🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 13 564
  • 336
  •   18
Отговори
# 210
От това, което виждам до тук, Венци Венц е най-глупав, милият. Кух, кух...

# 211
Eто ви една друга гледна точка:
Бачорски ще е следващият отстрелян 😉
Дават прекалено много него.
Както Силвето…
Вече се усещат - и за билярда, и за говоренето.
Антон и Ева сякаш се отдръпнаха, но не значи, че не внимават, но гледат да нв се набиват на очи. Както и АМ - много добре се представя досега.
Владо май влиза в час. Жалко, че другите не го слушат или по-добре 😂
Симпатизирам на Неве и Жорката като предатели, Ева и Мая пт праведните, а от новите - Коджабашев 😉/ Яд ме е за Диляна - доста е умна и за разлика от общото мнение, мисля, че ставаше за играта/.

А дано, ама надали…

# 212
Става много интересно, доволна съм! Започвам да симпатизирам най- много на Коджабашев - не съм го гледала в другото риалити, но много бързо се ориентира, и за мен е ново и симпатично лице. Оля също ще следя с интерес- въпреки, че захапките й в студиото на Ергена да не ми допадат, тук даде сякаш най- силна заявка, че иска да играе и има представа от играта...Какво стана с размишленията на Ева и Антон?!...Връщам се да ви чета! Hug

# 213
  • София
И на мен ми се ще вече предател да си ходи, много се застояха. Smile

# 214
За мен излъчване 1 път седмично не е ок. Губи се динамиката и се забравя.
Очевиден е фокуса на редакторите върху Бачорски. Дано не е така до края. Искам да видя и други участници - Ана Мария, Коджабашев, Антон, Оля.

# 215
С мъжа го погледнахме почти на шега, и много ни хареса.

Жалко, че е само веднъж седмично.

Според мен зле я играят тази игра за момента, на съветите няма толкова разсъждения, колкото "този ми е странен". Но все пак си е и игра на психология и действително всички са извън зоната на комфорта.

Карамазов е страхотен. Отива му дракулската естетика. 😀

# 216
Изобщо не мисля, че има Winner edit за когото и да е към момента, това предаване се режисира различно от Сървайвър. Естествено, че Предателите ще са в центъра на вниманието и най-вече най-активния от тях.
Не виждам и другия сървайвърски метод - засилване на синхроните на отпадащия играч, Тома, Иван и Мира почти не ги видяхме като цяло, а на Силвия синхроните имаха място, защото бяха неадекватни.

# 217
За последно се включвам с мнение за ирландския сезон, но който не го е гледал - препоръчвам с две ръце. Миналата вечер беше финалът. В скрит текст ще обобщя сезона.

Скрит текст:
Имаше баща и син, които не знаеха, че и двамата са одобрени да участват. Бащата беше от първоначално избраните предатели, като в последствие остана единствен предател и вербува сина си. Joy В последствие и двамата бяха изгонени. Общо в предаването се изредиха 6 предатели. Във финалните 5 имаше 3 праведни и 2 предатели. Като предателите направиха големи грешки кого да убият и към кого да насочат вниманието на кръглата маса в предпоследния епизод. В последния епизод интуитивните праведни изгониха двамата предатели и решиха да прекратят играта без да гонят още, защото си имаха пълно доверие, че от последните 3 всички са праведни. В голяма помощ им беше, че във финалната петица изгонените си разкриваха ролята. Победителите праведни дори не бяха изненадани от развоя на събитията, защото бяха толкова добри играчи със силни интуиция и логика и им беше пределно ясно кой какъв е. Според мен наистина заслужена победа.

# 218
Всички се подмазват на Бачорски....
Дори и да го подозират повечето, никой няма да му се противопостави и да го уличи.

# 219
  • Варна
Да си кажа и аз - Бачорски, колкото и да е дразнещ, добре, че е той, че да видим Неве да играе. Струва ми се, че, ако някой друг беше избран за предател, на Невена щеше много бързо да ѝ доскучее и самоволно един вид да се "издаде". Сега е момента младежът Георги да се възползва от "войната на авторитети". Аз, ако съм на негово място. щях да подшушна на Владо Николов, че и той е забелязал колко демотивиран е Бачорски по време на игрите. От там нататък само ще се гледа сеир.

