ма убийци, пишман детективите ни там си посипят кратуните с пепел.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 21:43 от EmBrother

# 124
Неве колко е лицемерна. Уж Гъмов и е първи приятел, но тя му името в пространството, после пък се кара на Бачорски.
На мен играта на Невена ми харесва!  Очаквах да се издаде, но държи фронта!

# 125
  • Другата България
Гледам назад, и дотук две прекрасни новини - Жорката е тук Heart/не, че съм се съмнявала/, и Силвия я няма /и в това не се съмнявах/. Милата Силвия, така и не разбра и защо е вътре, и защо е навън.
В момента гледам играта с плашилата и съм тотално разочарована от липсата на мисъл и смисъл в повечето от играчите. Милата Мирела не знае къде се намира, за пореден път, а Ана Мария ми направи много добро впечатление с разсъжденията си, жалко, че никой не ѝ обърна внимание. Отново много стратегическа игра на Мая, не случайно пълнеше монетки в колбичката на Коджабашев /нищо случайно няма при нея/. Останалите тичат като мухи без глави.

# 126
  • София
Тино и Мая са с щитове. Т.е. ще има убит сигуре.
Очаквам сега Неве и Бачорски да се сдърпат.

Лицата бързо надуши аквамена.

# 127
За Бачорски има трима които се съмняват в него - Жоро К, Ева и Антон, за Владо той му написа името, но в момента не дава аргумент

# 128
  • София
Скоро ще изгори и един предател, неизбежно е.

Даяна ми е дразнеща, не знам нещо не ми се вписва там.

Мая я виждам за първи път в това предаване, има миловиден вид.

Трябва да слушат Владо - има мн добри идеи за игрите, ама... трудно се управляват толкова хора.

Бачорски си е опасна работа, дали ще успее да свали от себе си подозренията?

Жалко, че дават толкова малко от това предаване.

Ана-Мария почти няма думата, очаквах да видя повече от нея, предвид че в Ергенът не се спря.

# 129
  • София
Сега очаквам Йордан ритуално да си скъса фокусническите дипломи, както обеща. Joy
Много тъп вот, не мислят повечето, хващат се за някакви пълни глупости и гласуват накъдето ги насочат.
Бачорски... Е, не! Първият път беше умен ход да хвърли име и после да се оттегли, но втори път е тъпо да действа по същия начин. Става странно и подозрително.

# 130
Вече симпатизирам на три жени Анна-Мария, Ева и Оля, останалите още не могат да разберат къде са попаднали, очаквам Коджабашев да им размъти водата на предателите.

# 131
  • Stockholm
Както преди писах, Жорката не е толкова добър Предател, колкото иска да бъде, след като пълнеше монетите си при Коджабашев, който  благодарение на него влезе, но това не му пречи да се прицели в спасителя си  още в началото. Така че най-важното за играта Жорката не е разбрал- никакво доверие никому,  никакви добрини и саможертви към никого.

# 132
Бачорски... Е, не! Първият път беше умен ход да хвърли име и после да се оттегли, но втори път е тъпо да действа по същия начин. Става странно и подозрително.

+1
Явно си е намислил такава стратегия, ама не е много добра.

# 133
Тино и Мая са с щитове. Т.е. ще има убит сигуре.
Очаквам сега Неве и Бачорски да се сдърпат.

Лицата бързо надуши аквамена.

Мая, Бачето я пази. Тино не го знаят, че съществува.

Харесва ми, че Невето се усеща да се стяга илипще си ходи.

# 134
Аах Невето напада и Жоро, лош ход. Трябваше да се пробва поне да го придърпа.

Двамапсе карат. Третия печели. Жорката трябва да се възползва и да продълже да ги насъсква един срещу друг.

Общи условия

Активация на акаунт