🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 18 119
  • 395
  •   18
Отговори
# 375
Към събота вече всичко съм свършила и си гледам трейтърс Ирландия (не ме спойлвайте), което засега е доста яко, игра на съвсем друго ниво. На четвърти епизод съм, като приключа се предлагам и на лични да си обсъждам с други фенове.

Не знам дали е разрешено, но май е по-добре да си отворим отделна нова тема за чуждите сезони, защото тук трият като почнем да ги обсъждаме в детайли.

Относно кой би победил в БГ версията (праведни или предатели) - според мен в който и да е сезон ще е много трудно за предателите да победят. Генът български е много, много по-мнителен (някои ще кажат, че си избираме все едни същи предатели-политици, ама то е друго), а освен това има значение какви ще са правилата на финала - дали ще разкриват самоличността на последните отпаднали или не. Като за първи сезон очаквам да ги разкрият, това намалява значително шансовете на предателите.

# 376
Аз се водя последен милениал, но мъжът ми се води от първите джен-Зита. И той гледа като хипнотизиран. 😀

# 377
За да мога коментирам "Фермата" с някой се регистрирах във форума. Joy

Преди началото на предаването си мислих, че един епизод на седмица е достатъчно. Сега си мисля, че два, може би с пауза 1-2 дни между тях, е по-добре.

На теория, преди началото, бях за Предателите. Сега викам за Праведните, макар че са супер неориентирани. Честно казано, нямам основателна причина защо така. Може би защото не ми допада избора на предатели - Бачорски не е "моята чаша чай", Неве сякаш наистина не се чувства особено комфортно да играе от тази страна на барикадата, само Георги е искал и се е подготвил за тази игра.

# 378
  • София
Аз пък гледам абсолютно безпристрастно. 😜
Имам леки симпатии към някои от участниците отпреди, но тук гледам само играта им, доколкото ни я показват. Не стискам палци на никой. А-а, влюбих се от пръв поглед в Коджабашев 😉 / не съм го гледала преди/. Мисля, че ще е добър разследващ праведен, както и ще му пасне и да го изберат за предател на по-късен етап…
Колкото до Бачорски - в началото ми харесваше, но вече предОбри.
Малко оффтопик: Синът ми се засякал с него в един магазин / не го е виждал преди това/ и каза, че бил страхотен пич, общителен, забавен, пускал майтапи и се държал много френдли с непознати.
Така, че явно е харизматична личност и омайва играчите, но това е довреме 😉

# 379
  • София
almadji, изчакай Жорката Коджабашев да го тресне параноята и ще ти падне ченето какви филми му се въртят в главата. За сега в показал само чаровното си персоналити, но той има мнооого Simple Smile

# 380
  • София
almadji, изчакай Жорката Коджабашев да го тресне параноята и ще ти падне ченето какви филми му се въртят в главата. За сега в показал само чаровното си персоналити, но той има мнооого Simple Smile
😂😂😂 О, тогава още повече ще ми хареса 😜

# 381
  • София
Абе не знам, на Острова така изперка, беше си за психиатър на терен.

# 382
  • София
Аз съм малко разочарован, че се пише толкова малко :/
Реално в онази междинна тема, която пуснах лятото се пишеше повече, а сега като започна сезона, много слабо.
Чудя се дали да не направя темите двуседмични ама пък така ще се пропуска важна информация за шоуто и статистиката. Пфф.
Абе не, ще си е седмична ама надявам се да се повдигне малко интереса.

# 383
Абе не знам, на Острова така изперка, беше си за психиатър на терен.
Ама го направи с чар и много естествено. Абе, получи му се страхотно. Тук форматът не предполага да остане за дълго време сам, нито пък има игри за лична победа, та не очаквам съвсем да пощурее, но се надявам пак на ярко и запомнящо се участие.

# 384
  • Stockholm
Слабо коментираме, поради единствения седмичен епизод, в който и без това не се случва много. Този който е в център- Бачорски, сме го разнищили от до. Но какво да правим, че се губят моменти при дискусиите между участниците?

# 385
  • София
Даам.
Съгласен с критиките и тук и на други места, че не ни показват ключови неща от дискусиите.
Най-простичкия пример: Не може да гонят Тома и то с толкова убедителен вот, а ние да се чудим защо се е стигнало до там. Тома е някакъв статист, видяхме само един сегмент между Йордан и Тино в който го обсъждаха и това беше за 2 часа епизод.
Губи ми се причинно-следствената връзка.

# 386
Аз съм малко разочарован, че се пише толкова малко :/
Реално в онази междинна тема, която пуснах лятото се пишеше повече, а сега като започна сезона, много слабо.
Чудя се дали да не направя темите двуседмични ама пък така ще се пропуска важна информация за шоуто и статистиката. Пфф.
Абе не, ще си е седмична ама надявам се да се повдигне малко интереса.
Просто няма какво да се пише. На мен ми е любимото риалити тази есен, но честно казано вече позабравих какво излъчваха във вторник… До към петък вече тръпката е отминала.

# 387
Нищо не очаквах от Тома. Очаквах повече от Йордан, който до момента ми е абсолютно непознато и безинтересно лице; просто мислех, че илюзионистите са много по-наблюдателни и преценяващи хората.
Няма как да обсъждаме цяла седмица един 90-минуте епизод. Ето, и темата с писма я изчерпахте. На мен на първия и втория ден след епизода ми липсва нов епизод, но после свиквам.Simple Smile Реално сега пиша тук, само защото нямам нерви да гледам волейбола, а ми се е свило сърцето и не мога нищо друго да правя.

# 388
  • Stockholm
Е, недей да пишеш само в екстремни ситуации Joy Аз гледам мача, но с притаен дъх. Нищо не смея да пиша за него.

# 389
Е, недей да пишеш само в екстремни ситуации Joy Аз гледам мача, но с притаен дъх. Нищо не смея да пиша за него.
Аз не смея и да гледам, само с едното очо и надавам едното ухо.

Общи условия

Активация на акаунт