🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 14 483
  • 343
  •   11
Отговори
# 330
По темата за Бачорски и синхроните: някой си е направил труда да преброи синхроните на всеки участник от ирландската версия, прилагам графиката в скрит текст. Участници с по 12-14 синхрона на епизод стигат до под кривата круша, а последните останали имат между 0 и 4 синхрона систематично през цялото предаване. Не казвам, че е "Библията", но е добре да се има предвид.
Ако някой има време и му се занимава, не е лоша идея да се направи такава графика и за нашата версия. Накрая ще е интересно да се видят резултатите.

Скрит текст:

# 331
  • София
Да, Неве на синхрон каза че лъже. Тъпо беше това с писмата и може да е гаф, но обяснението ми е странно. Както и да е.
Синхрони броеше една съфорумка, но за други предавания. Не съм я срещала в тази тема.

# 332
  • София
Точно калто Адоралова казва е, точно това казаха в Надкаст и точно Неве изрично каза, че е решила да излъже.
Разбирам страстта по конспирации, но тук за това просто няма дори намек за конспирация Simple Smile

Хареса ми статистиката за синхроните на стигналите напред! Дано и с Бачорски така!

# 333
Soney, кое не е ясно? Ако получаваха всякакви писма, щяха да реагират "я да видим какво пише днес", а не "въх, убиха ме!".

Цитирам отново:
"Още като отворят вратата и видят, че има поставен плик на стола, веднага им се променя реакцията, даже си казват "ех, убиха ме" преди да седнат. Това е категоричен знак, че не всички получават писма."

Ето ти въпрос: Ако допуснем, че всички получаваха писма абсолютно невъзможно ли е участник като види плик да каже "ех убиха ме"?

Втори въпрос:  Ако допуснем, че не всички получават писма - първия ден не те водят никъде, не получаваш нищо и не си изгонен. Втория, третия пак не те викат, докато един "прекрасен" ден те викат и те водят сам към някаква стаичка. Абсолютно невероятно ли е още преди да отвориш вратата да ти е ясно, че отиваш на пангара. Тоест физиономията ти да е увехнала още отпреди отварянето на вратата?

Мисля че ако наблюдаваме реакциите в следващите епизоди може да доуточним. Без 100% гаранция, но все пак -  колкото повече хора влизат с увехнала физономия, вероятноста да се викат извадка хора за писма е по-голяма. И Обратно - колкото повече неувяхнали физиономии влизат - толкова е по-вероятно да се дават писма всеки ден на всеки. 

Съгласявам се с теорията на Дяволо с една добавъчна хипотеза - може би на някои или дори на повечето (още отначало) им е било казано да си мълчат за писмата?

# 334
Каза, "решавам да кажа, че и аз съм получила писмо" (към този момент всички си мислим, че кажа = излъжа), но по-късно идва втория синхрон, който съм цитирала в предишният ми пост, моля гледайте го, в който говори, че останалите са разбрали, че казва истината.
Та по-скоро е получила писмо, другите обяснения са по-сложни и по-конспиративни и по тези причини, по-малко вероятни.
Аз спирам да споря, защото го правя с препратки от епизода, я вие го правите по памет от преди 8 дена.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 09:12 от Одри ♡

# 335
Ето ти въпрос: Ако допуснем, че всички получаваха писма абсолютно невъзможно ли е участник като види плик да каже "ех убиха ме"?

Ти така ли би реагирала ако всеки ден получаваш писма и във всичките досега пише, че оставаш?
От това, което съм гледал по чуждите сезони, те още като отворят вратата общо взето си знаят накъде отиват нещата, но видят ли писмото - край. Човек до последно има надежда, дори и когато го водят към ешафода, все пак. Също така не изключвам някои да ги викат преди закуската не за писма, а за кратък синхрон.

# 336
  • European Union
Оля и Георги също имаха писма, в които пишеше, че са праведни.

# 337
Diavolo, анализираш с голяма убеденост, но позволи ми да не се съглася. Не мисля, че е вярно. Не мога да твърдя за всички сезони, но в тези, които съм гледал не получават писмо. Внимателно погледни още веднъж британските версии, например третия сезон. При тях има една голяма особеност - има камера насочена към вратата на стаята, от която влизат. Още като отворят вратата и видят, че има поставен плик на стола, веднага им се променя реакцията, даже си казват "ех, убиха ме" преди да седнат. Това е категоричен знак, че не всички получават писма.
Мисля, че само при първото убийство бях гледал някъде още един да получи същото като на Глория писмо, тоест това е инцидентен похват за повече стрес в началото.
Очевидно е, че при нас не получават всички писма - Глория като го каза, другите не гледаха сякаш са "да, бе, и ние също", нищо изрязано няма в тези кадри. Няма смисъл да търсим тайни и продуцентски гафове, някои неща се виждат добре и от екрана.

Абсолютно е така и в ирландския. Сега го гледам и хората от вратата реагират и знаят, че в писмото нищо хубаво няма да пише. Не знам откъде дойде това, че всички до един получавали писма, изобщо не ми се струва вярно. Може би нашите, но чужбинските със сигурност не.

# 338
Не намирам логика да бъде оставено писмо за предател, в което да пише, че е бил пощаден тази нощ Rolling Eyes
Каква реакция се очаква да извлекат от предателя точно? И защо, ако е имала Неве писмо, не го излъчиха?

# 339
  • España
Вие още ли писмата предъвквате ….. “Стиснете си ръцете” около някакво компромисно становище и да продължаваме нататък с обсъжданията , че вече много натежа в темата ! ✌🏻

# 340
Неве според мен не е получила писмо, но как нацели описанието на обстоятелствата, при които уж го е получила - коридора, стаята?

# 341
  • София
Неве все пак е ходила на сихнрони, а и ми се върти, че като каза, че е решила да излъже, добави - и отивам да разпитам Глория да разбера всичко. Второто може и да съм си го внушила, но помня, че ми направи впечатление.

# 342
Не си си го внушила, точно така каза. Че е разпитала Глория за всякакви подробности около писмото.

# 343
Пак гледах третия епизод вчера и ми направи впечатление какъв голям жокер даде водещия на Праведните - "Някой ви води, но в грешната посока.". Явно вътре, заради многото "шум" - предположения, разговори, уговорки и съмнения, не могат да видят така ясно кой им подхвърля идеи.

А Бачорски откъде е толкова близък с Венци Венц, че си го придърпа така категорично в коалицията с Мая?

Общи условия

Активация на акаунт