Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 441

• 28 955
  • 680
  •   10
Отговори
# 675
  • Варна
Аниста, ама моля ти се ,там са с голям морал, голямо чудо 🤡
Да си живеят в паралелния свят ...
Аниста ,много не разбрах, сега може да ни измерят по-добре ли 🤔😉

Енгин е готов с правото хоро , браво👌👏👏👏😂

Араселия, като им гледам коментарите, не смея да се надявам на мерките им Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 676
Здравейте момичета 💕
Връщам се да ви чета, че днес беше натоварен ден и времето отново е малко.

# 677
  • Пловдив

Чакаме...

# 678
Буркина, най-малкият не може да е, нали се взеха с внучката , много кръвосмешително е 😯

Кръвосмешителното изобщо, ама изобщо не ги стряска комшиите. Я виж, "Далечен град" как счупи вечните рекорди по рейтинги, а там синът и дъщерята на единия брат са влюбени в дъщерята и сина, съответно, на другия. Даже бебе си направиха едните още в началото, за другите не знам, понеже вече се отказах да го гледам. Иначе майката-дзвер (Гонджа Голсун - Халисето от Дъщерята на посланика) е забременяла навремето първо от единия прат, после се е оженила за другия, така че най-големият й син се явява 100% брат на останалите три деца в това семейство и полубрат на първите си братовчеди от другото семейство.  И като капак, този брат/полубрат и по-малкият му брат са женени за една и съща жена.... Ето как рейтингите хвърчат до небесата!
Но иначе сте прави - в нашия сериал  сигурно няма да е най-малкият, съгласна съм с вас. Но най-големият - почти сигурно. Забелязах, че когато (в препратка към миналото) майката на Йомер отиде да говори с Караман-баща и го убеди да спрат войната, той после погледна в една посока, а там дадоха как седи и гледа най-големият брат. Това беше намек, според мен.
За прокурорката и самоубилия се прокурор мисля, че са били само сгодени. Прекалено невероятно ще е , ако са били женени, а пък никой  не знае. Но защо беше скъсана снимката и на мен ми е чудно....

# 679
  • Пловдив

https://x.com/berekettopraktv/status/1986462327542325569
Пишат, че тази вечер ще имаме трейлър.

# 680
Буркина, изгубих му края кой на кого какъв се пада 🤕 😂 но пък всичко остава в семейството 😏

Много хубави ризи ,и на Осман и на Йомер

Общи условия

Активация на акаунт