🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 22 112
  • 459
  •   5
Отговори
# 450
sam001, имаш право, трябва да има и разбиращи играта, но не и цяла сюрия пренавити стратези (като Георги, малко ми дойде too much разбора му още на първия конклав; може и да стигне по-далеч от Неве, ама нейното естествено поведение ми е по-интересно за гледане).

Те много пренавитите стратези без това са половин стратези. Grinning Няколко за цвят е интересно да има, от социална гледна точка да се види до къде ще я докарат. Познаването на играта и мислещите участници вече са съвсем друга категория, именно те карат едно реалити да се развива с всеки следващ сезон. Познаването на играта, разбира се, не винаги е гаранция за успешна игра, но никога не е излишно да се кастнат повечко фенове на предаването, най-малкото няма да се чудят какви са правилата и да правят елементарни грешни.

# 451
Доскоро твърдях, че е добра идея половината каст да е от непознати лица, а другата половина известни, но си връщам думите назад. Осъзнавам, че се намираме в свидна България и ще има доста шуробаджанащина от познаващите се и играта няма да е въобще чиста и справедлива. Проблемът е, че като отидеш на кастинга те няма да ти кажат, че ще има и известни хора, които да се пазят до края.

Иначе в подобни стратегически игри е много трудно да се каже кой би бил добър, дори да анализираме добре и да знаем правилата или да сме гледали много сезони, това не означава, че няма да се овъртолим или да правим грешки - точно затова подобни предавания са толкова интересни.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 16:15 от outcast

# 452
  • София
outcast, ако позволиш бих добавил нещо към последния абзац:
В тази игра ако се снимат два сезона един след друг с абсолютно едни същ каст ще се получат два коренно различни резултата. И някой може в едния да бъде ужасно добър, а в следващия да е точно толкова слаб.

# 453
  • Другата България
Тотално ви изпуснах, ама боледувам нещо и не съм в кондишън.
Не съм гледала снощи “Маските падат“, но ви прочетох.
Сега, това, че някакви хора пишат и се обаждат на Владо за евентуално участие в евентуален втори сезон не означава, че същото нещо се се случи задължително.
Според мен е по-скоро малко рекламен трик от Карамазов, нещо като “има огромен интерес към предаването“, вероятно и има такива, искащи да се ползват с “връзки“, но не вярвам точно Владо да е буфер за нещо такова.
Що се отнася до това кой ще гонят - още след епизода във вторник писах, че май ще намажат ските на Жорката, дано греша.

# 454
  • España

Вече доброволно предложих да изляза с името си и профила си, за да се спрат тези инсинуации за ушленца и носленца, но уви, изтриха ме.

Докато чакаме по епизод на седмица , можем да разиграем : “кой е предателят в темата” 🥴! Шегичка ….да не вземете да ме изтриете сега ?!

И аз харесах “Маските падат” , хареса ми идеята; изпълнението ; водещата , но не и кратко трайността . Силвия защо я нямаше ….аз все се надявах някой да заеме двете останали свободни места ….

# 455
  • София
Много се напрегнах като прочетох по-нагоре в един коментар, че Карамазов бил залят молби от познати да ги включели в бъдещи сезони, егати нахалниците.
Сигурна съм, и най ме дразни, че всъщност ги блазни курортеца в имението, а не са истински разбирачи на играта. Ето ние с приятели в последните над 10 години сме изиграли 100-ци Върколаци и съответно и аз искам да участвам, ама като не съм известна и нямам такива уреждачески контакти, само ще си гледам шоуто на Бачора, както е тръгнало.
Дано все пак направят следващи сезон без обичаните заподозрени, които изскачат отвсякъде и неминуемо се поддържат по някаква линия - актьорска, журналистическа, реалифи формат и т.н.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 16:58 от Topwall

# 456
  • До морето
А, то оставаше и Силвия да набутат вътре в 30те минути. Тя ще е в другия епизод,  заедно с убития и изгонения от тази седмица сигурно.

# 457
  • София
А и за Коджабашев щях да казвам - големи надежди имаме за него, включително и аз, но не мога да забравя как тръгна да дава щита и питаше "Сега трябва ли да кажа на кой го давам?"  и тия около него взеха да му обясняват, че не трябва, за да не знаят предателите и да има шанс да стрелят по човек с щит......и той с едно проникновено "Ъхъъъъ...", което на мен ми говори, че и той май не си е написал домашното.
А може да се прави на “улав”, уж не е много в час 😉😂

# 458
Коментираше се в първата тема за евентуална връзка между Петканов и Глория.
Вчера са качили снимки в Инстаграм, които го потвърждават.

Скрит текст:

# 459
Много са сладки заедно. Да са много влюбени.

Общи условия

Активация на акаунт