🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 21 561
  • 459
  •   16
Отговори
# 420
Друго,  съображение да не се бърза е, че ако (чисто хипотетично) предателите се отстрелят много рано, после делиш награда с 10 човека, вместо примерно с още двама по-накрая.

Това не го разбрах съвсем, наградата няма как да се раздели между 10 човека. На финала отиват 4-ма, най-рано тогава може да се дели, ако решат на приключат играта.

# 421
Няма как да делиш с 10 човека награда. Предаването достига крайна фаза като останат 5-6 човека. През останалото време ако остане един предател, той избира нов, който ако откаже, бива убиван веднага, така че почти винаги ултиматумът е приет.

# 422
И на мен ми хареса "Маските", макар и малко бързичко ми свърши. Мустаците се надявам, че са за роля, но май пак стават моден тренд Close Надявам се обаче, да има и версия на предаването за следващи сезони и с не толкова известни, но знаещи играчи, защото от този списък на Владо с актьори малко ми настръхна косата- досега, с цялата любов и уважение, не ми изглежда актьорите да са най- подходящите за този формат, дори и като дедективи Sunglasses И, малка вметка- харесва ми, че поне засега сякаш заподозрените не го вземат толкова навътре и остават в добрия тон, но да видим вдругиден, като влезе Даяна и пак стреля по някой Stuck Out Tongue Winking Eye

# 423
Няма как да делиш с 10 човека награда. Предаването достига крайна фаза като останат 5-6 човека. През останалото време ако остане един предател, той избира нов, който ако откаже, бива убиван веднага, така че почти винаги ултиматумът е приет.

Еее добре, приемам поправката.
Cocktail

# 424
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Още една причина да не знаем кой подозира Бачорски,защото това не ни се излъчва.
Аз пак твърдя, че един епизод седмично е крайно недостатъчен. Или да има един епизод,но той да бъде 3 часа. Изключително много неща не ни се дават.Изпускаме важни разговори и заговаряния,Тома дойде от нищото.
Дразнещо е. Кой го е нарочил, как се е формирала групата срещу него,какви са им мотивите .. Нищо!

Аз например не искам 45 мин разговор около масата.Искам 45 минути разговори между участниците - в колите,на път за игра, или на закуска ,или на вечеря преди кръглата маса.Камери навсякъде. Това е фондаменталното,което трябва да ни се показва + 20 минути маса + 20 минути игра + 5-10 минути конклав.

И синхрони на главните действащи лица в сюжетната линия на епизода.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 01:25 от Adoralova

# 425
  • София
Имате ли предположения кого ще убият във вторник? Не ми се вярва да нацелят щит. 😉 За Мая могат да се досещат, а Тино… кой го брои 😊

# 426
Ако за час и половина не успеят да разкажат най-важното от събитията през деня, то тогава повече виждам пропуск в монтажа, а не проблем във времетраенето. Максимум 10 минути за играта е напълно достатъчно, даже ако успеят да я съкратят още, в това предаване е по-добре.

# 427
  • София
Харесаха ми Маските падат. Но много кратко студио. Поне 1 час да беше.
Деси Стоянова е супер и стои много добре.
Не ми хареса мустака на Карамазов. Дано да е за роля (предполагам, че е).
Още повече ме хвана яд за Юруков. Би направил интересна игра.
Хм, след този сник пийк, с който ни насочват, че ще се отстреля Георги, по-скоро ще стане обратното. Ще изгърми Невето. Или Бачорски. Но няма да е той толкова рано. Нали се хвалеше как тепърва ще се развихри още повече, не сме видели нищо...

# 428
Аз нямам опцията да трия. Само да ти кажа. И никога за нищо не съм те докладвал. Даже има мнения, които съм ти лайквал, макар и да са малко на брой. Не се влияя аз от подобни неща.
Критикуваш незначителните неща, хвалиш ги когато има конструктивна критика, но тя е важна, защото касае нещо генерално като монтаж/концепция.
Тези номера ги знам. Така и се прави по принцип.

Кръглата маса е ясно, че никъде не я дават 3 часа, но могат да и отделят 45 минути. Примерно.

