ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 21 085
  • 476
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Днес набора ми изпраща една снимка от час! Всички забили глави в телефони, някои даже бяха полегнали и на чиновете.... Още са във ваканция Simple Smile май Simple Smile

# 421
  • Пловдив
За много години, момичета! Бъдете здрави!

# 422
  • Майничка
Днес набора ми изпраща една снимка от час! Всички забили глави в телефони, някои даже бяха полегнали и на чиновете.... Още са във ваканция Simple Smile май Simple Smile
Влизам сутринта първи час, баш в единадесети. Всички налични, щорите спуснати, главите - и те. Гробна тишина.
Светнах лампите, размърдаха недоволно. След 5 мин. спря токът и от тъмното се чува апатично: "Госпожо, не било писано!". 😁
Е, наложи се да дръпнат щорите, а после и токът дойде.

# 423
  • Бургас
Гаргамела, да не си била в нашия клас.. Simple Smile

# 424
Представих си го много образно 🤣🤣🤣
Както каза младежът - Телефонът ми е на 50 процента батерия след училището днес.
Значи и при тях ситуацията не е била много по-различна.
Утре ще пропусне училище, защото трябва да започне физиотерапия на едното коляно. Докторката била само сутрин. За самите процедури ще нагласим графика да ходи следобед.

# 425
За много години девойки.

При младежът за момента май е рахат. Макар, че чакат класно по математика и уж учи постоянно.

Иначе нищо ново.
По празниците си бяхме по семейно му у дома. Само голямата вечерта на Коледа замина с гаджето си на село и се прибра след НГ.

# 426
  • София
За много години, момичета! Живи, здрави и щастливи да бъдем.
За децата успешна и ползотворна година, да бъде изпълнена със сбъднати мечти, радост и успехи. Да са заобиколени от хора с добри мисли.
И моят го раздава лежерно. Предстои класно по литература тази седмица.
Въобще не го виждам как ще направи матурата по БЕЛ. От сега си плюя в пазвата, мани-мани.
Само фитнес му е в главата, а и ядене. Stuck Out Tongue Winking Eye

Честитити да са имениците от вчера и днес! Само хубави емоции и много здраве.

# 427
  • при моите любими
Тази учебна година върви на бързи обороти при моята девойка. Учи през ваканцията за тест в понеделник, обаче учителката предположила, че никой не бил подготвен и го отменила. Милата, много беше ядосана. Като цяло при профилите много се старае, но то и трябва, така че е добре да не излиза от форма с ученето. Като сменят смяната другия сток, голям зор ще видят според мен. Хич не стига времето, като са следобед на училище. Ще видим. Времето ще покаже.

# 428
  • Бургас
Охх,моя нещо пак се опъва на немския и ми иде да му трясна един як задвратник!
Видиш ли, имат да учат текст наизуст и 5о думи!
Много трудно било!
А, текста е от преди Коледа.
Време имаше да седне и да учи!
Мърморясвах одеве, че пак не е влезнал в часовете по немски, че ще седне да учи, това което трябва!
Видиш ли ти - ,,Вторият срок, щял да ги оправя бъркотиите!,,

Ами Не! Няма да е !
Сега!
Ядоса ме!
А той е толкова над нещата!

# 429
  • Сф
За много години! Живи, здрави и успешни и ние и наборите!
Хаха, много смешно това с дремещите набори. Моята направо спеше ,като ходеше и на работа а и не само Wink. Не по всички предмети слава богу Simple Smile . Адмирации на децата, които продължават да учат и работят. Идвам с въпрос. Знаете, не се интересувам от учебния материал, но вчера се потресох лекинко като чух ,че учат анюитет, вноски, лихви в ексел работят , ама все пак.. това го учихме в университета и то специалност  икономика... Стана ми интересно по учебен план ли е или надграждат по усмотрения на учителя примерно ??? Профила е Предприемачество, уж лек, хаха ... Joy

# 430
Pure, в сайта на МОН можеш да видиш учебните планове за всички профили. Много подробно са разписани по модули. Не съм разглеждала Предприемачество, но бях гледала плановете за физика, химия и биология, че ми бяха любопитни. И да, по всички профили учат доста сериозен материал. Вече дали е лесно или трудно зависи единствено от това какви са изискванията на преподавателя. Дали се учи сериозно или проформа, защото няма смисъл да се лъжем, на много места част от часовете са наистина на ниво колкото да се отчетат като минали.

# 431
  • Пловдив
Момичета, имам питане по повод формирането на оценките по модулите.
Например по английски имат 4 модула, оценяват се отделно. По всеки модул има поне по 4-5 оценки. На края на срока и съответно годината  тези модули в 1 оценка ли минават или са 4 оценки?
Същото е по история и по немски. Питали са различни учители всеки различно им е казал ,та идея нямат децата.

# 432
На нас казаха всеки модул с оценка, накрая средноаритметично, колкото излезе

# 433
  • Пловдив
На нас казаха всеки модул с оценка, накрая средноаритметично, колкото излезе
Е, в крайна сметка оценката е една, така ли?

# 434
  • София
По всеки модул се формира срочна и годишна оценка, както и обща оценка по предмета като средноаритметично от оценките от всички модули.

Общи условия

Активация на акаунт