🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 16 590
  • 366
  •   21
Отговори
# 345
Не са казали конкретно Неве дали е получила, защото не знаят.  

Казаха, че по няколко човека получават всеки ден, включително предателите. И че е масова практика.
Само, ако и предателите получват писмата стават не релевантни, ако само преданите получват е подсказка.
Убих се да пиша едно и също Simple Smile

# 346
  • Другата България
Ясно, благодаря, разбрала съм частично. Blush

# 347
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Неве не е получавала писмо. Ще умра вече,казвам ви..
Тя сама си го призна на синхрона,че е решила да излъже,че и тя е получила,за да си изчисти името. И наистина каза,че е разпитала Глория за детайли.
Дори ни се показа как двете разговарят на масата и Неве я разпитва.

# 348
Аз разбрах по същия начин като Адоралова за писмата.

# 349
  • Stockholm
Точно калто Адоралова казва е, точно това казаха в Надкаст и точно Неве изрично каза, че е решила да излъже.
Разбирам страстта по конспирации, но тук за това просто няма дори намек за конспирация Simple Smile

Скрит текст:
Хареса ми статистиката за синхроните на стигналите напред! Дано и с Бачорски така!
Понеже моето “птиченце“ ми каза, че истината е казаното от Туджаров в Надкаст, а аз не съм го гледала, какво точно е казано там от него?
Доколкото схванах, няма конспирация, няма писма за всички, има само за няколко човека /различни/, и не, Неве не е получавала нищо /то и няма смисъл/.
Това ли е?
Merry Ann, твоето "птиченце"  живо и здраво да е Green Heart Кажи му  да дойде и в темата със Спойлерите  Green Heart

# 350
Неве не е получавала писмо. Първо, че си призна, второ, който е по-наблюдателен би забелязал колебанието ѝ дали да вдигне ръка или не. С този ход, тя насочи донякъде хората, които се съмняват в нея, да помислят, че ако и тя има писмо по-вероятно ще бъде да е “праведна”.
Струва ми се, че Бачоров отсега се чуди как да предаде Георги и Неве, а още са в началото. Надявам се обаче, те първи да се усетят и до го изиграят🤣

# 351
Супер досадна стана темата с тези писма, на никой не му пука за тях.
Няма да прекарат толкова лесно Бачора.

# 352
  • Stockholm
Хора, моля ви, престанете вече с писмата и Неве. Само това дъвчем и все има някой неразбрал Joy

Аз си размишлявам по следните въпроси:
 1. Не е ли вече време цивилките да се усетят, че от групата на Бачорски никога не се убива някой?
 2. Неве или Бачорски могат да думнат Жорката веднага, ако решат да убият Гъмов. И Неве може и да го направи, понеже чу подозренията на Гъмов, но не ги сподели на конклава.
 3. Много суперлативи за Оля, но май и тя е от тъпите цивилки, поради това че даде щит на "застрашения" Тино Joy и не зацепи защо Бачето задава странни въпроси за щита.
 4. Относно Бачето- малко въздух под налягане усещам. Прави сериозни заявки, после се измъква и сменя стратегии, както на думи, така и на дела. Дали всичко не е само приказки и самоизтъкване. Иначе ми харесва, че се контролира, винаги мазен- котенца, мотенца, супер лицемерен и чаровен. Важни качества за манипулатор.

# 353
Рано е още да се съмняват защо близки на Бачорски не са убити, минали са само 2 убийства. Някъде към средата или малко след това започват да се коментират тези неща.

# 354
  • София
Изобщо не се прикрива добре Бачора, но в калабълъка още никой не е забелязал.
Най-добре се прикрива Жорката, според мен поне.

# 355
И на мен ми изглеждаше, че Жоро се крие най-добре, ама след като толкова хора го набелязаха, явно не.
Може да фръкне преди Неве даже.

И Бачора би трябвало да го подозират.

# 356
Ако ще си говорим за предпочитания, искам да видя как Жорката намазва ските на Бачора, а той на финалния синхрон прави поклон и казва - Евала Жорка подцених те.

# 357
  • Stockholm
Ако ще си говорим за предпочитания, искам да видя как Жорката намазва ските на Бачора, а той на финалния синхрон прави поклон и казва - Евала Жорка подцених те.

И аз много бих искала. Още помня как намаза ските на Джеферович в ИВ. Но надали.  Неве може да дръпне Бачорски и да го сготвят. Невето не е за подценяване също. Изобщо не сподели, че Гъмов обсъжда Жорката на всеослушание.

# 358
С това излъчване веднъж седмично убиват предаването, то няма и какво да се пише даже, освен да се дъвче за писмата. Даже не можем да предполагаме кой ще бъде утрепан. Така се прави, браво бтв Trollface

# 359
Абсолютно. С един епизод е тегаво и темата не върви. Трябваше да е 2 пъти седмично - това като че ли е най-успешната формула при такива риалитита.

Общи условия

Активация на акаунт