ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 10 979
  • 250
  •   1
Отговори
# 240
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Среща на
23.11

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 20:44 от ninanb

# 241
  • в очите на дъщеря ми
И аз съм за

# 242
Среща на
26.11
Мили дружки, публикувам датите, на които ra е свободна. Отдавна не сме се виждали. Моля, всяка да хареса "полезне" датите, на които бихте могли да се присъедините и да изберем там където можем да се съберем ной-много.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 21:06 от ninanb

# 243
  • Майничка
Не "за"-кайте, а "полезвайте" дата, така Нина ще може да преброи кой за кога е.

# 244
Среща на
27.11

# 245
  • Бургас
Аз няма как да присъствам на срещите, но ще съм мислено с вас!
И ще чакам снимки, естествено!

# 246
  • Някъде по Дунава
СС1, много промени при наборката през последните дни. Всичко най - хубаво ѝ желая!

# 247
  • София
СС1, успех на наборката!
Моето наборче е кашкавалено -> кльощаво и бледо. Но решили да си направят отбор по шах. Тези от МОН, разбира се, са се справили отлично със създаването на проблеми и за всяко състезание искат медицинско. Та борците ходят веднъж годишно на преглед, а моето три пъти. Все пак шахът не е лек спорт -> вдигане на топ, вдигане на кон. Не е шега работа!
Първият път за медицинското трябваше да отида с него. Доста учтиви и възпитани ми се видяха децата там. Като го видяха непознат, веднага го заговориха. Моят им каза, че не е спортист, не може нищо да направи; похвали ги тях. Те веднага го похвалиха, че те не могат да се състезават в неговите неща. Беше с момчета, които се състезаваха по борба. Някакво малко детенце се появи за медицинско. И него приобщиха. Оставиха го да се похвали, те също го похвалиха.
Много възпитани и дисциплинирани ми се видяха. Отделно треньорите и лекарите познаваха всяко дете.
Вярвам, че Натали няма да съжалява за избора си. А и всички й стискаме палци - и за училището и за състезанията.

# 248
Ох, и за състезания по шах ли искат медицинско? Да не се сецне някой, докато мести фигурите.
Моят син ходеше веднъж в годината на преглед. През януари, преди да се направят картотеките. Тогава бяха кръвни изследвания, електрокардиограма. Преди състезания някъде разписваха целия списък формално.

# 249
Да не се сецне някой, докато мести фигурите.

Sweat Smile

# 250
  • София
Гласувах, дано не ми мине котка път Simple Smile
СС1, много успехи на това чудесно момиче! А за родители като вас - респект! За това, че сядате, обсъждате, заставате зад желанията и решенията на детето, доверявате му се! Чудесно е да е подкрепено, разбрано, насърчавано, тогава товарът, който трябва да понесе, тежи малко по-малко Kissing Heart
Дами, моля ви, не подценявайте сецването при игра на шах, в някои случаи е направо възможно - ето Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт