🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 21 985
  • 460
  •   13
Отговори
# 435
Следващият сезон по-добре да е с непознати хора. Разбирам, че популярните личности водят до засилен интерес и може би за премиерен сезон е ок, но от догодина ще е хубаво да търсят друг тип участници… За голяма част от виповете е по-важно да си запазят отношенията, отколкото да играят играта и по този начин всичко се обезсмисля.

# 436
Аз също искам игра с напълно непознати един на друг участници, които да не са и публични личности. Даже мисля е време да се обяви, който желае да се записва. Има такива.
Като пък има толкова много желаещи от публичната сфера какво пречи да има два сезона в една година - и без това стана ясно, че заснемането е около 14 дена. Рискуват да не се погледнат след играта. Joy

# 437
Във всеки случай не се изненадах, че са го набелязали за подозрителен.
Ще допълня, че никак няма да ми липсва. Толкова тъпо се държа като го уличиха и на тръгване, че даже се зарадвах (че е той, а Гъмов остава).

И аз не се изненадах, че махнаха Тома и не мисля, че през деня, са го спрягали много (за ралика от ден 1), просто това, че Бачорски призова да се отегли коалицията от гласуване за Гъмов + липсващата защита на Тома наклони везните според мен.
Пускам си сега студиото, бях забравила за него.

п.п.
Мисля, че коментираме по-малко и защото последния епизод приключи по-рано, нямаме идея кого ще трепят, нещо по-нестандартно ли ще има, какво ще е.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 20:51 от Одри ♡

# 438
Мира беше крайно неадекватна в интервюто с Деси Стоянова. И тя почна да смесва личния живот с предаването. Владо ѝ направи уместна забележка да коментира какъв е Бачорски в ролята си, а не какъв човек е.
И Иван Юруков ми доказа, че е правилно убит и не е за тази игра въобще с изказването, че бил потресен как Неве го била номинирала, той актьор, колега. Той ако бил предател нямало да номинира и гони колеги. Абсолютно неподготвен и незнаещ къде се намира мъж.

# 439
Значи след предаването ще има много разсърдени хора, виждали кой как е гласувал....

# 440
И Иван Юруков ми доказа, че е правилно убит и не е за тази игра въобще с изказването, че бил потресен как Неве го била номинирала, той актьор, колега. Той ако бил предател нямало да номинира и гони колеги. Абсолютно неподготвен и незнаещ къде се намира мъж.

Но пропускаш как каза, че имал план да бъде комбина с предателя Бачорски, не е толкоз вчерашен Иван.

А нов сезон с непознати личности също искам, но само ако направят като ирландците и умишлено отхвърлят от кастинга всички "големи" играчи дето са гледали всевъзможни сезони и "много я разбират играта". Такива като този Саркаст, в допълнение и с характера му, мерси, ама не ми се гледат. Най-интересно е, когато участниците играят непринудено.

# 441
  • София
На мен пък ще ми е любопитно да го видя тозиСаркаст, защото едно е да се правиш на много отворен пред ТВ, а друго - в кюпа 😜

# 442
А нов сезон с непознати личности също искам, но само ако направят като ирландците и умишлено отхвърлят от кастинга всички "големи" играчи дето са гледали всевъзможни сезони и "много я разбират играта". Такива като този Саркаст, в допълнение и с характера му, мерси, ама не ми се гледат. Най-интересно е, когато участниците играят непринудено.

Не съм гледал ирландския сезон, но както трябва да има недобре ориентирани цивилки, така трябва да има и хора разбиращи играта. Непринудено може да си играят хората вкъщи на Върколаци, иначе като тримата изгонени, които снощи гостуваха в студиото, ще обясняват как гледали накъде летят птичките и ще се чудят как другите от първия ден взели толкова насериозно играта (при 2 седмици снимки, не знам кога очакват те самите да започнат да вземат насериозно играта). Ако се снима 2 месеца предаването, разбирам първите няколко дни да я карат по-лежерно, но за толкова кратък снимачен процес, ще изпуснат половината игра, докато се усетят да играят.

