Отговори
Берил Позам и Ерсин Аръджъ

Това е тема за уникалната двойка Берил Позам и Ерсин Аръджъ, които се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Рибарче - Златно момче", където изпълняват ролите на Суна и Абидин. Двамата се влюбиха и в живота и се е ожениха на 19 август 2024 година! Sparkling HeartHeart EyesRevolving Hearts Берил и Ерсин са прекрасни хора със златни сърца - винаги помагат на хора и животни в нужда, включват с в благотворителни каузи, осиновяват животни. Берил и Ерсин са много мили, добри и талантливи - те обичат и уважават своите фенове! Възхищавам им се и много ги обичам. ЕрсБер са изключителна двойка! Revolving Hearts HugSparkling Heart Пожелавам им цял живот да бъдат щастливи заедно - да се обичат и подкрепят, както до сега и да имат прекрасни деца плод на тяхната голяма, красива и чиста любов. Нека домът им е изпълнен с много любов, щастие, деца и животни. Нека любовта и щастието им бъдат вечни ... HeartSparkling HeartRevolving HeartsHeart EyesHands PrayHands PrayHands PrayHands PrayHands PrayHands PrayHands Pray

В тази тема са добре дошли всички фенове на Берил и Ерсин, както и на Суна и Абидин - тук може да коментираме и историята на Абсун, особено сега когато сезон 3 на Златно момче, започна по БТВ Стори. Там Суна и Аби имат централно място, а Берил и Ерсин са вторите главни в сериала и играят изключително! Тук ще се коментират само неща свързани с нашите любимци Берил и Ерсин, както и със Суна и Абидин! Heart HeartHeart

Сватбата на Берил и Ерсин - 19.08.2024

Берил и Ерсин зад кадър от "Златно момче"

Ерсин и Берил в Рим - Италия - ноември 2023

Берил и Ерсин в САЩ - юли 2024

Берил и Ерсин в Гласа на Турция - 31 декември 2024

Ерсин и Берил с пожелания за новата 2025 година

Берил и Ерсин в Барселона - началото на май 2025

Берил и Ерсин в Мардин - края на май 2025

Берил и Ерсин на почивка с кучето си -  август 2025

Интервю и клипове с Берил и Ерсин от сватбата им

Берил и Ерсин при Сезин в Урфа - 25.09.2025

Надявам се, че участниците в темата ще спазват добрия тон - моля без обиди, хейт и глупости срещу Берил и Ерсин! Темата е само за тях и за нас - техните верни фенове. Които не ги харесва - може да подмине темата. Моля ви - нека всички тук да се уважаваме взаимно WinkFlowers HibiscusHands Pray

Приятни минути в темата

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:36 от Roxis

# 1
Успех на темата Роси😌

И честит проект на Ерсин ще е с приятеля Бурак Дениз в един проект. Ще играе влюбен в героинята на Хилял А.
Берил още не съм я погледнала искам да видя ще вдигне ли още сериала.😗
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1971227370167337373?s=46

# 2
Добре дошла в темата Диди! Много ти благодаря, че се присъедини. Heart Хубаво е че писа след мен - дори само едно изречение е достатъчно. Hug Постепенно ако има желаещи и пишещи - ще пускам още снимки и неща, както от сватбата на Берил и Ерсин, така и от други техни пътувания! Revolving Hearts А също и други неща свързани с тях и така всичко да си го има и тук. Все пак се реших и най-накрая направих отделна тема за тях - те са моите любимци и го заслужават! Heart Освен това така няма да досаждам на вас или на другите! Blush И аз пускам пак тази уникална снимка на Берил и Ерсин от днес 25 септември 2025 г. в Урфа защото супер много ми харесва - много са готини и сладки! Само че тук ъгъла на снимката е обърнат! Heart Още веднъж ти благодаря от сърце, че се включи Диди! Това означава много за мен. Страхотна си Flowers HibiscusHugBlue Heart

Успех на темата Роси😌

И честит проект на Ерсин ще е с приятеля Бурак Дениз в един проект. Ще играе влюбен в героинята на Хилял А.
Берил още не съм я погледнала искам да видя ще вдигне ли още сериала.😗
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1971227370167337373?s=46

Както казах тази невероятна снимка на Берил и Ерсин е от днес в Урфа! Двамата са отишли там специално, за да посетят Сезин/ Есме, която от извество време е в Урфа, понеже се снима в сериала "Наследник: зовът на корените" с Айбюке Пусат, Илхан Шен и Биран Дамла Йълмаз! Heart Преди няколко дни, Сезин коментира една от публикациите на Берил и Ерсин! Те й отговориха, че много им липсва, а тя им писа че ще се радва ако някой ден дойдат до Урфа и я посетят! И ето, че днес двамата са решили да го направят и в момента са в Урфа! Много им се радвам! Heart Eyes Страхотно е че ЕрсБер продължават да поддържат близки отношения с колегите и приятелите си от "Рибарче - Златно момче" - виждат се, пишат си, лайкват се - като са си най-близки с Дирен/ Кязъм, Сезин/ Есме, Ознур/ Асуман, Гюлчин/ Ифакат и Емре/ Орхан, Two Hearts но често лайкват и снимките на Афра/ Сейран, Таро/ Кая, Гьозде/ Гюлгюн, както и на актьорите в ролите на Тарък и Сафет! Blush Берил и Ерсин са много близки с Ознур/ Асуман - дори ходиха заедно с нея и мъжа й в Мардин в края на май 2025, а ето че сега са в Урфа при Сезин! Невероятни са - много ги обичам Sparkling Heart

