ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 3 827
  • 78
  •   2
Отговори
# 45
  • Пловдив
Много съм ви изпуснала. Нинка, мерси за темата. С нищо интересно не мога да се включа- какво учи идея нямам, ама и тя идея няма аз днес какво съм работила. Предупредила съм, че успеха вече е важен за кандидатстване. Надявам се да осъзнава добре ситуацията.

# 46
Въъъйййй, ко затишие, дано не е след някоя буря.

При нас откъм оценки е - бавно и славно. Мъдрят се три броя, за останалите, има време.

# 47
Няма нищо интересно. Дано не се прибере болен, че тази седмица го изпратих с тениски, жилетка и летни маратонки.

# 48
  • в очите на дъщеря ми
Бях на РС..... представих се подобаващо......Sweat Smile

# 49
И аз бях на родителска и останах много доволна от новите учители.И да се похваля за всичките тези години родителски срещи за пръв път не сме събирали пари.😱😂 За сега сме здрави,но има много болни и гледаме да се пазим за да не изтърва материали.Между другото госпожата по математика каза,че тази година ще им е най трудната и до края на 11клас ще са научили 80% от материала за матурата в 12клас. Преспокойно щели да изкарат поне 4.50 на нея😂 и след като 12класниците си я минат ще я пусне на нашите да определи горе долу на какво ниво са и дали има смисъл да се явяват на матура по математика или да си ходят на тази по английски език 😂😂

# 50
Красиии, ко си сторила, олеее. Наистина, дано да не се разболее.

Мамзелче, я разкажи де. Я кажи с балната рокля ли беше, държа ли се прилично пред останалите.

Бокси, ударили сте джакпота, дано и занапред да е все така. Обаче ти не ми 5аза, преди време те питах, дали си съгласна да трампим уч - ките по Мат. и БЕЛ, сега готова ли си? И само една от двете да е, ще съм съгласна.

Обаче какво ужасно време е тези дни. Дано следващите да са по - хубави.
Иначе при сърдитка емоции има, и най вече с българичката, от самото начало не спря да мрънка, все нещо не и отърва. Децата забелязват, че дори колегите и, не я долюбват. Има ново попълнение в едната паралелка ( момиче е ), с нея ще се засичат само в един от часовете, щот нали там са събрани от всички паралелки по няколко ученика, та затуй.

# 51
  • Бургас
Моя от вчера започна да ходи на практика.
Има объркване със сервизите, но така е по-добре в случая!
И добре,че се получи това объркване, че иначе мислехме варианти да го местим в друг.
За втори ден му харесва. Почти нищо не са правили, и нормално! Сега се опознават. Три момчета са от класовете, доволен е. От сервиза също! Дано и за напред е така.
Преди ден му дръпнах едно конско, да видим дали ще се вземе в ръце!
И след като ме ядосаха на макс тази вечер с брат си - сърдита съм им и не им говоря! Няколко дена ще е така!
Или влизат в релси или вадя сопата и лупам наред Simple Smile !
Рапорт даден!

# 52
Тони по лесно ще е да я пратиш момата от колкото аз учител😀 Хем , лятото ще се препича с приятелки по цял ден на плажа няма да ти се оплаче.😀И нашата по български сама се похвали ,че била най лошата в училище от 30г преподавала там,но мен не ме впечатли ами напротив харесах я ,че знае какво иска от децата и ,ако те не изпълняват ще си носят последствията ,но поне ще станат грамотни със сигурност при нея😂
Красиии, ко си сторила, олеее. Наистина, дано да не се разболее.

Мамзелче, я разкажи де. Я кажи с балната рокля ли беше, държа ли се прилично пред останалите.

Бокси, ударили сте джакпота, дано и занапред да е все така. Обаче ти не ми 5аза, преди време те питах, дали си съгласна да трампим уч - ките по Мат. и БЕЛ, сега готова ли си? И само една от двете да е, ще съм съгласна.

Обаче какво ужасно време е тези дни. Дано следващите да са по - хубави.
Иначе при сърдитка емоции има, и най вече с българичката, от самото начало не спря да мрънка, все нещо не и отърва. Децата забелязват, че дори колегите и, не я долюбват. Има ново попълнение в едната паралелка ( момиче е ), с нея ще се засичат само в един от часовете, щот нали там са събрани от всички паралелки по няколко ученика, та затуй.

