ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 20 127
  • 461
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм го купила този,който е показала cydonia , на Коала прес и ми хареса ,давам му задачи събота и неделя да си свери часовника по него.😀

# 31
Благодаря! Ако и други се включат с предложения - ще приема.

# 32
Сборникът на Веди за 11-12 клас. Това за математика ООП.

# 33
  • София
При нас стипендията зависи и от отсъствията.
Стипендията за успех 6.00 е 45 лв., а за под 6,00 - 35 лв.
Дете с две закъснения през срока не може да вземе стипендия за отличен успех. И сега учителите започват наказателна акция. Отсъствия се пишат и за 1 минута закъснение.
Закъснения се пишат само на децата… за съжаление.

# 34
  • при моите любими
И при нас стипендията е обвързана с поведение. Ако не си носил редовно униформа и имаш забележка за това, ако имаш над 100 ИЗВИНЕНИ отсъствия, ако не си посещавал, не знам какво си, ей такива. 40лв за пълен отличен, 30лв -5.90, 20лв -5.80. Под 5.80 не получават стипендия.

# 35
В нашето училище стипендията е 23лв при успех над 5.50 Даже преди беше 21лв.

# 36
  • София
Според мен, при нас прибързаха с актуализацията на стипендиите. Трябваше да е от 01.01.2026 г. заедно с еврото. Ама никой не ме е попитал точно мен...

# 37
При набора стипендията от 5.50 до 5.85 е 45 лв. а до 6.00 е 60 лв. Стипендианти почти няма и набора се кефи защото ако са повече парите ще са по малко.  И да, също се гледа поведението и отсъствия. 🤷😁

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 15:35 от tatatuni

# 38
🤦🙉🙊🙈, Олеле малеле, ма вииийййй, сериозно ли..... Ужас.
Нашите до мин. уч. год. се възмущаваха, че едно др. уч - ще взимат от 50 и нагоре стипендия, а те само 20 и няколко лв., и като питаха всеки път защо, отговора беше - ми идете там да учите щом не ви харесва тук стипендията. И те така. Ако трябва да ги съпоставям, това уч - ще бих го сложила на второ място, останалите след него. Ааааа, и там не се иска успех от 5,50 и нагоре, там и за 4,00 - 4 и нещо успех, също получават. Отделно като ходят по разни практики и тем подобни, им се заплаща. На месец може да получи към 100 лв стипендия, отделно и от практиката. Ако условията бяха такива като последните коментари, тогава в целия град, единици щяха да я получават. А ако вкл. и отсъствия, закъснения, и бяха толкоз стриктни, може и една шепа ученици да няма, които да я получават
Явно в този случай трябва да све доволни, че сме в това нас. място, където пък всеки си намира, мнооооого удобни места за спиране напоследък.

# 39
При нас решават дали да дадат на повече деца по-малки суми или по-високи на по-тесен кръг. Моето не получава понеже трябвало по банка и нямаше как да подаде. Иначе миналата година имаше една петица и би трябвало да вземе.

# 40
  • Бургас
Тези условия за стипендии са смешни!

# 41
Спенса, а защо не му направихте една, защо да губи детето нещо което си е заслужило, положил е труд.

Карзче, такова е душо, всеки си определя на кого, за какво, по колко и дали.

Мойта вика - от нашия клас повечето са болни, кашлят, кихат, подсмърчат. Има и отсъстващи, дано тя да не прихване, че на нея малко и трябва. От имунизацията ръката все още я приболява, добре че поне нормативите ги минаха, и мц и той тамън на време дойде и свършва, та ся ще е спокойна. Днес събра част от съученичките, почерпиха се, повеселиха се и се прибра доволна и щастлива. Да видим дя дали ще погледне нещо по БЕЛ, че утре имат тест. Ако се справи както снощи, на тези дето и разпечатах, ще е екстра. Ако не успее, няма да е болка за умиране. Снощи си намери една малка грешка от теста по Мат., вика - сега я видях, то заради тези скоби съм объркала. Ама нищо де, важното е, че се е постарала. Мен малко ме дразни друго нещо, но ще почакам да видя, може по нататък нещата да потръгнат в правилната посока.
Не знам за вас, но на мен ми съ оди на купон. Ще ми се и на чужда сватба да ида, да хапна, пина и повеселя. Амаааа, немаааа, за жалост.

# 42
А днес, а утре.. Пък и да си призная, главата ми беше в седми клас..

# 43
Ся вече не е, нали? Значи от утре до петък, спокойно може съ поразходите до банката.

Ако можеше на една друга институция да се издаде карта на непълнолетни, с голям кеф щях да я заведа там, и да и се издаде. Нищо, че в уч - щето искат в точно определена банка да е. Нищо де, догодина и туй ще стане.

# 44
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз не знам точно какво е разпределението на стипендиите, освен че моя попада все в интервала 5:50-5:75 и взима 30лв. Условията освен успех е без неизвинени отсъствия, закъснения  и наложени санкции.

Общи условия

Активация на акаунт