🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 14 027
  • 341
  •   14
Отговори
# 150
Бачорски е прекалено голям селски тарикат. Някак си не си представях подобен образ за предател. Може би аз прекалено идеализирах в главата си идеята за мистериозен предател, който е хладнокръвен и добър лъжец, а получихме дърт циганин на пазара, който се опитва да те убеди как анцуга с четири линии, който се опитва да ти продаде е оригинален Адидас и се черви от гняв, когато му кажеш, че лъже.

Изобщо не е архетип на предател според библията. Той е най-типичната тъпа цивилка (shoutout Sarcast и модераторите).

Даже ми минава през ум дали не е някакъв неофициален спонсор

# 151
Йордан фокусника е поредното ми разочарование, не, че възлагах големи надежди на него, кой изобщо забелязва, че Тино е там, че чак и да се цели в него? И защо? Защото двамата подозират Тома , и са толкова убедени в правотата си, че изобщо не забелязват истинската опасност? Че и щит за Тино иска, той пък се чувствал застрашен....JoyJoyJoy
За мен пък има логика както Мира-Тома-Тино, така и Юруков-Силвия-Тино. За мен си е абсолютно необходимо да има щит.
"Защитени" от убийство са само онези, които излизат на кръглата маса към момента - Боби, вече Гъмов, Мирела, на конклава стрелят такива, които няма да ги гласуват. Още не са почнали да убиват тези, които много разследват или надушват правилните следи. Така че е напълно вероятно Тино да изгърми.
А на конклава виждаме, че стават някакви супер нелогични неща, не знам и аз защо гонят тези, които гонят.

# 152
  • На морето!
Раздори в Праведните, раздори и в Предателите, това е единствената причина играта да върви някак. Ако поне в един от двата отбора имаше обединение в една цел, играта щеше е да брилянтна.
От другата страна този хаос прави интригата и непредвидимостта в предаването.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 22:14 от Rapariga

# 153
Кви Мирели, кви 5 лева /2.56 евро/!
Неве и Жоро да готвят Бачорски с див чесън и мерудия, че той тях ги готви на ум без подправки!
На мен Бачорски би ми бил пръв избор по масите - кръгли, елипси, всякви четириъгълници и произволни форми! Предател, праведен, в Чистилището - все неприятен персонаж!

# 154
  • Другата България
Кои и какви следи е надушил Тино?
Ако ще има нужда от щит то е имено заради това, че има вероятност да изгърми като Силвия - човек, който никой няма да го гласува на кръгла маса, но има още такива, не е само той. Абсолютен статист е Тино, не виждам да има собствено мнение, води се по Йордан, който видяхме колко логически разсъждава. Тоест, “логически“.
И според мен вече изговорени имена не са защитени от “убийство“, защото Гъмов отново беше спряган, изобщо до момента предателите действат на лична основа, и се самоизяждат помежду си, вместо да “гърмят“ когото трябва - за мен именно тези, които биха могли да ги надушат.

Още едно разочарование - човек, който не знае защо е там - Владо Николов, втори нелогичен вот, правилен за Бачорски, но мотивът за него “кърти мивки“. Blush

Венци Венц дори го забравям, че присъства, Искра също никой не я споменава.

# 155
Много интересен епизод! Ще става още по-вълнуващо. Hearts Movie Camera
Ако е имало някой задрямал пред телевизора, то Даяна го е събудила. Smile
Видях Х-а на портрета на Мира на стената. Ще спя спокойно тази вечер. Joy
Ева продължава да се представя много добре, притежава голяма сензитивност. Nerd
Добре се получи, че Оля и Коджабашев се върнаха. Диляна изобщо не ми е интересна, още повече пък за тази игра. Flowers Mushroom

Лаф на епизода - "Вместо да убия някое пернато, аз ще убия човек който обичам. Никой не го е обул Гъмов, обул съм се от първи клас сам."  - Гъмов на кръглата маса Hands Muscle

Бачорски става все по-злобен и изказът му граничи с простащината. Sign Triangular Flag On Post
Тома не ме впечатли с нищо, безразличен един такъв ми беше. Rolling Eyes
Коджабашев още с влизането си подуши, като ловджийска хрътка адаша си. Dart

Тотал: 32 хил. лева.

# 156
Аз също се замислих, че бих си номинирала Бачорски и без да съм сигурна предател ли е или не, защото е много дразнещ.

# 157
  • София
И аз първо Бачорски бих посочила. Не знам защо така му се разминава, с какво ги печели. На Невена й симпатизирам по принцип, но тук доста се напряга и й личи, мисля, че ако не беше предател би играла играта много по-добре. Имам чувството, че не й е ок в тази роля.

# 158
  • София
Къде може да се гледа предаването със закъснение?

# 159
# 160
  • София
Дано не изгърми Жорко, на мен ми е симпатичен. Предпочитам го като предател, Бачорски грозно го захапа на синхрон, че бил неморален, защото искал да победи. Нормално е човек да играе с цел да победи. И това го изприказва само, защото Георги не се съгласи с него. Бачорски иска всичко да казва и да е main main character.

# 161
Гъмов вече почна да подозира Жорката и вече го споделя на тези на които има доверие. Накрая да не го отнесе Жорката.

# 162
Бачора иска да ги разчисти и да вземе няколко набедени Бети, няма да стане де!

# 163
  • На морето!
Бачорски е мега интригант, който и да е предател с него, няма да го хареса.
Не знам действително ли прекарват толкова време заедно тримата в къщата, но е глупаво това. Трябва да се пръснат и всеки да си има своя група, която да следи и при възможност да води в правилна посока, на конклава ще имат време да обсъдят ситуацията, не на билярда и по диваните.
Иначе на тяхно място сега бих отстреляла Даяна. Тя със сигурност няма щит, а и така ще отклонят вниманието от себе си малко.

# 164
Доста интересен епизод беше, въпреки че от промото изглеждаше по-драматично.

Надявам се следващата седмица Неве да привлече Георги и да направят каквото могат, за да махнат Бачорски. Няма как да имат сигурна коалиция с него.

Бачорски се уплаши, когато разбра, че Георги е готов да стигне до края на цената на всичко (не че го показва). И затова Бачорски рязко се обърна срещу нещо, видя, че не може да му вярва.

Георги не играе добре според мен. Не може на конклавите само да мълчи и да не заема страна. Или подкрепя Бачорски или казва, че Неве също има право.

Общи условия

Активация на акаунт