# 53
Бях на РС..... представих се подобаващо......Sweat Smile
Хм, има вероятност да те задмина. Мисля преди това да пия мента, глог и валериан. Но има време, все още не е насрочена.

# 54
Карзче, пак ли ти бе душо, ненадмината си. Може ли тъй, засега в училището всичко ви наред, почна да се караш и сърдиш ро домашни причини.

Краси, ти още дата вямаш, па триото ша пиеш, почекай още, а и колкото по - късно, толкоз по - добре.

Бокси, сори, ама сърдитка нема да съ съгласи с тебя, ни да съ мести, ни на плажове да оди. Инък тоз вариант е хубав, но пък тамън свикна със съучениците си, намери си компания, надали ша зарежи зарад такова нещо тайфата.

Та ся съ сетих, от два дена ми говори, как един съученик е ползвал дрога, говорел си с друг съученик, и този другия му задал въпрос, на който той отговорил - че вече не взимал, само от онуй по - лекото. И за същото това момче се носи слух, че баща му е нещо като шеф на някаква си секта, която пък сграда, била на стадиона или до него. Направо останах без думи като ми каза тез неща.
Но пък ние ще гледаме себе си, и няма да обръщаме внимание на такива неща. От известно време, ми говори за някои, дето продължили да учат, и какво са записали да учат. Дано и тя почне да се ориентира към нещо, и докато завърши да си е избрала с какво ще продължи.

# 55
Тони, страшно е положението с "това по-лекото" и "по-тежкото".

Алекс каза, че в 8ми клас са хванали съученик с марихуана и са го изключили.
Директорът им е много строг. Още на 1та родителска среща бяхме предупредени какво, защо и как.

Аз в друга тема бях писала на какви приказки се наслушах от 7мокласници от близкото у-ще. Алекс учи в него до 7ми клас.
Едно лапе разказва на съученички. "Родителите ми правят тест за наркотици. Посрах се. От две седмици не бях дъвкал. Излезе една бледа черта, ама добре че родителите ми са прости и не разбират".

Аз бях в пълен шок.

# 56
Олееее, ужас, страшна работа си е туй.
Тоз не са го надушили още май, но ако разберат, не знам какви мерки ще се предприемат от началството. Но явно и той доста умело се покрива, щом мойта случайно разбра. Освен за туй другото момче от класа дето знае, за други съученици идея си няма мойта, кой знае или не, за това нещо. Само да не пробва да зарибява, че тогава ще стане страшно.

# 57
  • Сф
Е, аз още от 8,9 клас чувам подобни истории за градинките. Даже до блока ни има едни пейки и ги виждам като се съберат кварталните да пушат. Дърпат от една цигара ,то е ясно. Пък седя си един ден до 1 во ( моето училище) и гледам 2 девойки и младеж пият насила ( девойките) от някакво шишенце. Предполагам силен алкохол беше. Викам си дали ще влязат в 1 во, ама то се виждаше оттам. Тц. Тееммема подминаха , 3 та сменна подминаха и какво остана- СМГ. Щях да падна. Никой не е застрахован без значение престижа на училището. Сигурна съм, че много пробват, то всякакви боклуци има в наши дни. Дано е само пробване! Че в тая възраст хем са големи , хем акъла им още пасе. Не мислят за последиците. А в строгите училища пък направо може да изхвърчат. Аз например не обвинявам околните,  а нейната си глава. Това съм и го обяснявала 100 пъти в годините. Да си прави сметката.

# 58
Пюрче, лоша работа, кво да каже човик. Има ги, и ще ги има, на останалите ни остава да се молим, децата ни да не кривнат от правия път.

# 59
  • Пловдив
Мамзелче, какво направи?
Нашата родителска е на към 20, та ща видим дали изобщо ще има хора. На последната бяхме 5 човека.
Днес в Хилтън имаше изложение на Интеграл за университетите в чужбина. Доста хора имаше и въпреки добрата организация бая се чакаше. Имаше и представители на университети. Като цяло ок беше.

Общи условия

Активация на акаунт