# 443
  • До морето
Аз не мисля, че е имал план Юруков да играе с Бъчора. Нявсякъде се коментираше, че е малоумен ход да идеш да кажеш директно на предателя "Ти си!", а да не го кажеш на никой друг. Видял е и е прочел сигурно що за тъпотия е свършил и сега го представи едва ли не, че имал бил план. Па го гледал продължително, па го викал да се разтягат - белким Бъчорски разбере тънката му мисъл. А що не му е казал Айде да играем заедно?!?!
Та, абсолютно не е знаел и още не знае къде се намира.

Много ме е яд на Битивито. Сега гледах Маските падат! Кой гений реши да е 30 минути?!?! Водещият на предаването + трима изгонени за половин час. Че той само Владо може да запълни час с интересни неща около заснемането, като за първи брой. От там нататък на всеки изгонен по отделно може да се обърне внимание.
Ако библията на предаването казва, че може само по един епизод седмично и не може да я нарушавате, то поне направете коментарното студио по-дълго и го сложете в ден и час, който да помага да вдигнете рейтинга на основния епизод и  да поддържа интереса.

Насила се мъчите да се прецакате сами.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 17:09 от Boho chic

# 444
Чуждите формати с непознати хора ли са, не знам, защо у нас все гледат да набутат само ,,звезди,, в тези предавания.

# 445
Здравейте от мен!
Чета ви от началото на сезона, но все нямам време да се включа. С две малки деца сме вкъщи, та разбираемо...
От предаванията гледаме с мъжа ми само това и от време на време "Кой да знае".
Надявам се в скоро време да разкрият двамата мъже от предателите и Неве да избере нови хора.. Нещо тези двамата не мога да ги харесам...
Мая и Коджабашев ги познавам от "Островът...". Ана-Мария от "Ергенът". Добре се справят те, проницателни са и там тече мисъл.. Та надеждата ми е в тях. Антон и Ева също се справят, да видим какво ще стане..
Владо Карамазов ми е любимец, справя се отлично. Не съм гледала чужди формати и нямам база за сравнение, но това , което виждам в нашия, много ми харесва.
Дяволо, страшно изчерпателна информация в първия пост! Благодаря!

# 446
  • София
Чуждите формати с непознати хора ли са, не знам, защо у нас все гледат да набутат само ,,звезди,, в тези предавания.

И двата варианта ги има.

# 447
  • До морето
А и за Коджабашев щях да казвам - големи надежди имаме за него, включително и аз, но не мога да забравя как тръгна да дава щита и питаше "Сега трябва ли да кажа на кой го давам?"  и тия около него взеха да му обясняват, че не трябва, за да не знаят предателите и да има шанс да стрелят по човек с щит......и той с едно проникновено "Ъхъъъъ...", което на мен ми говори, че и той май не си е написал домашното.

# 448
На мен пък ще ми е любопитно да го видя тозиСаркаст, защото едно е да се правиш на много отворен пред ТВ, а друго - в кюпа 😜

Той ако така "познава" както с моя милост, ще има бая да го овъртолват предателите.Laughing

sam001, имаш право, трябва да има и разбиращи играта, но не и цяла сюрия пренавити стратези (като Георги, малко ми дойде too much разбора му още на първия конклав; може и да стигне по-далеч от Неве, ама нейното естествено поведение ми е по-интересно за гледане).

# 449
  • София
Снощи обаче ми направи лошо впечатление едно нещо което Владо каза в "Маските падат". Вече имал цял списък със желаещи актьори и приятели, които му били писали че искали да участват следващия сезон.
BTV, знам че ни четете тук: Внимавайте, един сезон със шуро-баджанашки каст ще изтърпим, обаче ако и следващия е същия, щи имате едно "Чао" от мен (а и сигурен съм от доста други мислещи като мен). Искаме стратегически мислещи и интересни хора, а не този се познава с онзи.

Подкрепям!

Искам сезон с напълно обикновени хора, които не се познават, които не са инфлуенсъри и всякакви други енсъри... това със сигурност би ми било в пъти по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт