ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 3 830
  • 78
  •   2
Отговори
# 60
  • Майничка
Моите бяха недоволни, почти нищо нямало за Франция.

# 61
  • Пловдив
Моите бяха недоволни, почти нищо нямало за Франция.
Гери, нямаше. И никакъв университет от там не видях. Не мисля, че интеграл имат опит с Франция. Те и с Испания много нямат, но има едно момиче от софийския офис, което е доста в час.

# 62
На 18.10 Скайлайн видях организират за Италия. Взеха да ми излизат реклами.

# 63
  • София
Проверявам от време на време дали няма среща, ама няма.

# 64
  • в очите на дъщеря ми
Проверявам от време на време дали няма среща, ама няма.
Следя....😅

# 65
  • Бургас
Аз ще чакам снимки от срещата!

Набора ми се похвали, че ровичкали из ТИР-а днес и целите му ръце са в масло, до лактите! Но е доволен!

# 66
  • София, в момента в любимото ми село Железница
karzz, това вече е хубава новина! Да е все така щастлив!

Аз тези дни съм малко болногледачка на най-голямото дете и определено не знам къде се намирам, но  ще се радвам да ви видя в началото на другия месец.

Аз понеже до сега нито веднъж не бях гледала набора на болдъра, та сутринта като пътувахме заедно ми показа клипче в инстаграм от треньора. Налко ми се свива майчиното сърце, ама ...
Скрит текст:

# 67
Нинче, това дете предпазно въже няма ли?

# 68
Нинче, това дете предпазно въже няма ли?
На болдърите няма. Те са на височина май Thinking до 4 метра

# 69
Споко, Нинка, болдърите са най-безопасни. Не са високи, отдолу си има дюшеци, не е проблем падането. Доста са трудни, защото са почти само тавани и обратен наклон. Браво на набора! Нека се забавлява. Много харесвам спортното катерене.
Моят младеж се чуди как да направи денонощието 30 часа поне. Иска и да тренира усилено, и да учи усилено. От тази седмица започна и сертификационния курс към Аво. Та, два пъти в седмицата английски, през почивните дни ИТ обучението. В дните, в които няма английски, ходи в залата по гимнастика и почти всяка вечер в залата по ММА. В малкото време, в което си е вкъщи, решава задачи и програмира. За игри почти не му остава време. Искал и бягане някъде да вмъкне. Казах му да включи и "Железният светилник" в програмата, защото видях, че учебникът по литература е затрупан от останалите и не е напускал това място от 15.09

# 70
ston, напълно наясно съм с катеренето. Няколко години съм тренирала скоростно и после скално. Просто не мога да го гледам мамин Кольо 🤣
Много се кефа на твоите момчета!

# 71
  • Бургас
Нинка, много е яко това катерене! Браво на набора!
Браво и на хъса на набора на Стон!
Радвам се на децата, като имат желание, цел и хъс за спорт, за учене!
Вече започват да се възприемат като големи хора! И стават по-отговорни!

# 72
Майко мила!!!! Къде се катери това дете?!?!?!
Изтръпнах.

# 73
ston, браво на детето ти. Не е невъзможно да учи и тренира, стига от спорта да се спре само на едно нещо 🙂. Моят син е така - учи и спортува, сега и е вмъкнал и работа...справя се, но спорта е любителски и за разтоварване, а не за резултати.

# 74
  • Някъде по Дунава
В тази връзка се чудя дали география или предприемачество е по - лесната матура. И двата предмета са профилни. Не че лесно има. По принцип дъщеря ми мислеше АЕ, но там оценката се удвоява, а при география и предприемачество се утроява.

Общи условия

Активация на акаунт