🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 24 796
  • 472
  •   2
Отговори
# 465
А вие нещо разбрахте ли от разговора на Неве и Бачорски, който пуснаха като промо в маските падат? Щото аз не.

# 466
Много е зле озвучаването в този диалог, а и те шъшнат, като говорят.
Неве се оплаква, че искат да я сготвят. Бачорски вика - ами то все един трябва да изхвърчи. За Янев заговорничеха нещо.

# 467
А вие нещо разбрахте ли от разговора на Неве и Бачорски, който пуснаха като промо в маските падат? Щото аз не.

Кроят шапка на съотборника си.

Като се замисля, философията на тази игра е доста различна от тези, за които се казва, че са подобни. Тук всеки играе за себе си в крайна сметка. В мафия и авалон целта, условието за крайна победа, е успехът на ОТБОРА, те са отборни игри, а тази не е.

Пример от мафия - мафията (предателите) хвърля съотборник под автобуса, само ако пречи на отборната цел - напр. играе небрежно, неразумно, цивилките са го осветили по някаква друга причина и т.н. То си следва от правилата на играта, защото ако остане дори и един от мафията, печели целият отбор, а не само оцелелите последни.

Тук предателите не са отбор. На това явно разчитат и създателите на формата.

# 468
Не, аз чувах и разбирах думите, които си разменяха но това не беше точно разговор. Имам чувството че никой от двамата нямаше ясна идея какво цели с тоя разговор и чакаше другия да поведе нанякъде за да реши той какво да каже.  Може би нарочно се надлъгваха и всеки искаше да провери накъде клони другия и затова беше много странен "разговор".

# 469
Е, добре, какво се случва, ако някой от загубилите на финала примерно издаде информация? Победителят каква вина би имал?

На практика само един загубил ще знае кой е победител, другите загубили на финала ги извеждат от мизансцена преди да стане ясен победителят. Не знам как го правят, ама във всеки случай работи в чужбина, нямаше грам информация кой ще победи в Ирландия, а държавата им е по-малка от нашата.
Самите участници също спазват дисциплина; един беше разказвал, че след предаването са си направили чат група, но без да обсъждат играта докато не се излъчи по ТВ.

# 470
Разбира се, че нарочно се надлъгват или по-скоро Неве се опитва да разузнава Бачорски и да го чете образно казано. Той обаче е старо куче и не пуска, а нарочно я дразни и я кара тя да каже, да сготвят Георги, за да се измъкне после пред него, ако му е по-изгодно да разкара Неве.

# 471
# 472

-------------------

Според мен тези ексклузивни кадри, които пуснаха са за прах в очите на зрителя и да "се уплашим", че Жорката е застрашен и че двамата по-зрели играчи го готвят. Бачорски за пореден път подхлъзва Неве и я кара да разкрие намеренията си, за да може да го използва срещу нея. Ясно е, че мъжете предатели се разбират по-добре и е нелогично сега да се отървава от Жорката. Да...определено осъзнава, че би направил шоу..каквото и бизнесмена цели като цяло.( "Да има гърмежи и заря"). Но прогнозата ми е следната:  Убит - илюзионистът Йордан. На кръглата маса - три опции имам : Гъмов, Владо Николов или Неве.

Общи условия

Активация на акаунт