🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 12 875
  • 326
  •   9
Отговори
# 240
Оля за завръщането си:

# 241
Аз към снощния епизод имам само една забележка. Как така се стигна до изгонване на Тома? Казаха, че се държал подозрително, но реално показаха ли ни такова поведение? Чудя се нещо ли изтървах или е пропуск в монтажа.

# 242
Днес видях Бачорски на хепи във Варна, жалко че не го питах нещо за предаването Grinning

# 243
Това за мен е номер 1 предаване в българския ефир евър. Жалко само, че са ни малко калпави праведните, иначе щеше да е жестоко.
В този ред на мисли може ли феновете на формата да препоръчат топ 3 най-интересни сезона от всички англоговорящи такива досега?

# 244
  • София
Това с писмата дори да е така, аз лично никога не съм виждала да го излъчват. 🤔

# 245
Това за мен е номер 1 предаване в българския ефир евър. Жалко само, че са ни малко калпави праведните, иначе щеше да е жестоко.
В този ред на мисли може ли феновете на формата да препоръчат топ 3 най-интересни сезона от всички англоговорящи такива досега?

Аз мога да препоръчам в тази последователност: Ирландия с1, Австралия с2, САЩ с3, Великобритания с1. Според мен най-прехвален е Великобритания с2, не знам защо масово толкова много се харесва.

# 246
  • София
И на мен ми е любим той. Аз не разбирам пък на UK 1 какво му е интересното. 😃

# 247
И на мен ми е любим той. Аз не разбирам пък на UK 1 какво му е интересното. 😃

Скрит текст:
Как по-възрастният мъж предател издаде по-младия точно на последната кръгла маса. Ако не беше той, праведните щяха да си го добутат до финала.
Иначе може би трябваше да го махна от мнението си, тъй като написах 4, а не топ 3 сезона. Всъщност наистина не е чак толкова впечатляващ, но от UK сезоните май никой не ме грабна особено.

# 248
И аз нямам спомени да се изпращат писма до оцелели. Даже мислех че е наша иновация. Може и да има но със сигурност не е масова практика.
Тук има доста версии с английски субтитри  https://gofile.io/d/LJBdym

# 249
Ако не изгонят Бачорски, той ще разчисти предателите и ще вземе разни пионки за предатели. Т.е. няма шанс по-интересни участници като Оля примерно да станат предател и съответно да спечелят.

# 250
  • София
Не знам четат ли тук или не, но наистина предаването взе да се превръща в Шоуто на Бачорски, досадно е. Искам да чувам повече какво мислят и говорят Ана Мария, Коджабашев, Мая, Антон, дори и ТИно, макар че той не изглежда да мисли особено. Стискам палци за Жоро, подозирам, че ако махне Неве, Бачора ще си извоюва да поканят за предател Оля и вече ще са си топ комбина да изгонят Жорката.

# 251
Аз като човек, който този сезон не гледа нито Игрите, нито Ергенът съм изключително заинтересована от този формат. Нещо различно, свежо. А и като цяло ми харесват този тип формати, не знам защо досега не знаех за съществуването му.

Аз съм фен на Жорката, но лично мен Бачорски не ме дразни. Не ми пречи, че го дават най-много. Да, някои от участниците не им дават и 1 минута ефирно време, повечето всъщност кажи-речи ако не знаеш, че са там, няма и да разбереш. Но предполагам за момента е така, защото сюжетът се върти около предателите и ходовете на Бачорски.
Надявам се по-натам да дадат повече задкулисни разговори, за да можем да разберем какво кара хората да гласуват по определен начин.
Жалко, че е само веднъж седмично. Предпочитам го мноого пред други предавания.

# 252
  • гр. Шумен
Бачорски започва леко да ме изнервя с тази негова самоувереност и
"аз съм най-великият тука". Дано не е той победителя; няма да ми хареса. И видиш ли Оля как му била помогнала и тем подобни. Нещо тука ми намирисва. И какви са тея "котенца"? 😒 Нещо ме ми е ясно. Жалко за Диляна, така ми се искаше да я видя в играта. И само не разбрах Тино защо е така... как да кажа... "привлечен" към Оля.  🤷‍♀️

# 253
За мен е логично да дават най-много ефирно време на тези, които са най-ярки и интересни и очевидно Бачорски е такъв. Освен Невена, Гъмов (който не понасям органически), Оля, Искра, Глория и още един - двама, на другите и аз не бих дала ефирно време. Там са за пълнеж.

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз към снощния епизод имам само една забележка. Как така се стигна до изгонване на Тома? Казаха, че се държал подозрително, но реално показаха ли ни такова поведение? Чудя се нещо ли изтървах или е пропуск в монтажа.

Нищо не си изтървала. За мен за този тип игра, час и половина епизод,че и седмично, е КРАЙНО недостатъчен.
Особено пък и с нашите монтажисти.
Например за Тома въобще не разбрахме откъде е дошло,кой е подхвърлил идеята,кои хора са я обсъждали.
Някой само каза на Тома,че му споменават името и следващото,което виждаме е Тома изгонен на кръглата маса. Wtf?

Но пък 50 минути ефирно време за Бачорски и неговите схеми.
Но пък нито един синхрон на Георги да го питат какво мисли за Бачорски и идеята му да гонят Неве. Нито да го питат дали обмисля да махне Бачорски като очертаващ се "зловещ" предател. Да попитат същото Неве..

Брутално зле са с монтажа. Ние реално ако дочуем нещо от случайни кадри c кой,кой обсъжда и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт