Отговори
# 45
Здравейте! Ето едни уникални снимки на Берил и Ерсин от тяхното пътуване до САЩ през юни и юли 2024 година. Тогава двамата бяха там 2 месеца и след като се върнаха в Истанбул се ожениха. HeartHeart EyesHug Sparkling HeartRevolving Hearts Уникална двойка са - толкова са готини, сладки и влюбени! Много се радвам всеки път, когато ги виждам заедно. Как готино се снимат един друг. Обожавам ги Heart EyesKissKissing Heart Сега малко по малко ще пусна всички снимки, които те споделиха от тяхната ваканция из Лос Анжелис, Ню Йорк и другите градове в Америка - Сащ! Animal Heart Eyes CatHands ClapAirplane Надявам се в бъдеще двамата да имат още много страхотни пътувания заедно - да ни радват с много нови общи снимки и хубави новини! Hands PrayHugYum И най-важното нека Берил и Ерсин да са все така влюбени и щастливи - цял живот да са заедно, да си имат прекрасни деца и много да се обичат! Hands PrayHands PrayHands Pray

# 46
# 47
Ехааааа, излезе една нова уникална снимка на Берил и Ерсин от 28 ноември 2024, когато двамата ходиха на концерта на Емре в някакво заведение! Невероятно сладки са - толкова красиви, чаровни, усмихнати и прекрасни! Не мога да им се нагледам - уникална двойка! HeartHeart EyesRevolving Hearts HugKissHands PraySparkling Heart

Ето и другите снимки, които Берил и Ерсин пуснаха тогава от това събитие! Качвала съм ги в другите теми, но е хубаво да ги има и тук! А тези дни, може да пусна и клипчетата с тях от концерта! Kissing HeartRevolving HeartsHeart

Днес 09 октомври 2025 - Берил е подарила страхотен медальон на своя любим съпруг Ерсин - на него пише “The world is yours.” - "Светът е твой" 🌍 Ерсин пусна снимка на медальона си и тагна Берил - а преди това тя пусна същия надпис на една стена! Уникално сладки са двамата - обичам любовта им и жестовете, които си правят!!! Sparkling HeartHeartHeart EyesHugKiss

Ето и едно видео с Берил зад кадър от сета на "Ревност" днес - невероятна е! YumHeart EyesHeart

https://www.instagram.com/p/DPlp5hnjetq/

https://x.com/i/status/1976273434004029740

Благодаря за страхотните снимки на Берил като Налан в сериала й "Ревност" и на Ерсин като Еймир в сериала му "Измамници" - и двамата изглеждат страхотно! Heart EyesSparkling HeartRevolving Hearts Много се радвам, че ще работят за страхотната компания Ay Yapim, както и че са в един и същи канал - Now! Hands ClapTwo HeartsKissing Heart Дори тази вечер пуснаха рекламите на сериалите им една след друга без пауза между тях - много готино! Hands ClapBlushPurple Heart Дано сериалите им да имат успех и високи рейтинги, за да се задържат на екрана по-дълго! Hands PrayHugHeart EyesYumRevolving Hearts А тук изглежда сякаш Еймир гледа Налан - уникална комбинация би било - двамата заедно са огън!!! Animal Heart Eyes CatStuck Out Tongue Winking EyeHeartKissRevolving Hearts

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 00:30 от Roxis

# 48
Здравейте! Попаднах на една уникална снимка на Берил и Ерсин като Налан и Еймир, най-вероятно направена с изкуствен интелект! Невероятни са!!! Revolving HeartsHeart EyesHeart Принципно не съм поддръжник на снимките направени от изкуствения интелект - направо се прекалява с тях навсякъде, но признавам че тази се е получила страхотно! YumKissing HeartPurple Heart Възможно е и да е истинска снимка! Берил и Ерсин са семейство и в реалния живот и може и да са се снимали заедно и в образите на героите им от "Ревност" и "Измамници" - при всички положения снимката е страхотна! Sparkling HeartHeart EyesHug

В неделя на 12 октомври 2025 година беше старта на новият сериал на Ерсин - "Измамници" по сценарии на великата Сема Ергенекон и с режисьор Али Билгин направили супер хита "Присъда" Hands ClapHeart EyesHeart  Старта е отличен - сериала ми хареса. Определено Сема си разбира от работата - историята е много интересна, актьорите също са много добри, а Ерсин е супер! Heart Пожелавам им много успех и се надявам сериала да се хареса и да има висок рейтинг! Hands PrayHands PrayHands Pray

Берил също пусна снимка на Ерсин като Еймир в сторито си и пожела успехи на своят съпруг по повод старта на новия му сериал!  Sparkling HeartKissing HeartKiss Когато стартира сериала на Берил - Ерсин също пусна нейна снимка в сторито си, за да й пожелае късмет! Kissing HeartBlushSparkling Heart Невероятни са двамата - много ми харесва как винаги се подкрепят и как изразяват любовта си един към друг! Уникална двойка са и им пожелавам да са заедно цял живот и да се обичат!!! Hands PrayHands PrayHands PrayHeart EyesHeartHugRevolving Hearts Ето снимката, която Берил пусна както и съобщението й до Ерсин!!! А малко по-късно Ерсин й отговори, като също пусна стори! Слагам и неговото съобщение! Sparkling HeartTwo HeartsHeart Eyes

Берил за Ерсин: Толкова съм развълнувана да те гледам, любов моя ♥️ Нека пътят ти бъде плодотворен, мирен и красив, както желае сърцето ти ♥️

Ерсин за Берил: Благодаря ти Красавице моя! Hands PrayHeart

Ето и снимката, която канала пусна на Ерсин и героя му Еймир - има я и в профила на Ерсин! Страхотен е! Берил коментира и нея със закачливо обръщение към съпруга си Ерсин! Честно казано не разбрах точно думата çaqaaaaaL, но според феновете в Турция - има предвид животното Чакал. Берил обаче го използва тук в смисъла на - умен и хитър. Мисля, че това е типът герой, който Ерсин ще изиграе 😃 Ето съобщението на Берил и отговора на Ерсин към нея! Много ги обичам Sparkling HeartHeart EyesHeart

Берил към Ерсин: çaqaaaaaL

Ерсин към Берил: Hands VSunglasses

И още едно стори от Берил от 12 октомври за добро утро - снимала е котката им Матмазел и кучето им Керем! Големи сладурчета са Sparkling HeartHeart EyesHug

А вечерта Берил и Ерсин заедно гледаха старта на новия му сериал "Измамници" в дома си пред камината! Толкова им се радвам!!! HeartHeart EyesRevolving HeartsHands ClapHug

https://x.com/AbSunaErsin/status/1977446804523471307

# 49
Интервю https://www.nowtv.com.tr/daha-daha-now/roportajlar/4188/beril-po … arimizi-yanitladi

„Налан е човек, чийто най-голям проблем е желанието за победа, но не осъзнава, че именно тази амбиция ще доведе до загубата му.“

# 50
Ето превод на цялото интервю с Берил, което е направено вчера 13 октомври 2025 и е повече от уникално! Берил говори прекрасни неща и е ослепително красива, а най-важното е, че е прекрасна като човек и има много добра душа и сърце! Начинът по който говори за Ерсин и за живота ме вдъхновява. HeartHeart EyesHands Clap Все повече й се възхищавам и се гордея, че съм нейна фенка! Kissing HeartKissRevolving Hearts Берил и Ерсин са уникални хора със златни сърце! Радвам се, че се намериха един друг - че се влюбиха и се ожениха и че са такива, каквито са! Пожелавам им цялото щастие на света - винаги да са щастливи заедно, да се обичат и подкрепят и да имат прекрасни деца, плод на тяхната голяма, красива и чиста любов!!! Hands PrayHands PrayHands PraySparkling HeartHugHeartRevolving Hearts

Берил Позам отговори на нашите въпроси!

НАЛАН Е ЧОВЕК, ЧИЯТО НАЙ-ГОЛЯМА ОБСЕСИЯ Е „ДА ПОБЕДИ“, НО ВСЪЩНОСТ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ ЗАРАДИ ТАЗИ АМБИЦИЯ.

Здравейте, г-жо Берил, добре дошла в семейството на NOW Simple Smile Участвала сте в много успешни проекти през кариерата си и сега се завръщате на екран с "Ревност - Завист“. Сериалът получи положителни отзиви от първите епизоди. Какво е вашето мнение за този интерес и обратна връзка?

Преди всичко ви благодаря и добре заварили. Невероятно ценно е публиката - другия собственик на проекта, да се присъедини към вас със своя интерес, любопитство и коментари, докато работите неуморно ден и нощ. Бих искала да благодаря на всеки един от тях.

Сериалът се фокусира върху емоция като ревността, която съществува във всички нас. Кой беше най-влиятелният аспект от изследването на тази тема за вас?

Преследването на емоция изисква постоянно задълбочено проучване. Сякаш сме на пътешествие не напред, а по-дълбоко. Това е място, което се усеща мрачно, понякога самотно, но успокоява, когато достигнеш просветление, и можеш да видиш, че все още има по-тъмна страна. Обичам безкрайните пътешествия. Обичам също детайлите, изследването на това, което се крие отвъд, и смелата конфронтация със ситуации и чувства, които понякога избягваме или пред които не искаме да се изправяме. Може да се каже, че имам специално любопитство. Това любопитство ме влияе.

Сега, нека поговорим за Налан… Как описахте героя, когото играете, когато я срещнахте за първи път?

Мисля, че Налан е герой, който не обича или уважава себе си. Затова вярвам, че тя може да обича и уважава другите, но не може да го направи, ако не започне от себе си. Без здравословно самоуважение и любов, тя не може да установи здравословни граници между себе си и другите. И тя е някой, чиято най-голяма грижа е „да спечели“, но който не знае, че ще загуби заради тези амбиции. Тя може да изглежда силна понякога и може да се чувства силна заради действията си, но ако не разбере, че това не е истинската ѝ сила, винаги ще бъде победена. Без самоуважение и любов, човек е обречен да се спъва и често да губи по всеки път, по който поема. Защото, според мен, истинската печалба се крие преди всичко в самия човек.

Налан е герой, който всъщност не се появява в романа на Нахид Сири Йорик. И така, доколко се консултирахте с оригиналния роман, когато се подготвяхте за вашия герой? Или останахте напълно верни на сценария?

За мен Налан не беше нужно да бъде в романа, защото хора като Налан съществуват в реалния живот. Най-важното нещо, което ме вдъхнови от романа, беше как беше изразена емоцията на „ревност“. Чрез вътрешните гласове на Сениха, Нахид Сири Йорик улови дълбините на хората, които таят това чувство и оформят действията си съответно. Следвах това чувство.

Кой аспект от вашия герой ви накара да кажете: „О, това е толкова аз!“? Кой аспект беше наистина труден за игра?

Има много действия, които тя извършва несъзнателно. Мислех си, че фокусирането върху себе си, вместо да бъде обсебена от външния свят или дори от чувствата на околните, би ѝ осигурило различно ниво на свобода, докато играе. Пленяваше ме да се чудя какво може да направи такъв безразсъден човек.

ВСИЧКИ НА НАШАТА СНИМАЧНА ПЛОЩАДКА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАСИВИ И ТАЛАНТЛИВИ

Работиш с майстори на занаята си, както пред, така и зад камерата. Каква енергия създаде това преживяване за теб? Как ти повлия?

Фактът, че те са майстори на занаята си, никога не ме спира да бъда студентка/ да се уча и това ми харесва. Но ме интересува повече фактът, че са добри хора и затова са толкова добри в работата си, но въпреки това са учтиви, весели и искрени, независимо от часа, въпреки всички предизвикателства, което ме кара да казвам: „Ето как трябва да се живее животът.“

Каква е енергията на снимачната площадка? Каква беше химията ви с колегите актьори?

Тъй като всички на нашата снимачна площадка са сърдечни и талантливи и тъй като имат красив поглед върху света, средата на снимачната площадка е едновременно забавна и образователна. Когато тези позитивно мислещи, позитивно изглеждащи хора се съберат, химията помежду им моментално се получава.

Спомняте ли си още момента, в който получихте първата си роля? Как ви накара да се почувствате в този момент?

Над мен висеше облак от несигурност. Имахме планирани някои варианти за всеки случай. Щях да си свърша работата по някакъв начин. Но после тези облаци внезапно се разсеяха. Беше като слънце, което грееше.

И така, има ли друг проект или форма на изкуство, която бихте искали да опитате извън сцената?

Много се интересувам от режисура. Искам да развия уменията си в тази област и може би да намеря смелостта и куража един ден да опитам да режисирам нещо.

Съпругът ти е актьор като теб Simple Smile Какво преживяване е за теб, както професионално, така и лично, да споделяте една и съща професия?

Тъй като Ерсин е такъв човек, мисля, че преживяването ни винаги ще бъде положително, независимо каква професия упражнява. Той има разбираща и красива душа. Споделянето на една и съща професия ми помага много и е много полезно за мен, защото мисля, че той е невероятно талантлив като актьор и освен това има страхотно око за публиката. Ето защо разговорите с него винаги ме вдъхновяват / подобряват живота ми. Heart

КЪДЕТО И ДА ОТИДЕМ С ЕРСИН, НИЕ СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ ДА ПРЕКАРАМЕ ВРЕМЕ, СЯКАШ ЖИВЕЕМ ТАМ.

Хвърлихме бърз поглед на профилите ти в социалните мрежи и изглежда, че си много щастлива в брака си. Каква според теб е тайната на тази хармония и щастие?

Нека първо кажем „Машаллах“ Simple Smile Мисля, че човек трябва да има сърце за това. Ако няма сърце или ако това сърце гасне, няма какво да се направи.

Виждаме, че обичаш да пътуваш. Кои са любимите ти дестинации? Какво ти харесва най-много, когато пътуваш?

Любимото ми място е Барселона. Сякаш частица от душата ми е там и всеки път, когато отида, чувствам, че се събирам отново с нея. Гауди със сигурност има голямо влияние върху това. Наслаждавам се на всяко място, което посещавам с Ерсин. Ако не отивам с него в този момент, определено се връщам и отивам с него отново. Наслаждаваме се да прекарваме време с хората, които живеят там, където и да отидем. Не бързаме, когато изследваме красотата и храната на едно място, ние им се наслаждаваме. Животът може да е кратък или дълъг, но ние винаги съществуваме и се наслаждаваме на мястото, където сме в този момент. Revolving Hearts

Стигнахме до края на нашето интервю Simple Smile И така, Берил, имаш ли специално послание за феновете си, които следят както сериала, така и теб?

Добре, че ви има/ Много се радвам, че ви имам. Нека животът винаги ви носи красиви хора и се надявам вие да станете красиви хора за другите. Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 00:02 от Roxis

# 51
Берил

Налан

# 52
Ето още невероятни снимки на Берил и Ерсин от тяхна ваканция в САЩ през юни и юли 2024! Много са готини. Посетили са страхотни места. HeartRevolving HeartsHeart Eyes Кученцето, с което са се снимали е на техни приятели от Америка и се казва Шелби. Purple HeartKissAnimal Dog2 Когато Берил и Ерсин си взеха тяхното кученце Керем и пуснаха снимки с него - собственичката на Шелби им писа, че ще се радва някой ден да доведат Керем в Америка и да се запознаят с Шелби! Берил и Ерсин й отговориха, че много биха се радвали да дойдат отново и казаха, че и на тях Шелби много им липсва!!! Sparkling HeartHeart EyesHands PrayAnimal DogAnimal Dog2

# 53
# 54
Ехааа, тази вечер Берил пусна една нова уникална снимка заедно с Ерсин! Двамата са в колата си и отиват някъде. Уникално готини и сладки са - изключителна двойка! HeartHeart EyesRevolving Hearts Не мога да им се нагледам. Великолепни са и са толкова усмихнати. Sparkling HeartYum Kissing HeartHeart EyesHeart Нека винаги са много щастливи заедно и да се обичат. HeartSparkling HeartRevolving HeartsAnimal HorseHands PrayHands PrayHands Pray

Ето снимката и при обърнат кадър HeartHeartHeart

Вчера и днес по Бтв Стори излъчиха един от любимите ми епизоди от 3-ти сезон на Златно момче. А тази вечер по БТВ Стори излъчиха една от любимите ми сцени със Суна и Абидин - истинска насладата е да ги гледам заедно. Уникална сцена с толкова силни думи между двамата - в тази сцена може да видим толкова много любов, нежност и чувства между тях. А тази целувка и просто уаууу HeartKissYellow HeartHeart EyesHugAnimal Heart Eyes CatHands Pray

# 55
Берил обожава да носи вещите и дрехите на съпруга си Ерсин - снощи тя пусна още свои невероятни снимки от 16 октомври 2025, когато двамата се бяха снимали заедно в колата им! Голяма красавица е Берил - тук Ерсин я е снимал докато са били на вечеря! Харесва ми как го гледа Берил! HeartHeart EyesHug На първата снимка, тя си е сложила и шапката на Ерсин, която той носи при общата им снимка в колата!!! Sparkling HeartKissHands Clap Изглежда Берил е била на снимки на сериала си "Ревност" и после Ерсин е отишъл да я вземе от сета и двамата са отишли на вечеря, а после са се прибрали в къщи! Невероятни сладури са ... Heart EyesHeartRevolving Hearts

Пускам отново уникалната снимка на Берил и Ерсин в колата им, която тя сподели в сторито си на 16 октомври 2025 и която Ерсин репостна и в своето стори! Не пречи пак да видим тази красота! Пък и снимките на Берил по-горе са от същата вечер, та нека ги има и в един пост!!! YumHeart EyesHeart

Ето и лайк от Ерсин на новите снимки на Берил!!! HeartHeart EyesRevolving HeartsKissHands ClapHands PrayAnimal Heart Eyes Cat

Новите снимки на Берил са харесани и от други нейни колеги и приятели от "Златно момче" - харесала ги е и Афра/Сейран, която не беше харесвала нейни постове от много отдавна Hands ClapKissing HeartTwo Hearts  Харесали са ги и Дирен/ Кязъм, Сезин/ Есме и Гюлчин/ Ифакат, които почти винаги харесват постовете на Берил и Ерсин и често им пишат под тях! HeartBlushHands Clap

# 56
# 57
Имам страхотна новина - Берил и Ерсин са на почивка в Севиля - Испания! На 22 октомври 2025 - Ерсин пусна стори от улиците на Севиля! По-късно пусна и още едно от друго място там. Засега Берил и Ерсин още не са споделили свои общи снимки и клипове от Севиля, но сме в очакване да го направят! Те винаги пускат постовете със снимки от пътуванията си по-късно!  Важното е да се наслаждават на поредното прекрасно място заедно!!! Обичам ги - уникална двойка са Sparkling Heart HeartHeart Eyes Hands PrayKissing Heart

Ето една невероятна тяхна снимка зад кадър от 29-ти епизод от 3-ти сезон на "Златно момче", който се излъчи снощи по БТВ Стори! Двамата са супер готини, сладки, влюбени и усмихнати! Revolving HeartsHeartHeart EyesHugKiss

Обожавам целият 86-ти оригинален епизод от 3-ти сезон на "Златно момче" на турски - снощи излъчиха една част от него, а тази вечер и в понеделник ще излъчат другите части от епизода, както и другите ми любими сцени със Суна и Абидин! Обичам тази сцена - тук Суна и Аби са просто топ - изключително сладки, прекрасни и влюбени!!! Sparkling HeartAnimal Heart Eyes CatHug

Ето едни страхотни снимки на Берил и Ерсин като Налан и Еймир от новите им сериали "Ревност" и "Измамници" HeartHeart EyesHug

Аз продължавам да гледам "Ревност" и според мен става все по-интересен - доста неща се разкриха относно миналото на Халит и Сениха! От тук става ясно и защо Сениха толкова мрази брат си - той цял живот й е подливал вода и й е правил мръсно, дори сега опита да й попречи да се яви на изпита, но не успя! Сега Сениха е готова за отмъщение и няма да се спре пред нищо! Нюджет пък не спря да лъже жените - сега започна тайна афера с Мюкерем, но Сениха отлично знае това и ще го използва в даден момент! От друга страна Нюджет ходи и при Сениха и пак започна да й говори мили думи и да й помага! А горката Налан ще бъде използвана и излъгана за пореден път! Всички актьори в сериала са страхотни, но най-красивата, най-талантливата и най-открояващата се за мен е Берил! Sparkling Heart

Мога да кажа, че започнах да гледам и новият сериал на Ерсин "Измамници" и супер много ми хареса! Невероятен сериал с много добри актьори! Сема Ергенекон за пореден път показа, че е най-добрата в писането на сценарии - не случайно "Присъда" е толкова огромен хит! И тук в "Измамници" историята е доста интересна - и още от първа серия почнаха с обратите. Точно, когато си мислиш че си разкрил някоя от игрите на героите - хоп изведнъж се оказва нещо друго! Страхотен е сериала - а Ерсин е много готин като мафиота на квартала. Sparkling Heart

Из разни сайтове се беше появил слуха, че е възможно да спрат сериала "Ревност" - но за щастие това се оказа невярна и фалшива новина! От канал Now лично пуснаха опровержение и казаха, че сериала продължава! Пускам постера на сериала в Кан, както и опровержението на Канал Now относно финала на сериала!  Hands ClapHugPurple Heart

Пускам и линкове за видеата от улиците на Севиля, които Ерсин пусна на 22.10.2025 година! HugKissing HeartHeart

https://x.com/i/status/1980961870291800232

https://x.com/i/status/1981061394624590088

Дано скоро Ерсин и Берил ни зарадват с общи снимки и клипове от почивката им в Севиля!!! Hands PrayHands PrayHands Pray

# 58
# 59
Ерсо от галата на Сънливец

После е бил на конецерта на Мерт Демир но Роси да каже самичък ли. ;д

Общи условия

Активация на акаунт