# 220
  • София
Добре де, ама сега като го вкараха тия двамата е ясно, че те не са предатели, защото предателите вече са избрани. И на някой мнението, че Мирела е номинирала Боби, а Боби Мирела става ясно, че и те не са предатели и така 4ма стават абсолютно ясни, че не са предатели

Също така не ми стана ясно ще се избере ли още предател? Защото какво става ако сега ги надушат и ги изгонят следващите три пъти? Кой ще се събира на конклава?

# 221
Добре де, ама сега като го вкараха тия двамата е ясно, че те не са предатели, защото предателите вече са избрани. И на някой мнението, че Мирела е номинирала Боби, а Боби Мирела става ясно, че и те не са предатели и така 4ма стават абсолютно ясни, че не са предатели

Не е винаги гарантирано, че новите ще са само преведни. Има случаи, в които правят единия предател, дори все още да не е имало изгонен предател на кръгла маса (от 3-ма са ставали 4-ма предатели).

# 222
Голямо браво на Оля, че устоя на атаката му да каже на кой е дала щита.

Аз очкавах да се държи като праведен и да преговаря с нея за щит.
Супер се издава.
Абсурд да победи, просто няма да е лесно да го махнат, че явно е замаял там 4-5 хора.
Предателите са главните герои, нормално да ги дават повече.
АМ я даваха, как даде точна теория защо са убили Силвия и на мсата също я даваха.
Засега ме кефи как играе Мая в предателите, дано се справи и ако се нажежи около нея. В ОСГ не ми харесваше.

Нещо не ми е ясно - как ще "сготвят" Неве? Нали се зарекоха в началото, че се пазят и не се издават. Или нещо не съм разбрала.
Нямат право да кажат "аз знам, че тя е предател, защото я видях в избата на предателите", но може правейки се на праведен да каже, че я подозира.
Това е защита да не се издадат сами себе си да развалят играта, да не кажеш изгонете мен и ако съм предател то и Пенчо е предател. Или пък да ти стане мъчно за праведните и да се разкриеш много явно.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 10:49 от Одри ♡

# 223
  • Другата България
Ако има някой, който може да елиминира Бачорски, за момента това са Георги и Невена.
Но от видяното и от тримата си мисля, че той пръв ще ги разкара, Георги със сигурност.
Тогава, ако, или когато това стане, никой няма да им е виновен, че не са се усетили да го изпреварят, въпреки, че са наясно, те двамата най-вече са наясно колко брутално може да играе, и го прави той.

# 224

Също така не ми стана ясно ще се избере ли още предател? Защото какво става ако сега ги надушат и ги изгонят следващите три пъти? Кой ще се събира на конклава?

Повтарям се от вчера Blush, но няма гаранция, че новите влизат като праведни. Въпреки това, ако беше изгонен предател, шансът един от новите да влезе като предател щеше да бъде по-голям.
Още е рано, но на по-късен етап е много често да се захапят предател срещу предател на кръглата маса. И когато единият е изгонен и признае, че е предател, тогава много праведни започват да се усъмняват в другия. Така че и тук изобщо не може да бъде гаранция, че Боби и Мирела са праведни.
Другото вече е писано, но ще обясня. Ако бъде изгонен предател на кръглата маса и останалите предатели са повече от 1, тогава на конклава имат възможност или да убият както обичайно, или този път да вербуват един от праведните да се присъедини към предателите. Праведният получава анонимно писмо и без да знае кои са предателите, може да реши да се присъедини или да откаже. Ако е останал само 1 предател, задължително трябва да вербува, като този път предателят се разкрива пред избрания праведен и му заявява, че или трябва да се присъедини към него, или трябва бъде убит, тъй като вече знае, че е предател.

Общи условия

Активация на акаунт