Не съм ги хвалил, нито лъскал, по принцип не хваля. С монтажа проблемът ми е, че вкарват тонове излишна бигбрадърска простотия - и за това съм писал. Например, можеха да ни спестят как Анна-Мария се репчи на Даяна, или как Онцова се надвиква с още една участничка - абсолютно излишни сцени без отношение към играта. Лошото е, че именно с такива сцени запълват два часа екранно време. Но за Тома специално лично аз нямам претенции, че нещо фундаментално е било скрито от мен като зрител - нито ме изненада изгонването му, нито аргументите останаха непонятни. Не съм гледал американския Сървайвър, но спрямо други версии на Traitors не беше нищо твърде орязано.
Вече доброволно предложих да изляза с името си и профила си, за да се спрат тези инсинуации за ушленца и носленца, но уви, изтриха ме. Ако желаеш, мога да ти пратя на лични.

45 минути кръгла маса? Къде ти толкова, в никоя версия няма такива кадри. Най-дълго пускаха в ирландската версия - към 15 минути, но в британската и австралийската често са по 5-10 минути.

# 429
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Напротив,много са важни тези моменти на лични нападки между играчите.Показват ни в какви отношения са,кой с кой не се харесва,не би играл с него, евентуално на масата да гласува неговото име..
Аз точно такива неща предпочитам да гледам,за да си обясня логиката на гласуване примерно.

# 430
Оф, какъв е този моден тренд сред готините актьори да пускат мустаци Thinking При Пъдев е заради представление, дано и Карамазов да участва в него и то да претърпи пълен провал, за да не се налага да ги гледаме така дълго време Satisfied А Деси Стоянова е супер както винаги, въпреки че хич не ми хареса роклята, която беше избрала тази вечер. Освен критиките за визията, студиото ми хареса и се надявам да му отделят повече време, за да може отпадналите участници да споделят още подробности от кухнята на риалитито.

Movember Comes Again Wink

Цитат на: Adoralova
Не знам колко умен е Гъмов,прилича ми на човек,който непрекъснато е в роля или пиян.
Съмнявам се да вниква в играта до толкова,че да следи кой,къде,какво и как е казал..

Бачорски си каза на масата как той е наговарял всички да гласуват за него (защото Бачорски е с огромно его и всеки на масата и в България трябва да знаят,че той е шефа там).
Гъмов обаче въобще не обърна внимание на това,а се насочи към Петкански и Георги. Аз пък веднага бих се зачудила Бачорски защо ме е нарочил,от позиция на праведен се съмнява в мен или от позиция на предател,който може да му разбърка схемата?

И двете, Дядо Попе, и двете

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 09:49 от Див Селяк

# 431
Мира беше крайно неадекватна в интервюто с Деси Стоянова. И тя почна да смесва личния живот с предаването. Владо ѝ направи уместна забележка да коментира какъв е Бачорски в ролята си, а не какъв човек е.

# 432
Ами то едно е да подозираш, друго да го кажеш в подходящия момент (антипример Даяна). Щото ако го кажеш твърде рано или на грешния човек, си вкарваш автогол.  
Най-елегантно е да започнеш пускане на такива  мухи след като имаш ясна идея кои са предателите, така че те да не се усетят кой пуска мълвата срещу тях. Дотогава - снишаване и правене на впечатление на глупав, неориентиран и безопасен.
Съгласна съм. Ако си праведен и подозираш с голям процент сигурност кои са предателите, не е разумно веднага да ги обвиниш. Така просто ще изберат нови и си в начална позиция. Много по-добре е да се правиш, че вятър те вее на бял кон, докато не дойде подходящият момент. Но пък за сметка на това на синхрони можеш да си кажеш подозренията. Там се казват истините, не на кръглата маса.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 10:33 от Lilly_85

# 433
От последния конклав на мен ми се причу, че Бачорски подхвърли името на Антон Стефанов и очаквам, че може и той да е убитият. Още повече, че Антон има добър поглед и комуникация с останалите и има вероятност да им даде добри насоки към някой от тях /предателите/.

# 434
  • София
Снощи обаче ми направи лошо впечатление едно нещо което Владо каза в "Маските падат". Вече имал цял списък със желаещи актьори и приятели, които му били писали че искали да участват следващия сезон.
BTV, знам че ни четете тук: Внимавайте, един сезон със шуро-баджанашки каст ще изтърпим, обаче ако и следващия е същия, щи имате едно "Чао" от мен (а и сигурен съм от доста други мислещи като мен). Искаме стратегически мислещи и интересни хора, а не този се познава с онзи.

Общи условия

Активация на акаунт