Аз също много се радвам, че Ерсин ще се присъедини към актьорския състав на сериала "Измамници" на Ay Yapim! Браво на мениджърите на Ерсин и Берил - и двамата ще участват в продукции на тази страхотна компания - Ay Yapim е едно от най-големите имена в производството на хитови сериали в Турция! Hands Clap Освен това сериалите и на двамата ще са по канал Now, Турция! Надявам се да имат успех и да изкарат на екран по-дълго! Hands Pray Ерсин и Берил, не са в главните роли там въпреки, че го заслужават напълно - но все пак съм сигурна, че и така отново ще са страхотни! Hug Освен това сценарист на сериала "Измамници" е Сема Ергенекон, а режисьор Али Билгин - Великолепното Дуо направило супер хита и един от любимите ми сериали "Присъда" Sparkling Heart Така, че вярвам, че и този сериал ще има успех - а в него ще участва и съпруга на Сема Ергенекон - Уур Аслан, който много харесвам и който направи уникална роля в Присъда! Та ще е супер да видим и Ерсин и Уур там! Heart

Следя сериала на Берил и ми харесва - Берил е страхотна! Във втори епизод рейтинга се покачи доста - надявам се и за напред да се покачва! Сериала е различен - малко тип психо трилър на моменти. Доста психологически игри има в него - дано се хареса! Иначе актьорската игра на Берил е на ниво. Sparkling Heart

Ерсин подкрепи съпругата си Берил по повод старта на сериала й "Ревност/ Завист" като пусна публикация в сторито си и написа прекрасни неща, след което Берил му отговори! Много са сладки - прекрасна двойка. Ето съобщенията им Heart

Ерсин към Берил: "Нека пътят ти е светъл/безоблачен, красавице моя ❤️"

Берил към Ерсин: Ти си красавец Relaxed

Постера на сериала й, който Ерсин също коментира Hug

Иначе да си кажа, че съм супер щастлива че БТВ Стори пуснаха 3-ти сезон на "Златно момче" - всяка вечер си гледам епизодите с кеф! Тази вечер се смях от сърце на една от любимите ми сцени - а именно, на момента когато Кязъм, Есме, Суна и Абидин отидоха в дома на Сейран и новото й семейство носейки петел и кокошка Joy Joy Joy Паднах от смях с думите на Кязъм - а и с дублаж и бг превод е още по-готино - а и наговия преводач е Топ - като цяло всички озвучаващи героите в Златно момче са на ниво! Heart Това не било пистолет, снасяло яйца - взел бил петела и кокошката да си правят компания в дългите зимни вечери! Stuck Out Tongue Winking Eye А като каза, че кокошката се казвала Ифакат, а петела Орхан Корхан паднах - Суна и Абидин също не спряха да се хилят, както и Есме - то като гледам и на Ерсин и Берил наистина им е доста смешно и само се подхилват! JoyJoyJoy Уникален е Дирен - те също!!! Тази сцена колкото й да я гледам не ми омръзва - а и Суна и Аби как се бяха гушнали и сложили ръце една в друга върху корема й - това си е точно хрумка на Ерсин и Берил! Сладури Sparkling HeartHeart EyesKissing HeartHugRevolving Hearts

# 3
Новият проект на Берил - Ревност

НАЛАН ШЕВКЕТ

Успешна, образована и елегантна млада жена, чиято любов към Халит, любов, която изпитва от детството си, е най-голямата ѝ уязвимост. Предателството, което преживява с брака на Халит и Мюкерем, се превръща в най-големия повратен момент в живота на Налан.

С Хафса

# 4
Добре дошла в темата Miraland - много се радвам, че се включи! Hug Kissing HeartHands Pray Благодаря ти за информацията и снимките от новият проект на Берил - "Ревност". Тя е страхотна и играе отлично. Flowers Hibiscus

Аз реших да пусна още няколко невероятни снимки от сватбата на Берил и Ерсин на 19 август 2024. Sparkling HeartHeart EyesRevolving Hearts Както знаете на сватбата им присъстваха почти всички техни приятели и колеги от сериала "Рибарче - Златно момче" - затова пускам и няколко снимки на младоженците с тях! KissHugHeart Постепенно ще качвам и други неща свързани с Берил и Ерсин, за да си има всичко събрано в тяхната тема. Blush

# 5
Стоп кадри на Налан

# 6
За новия проект на Ерсин

Ерсин Аръджъ стана "Еймир" в "Измамници"
Еймир, изигран от Ерчин Аръджъ, е млад мъж от квартала на Ася (Хилал Алтънбилек), който е силно влюбен в нея. Групата приятели на Еймир е и бандата, която постоянно вкарва брата на Ася, Таха в беда.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ersin-arici-sahtekarlarin-eymiri-oldu/64205/

Общи условия

Активация на акаунт