"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 068
  • 838
  •   1
Отговори
# 270
  • София
  Ще ги задържа засега дрешките на съхранение тогава. Просто съм сама с двете мадами и няма как да дойда,а и предвижването ми е супер трудно. Успех с всички начинания. Ще се опитвам да следя темата и да помагам с каквото мога.

# 271
Някой ще ходи ли до дома в Дрен за 1 юни ?
 Искам да пратя колетче за Руми  Praynig

# 272
  Кика, и аз искам да дойда с теб.
Разбира се  Hug

Планирам да отида на 29 или 30 май  Hug

# 273
а колетчето можеш да дадеш на мен-до събота ще съм в бургас-и ще се виждам с КИКА в неделя Hug
0898613161 ми е тел

# 274
  • София, "Младост 3"
МОЛЯ помогнете ако можете
мама от Люлин ми даде количка за близнаци /за моите породени/
обаче вече не ми трябма
а малкат щъка с проходилката и вечно се бута в нея - в къщи е ад - имам 3 колички /една дадена отпреди, която няма как да отпътява до Кюстендил щото колата на моята приятелка се развали/
та това е - ако някой има нужда или случайно има къде да я подслони докато потрябва на др майка....
моля ви ако можете да помогнете?

# 275
  Ако има място в склада на Овне ще дойда да я взема и ще я закарам там.

# 276

МОЖЕ, КЪДЕ СЕ НАМИРАТ КОЛИЧКИТЕ

# 277
  • sofia

МОЖЕ, КЪДЕ СЕ НАМИРАТ КОЛИЧКИТЕ

В Младост 3

# 278
  • София, "Младост 3"
Роси благодаря
да в Младост 3
много много ви благодаря момичета!

# 279
Малко новини от мен. Мария и Митко от Роман ми се обадиха. Добре са. В края на месеца е втората операция на Кико. Мария моли за памперси, ако имаме налични - Кико е 11 кг.

Павлина отново я би нейния миналата седмица. Полиция дошла и го изнесла от ДВН-то. Социалните се опитват да преместят Павлина и Мишел в друг дом за временно настаняване. В Звеното майка и дете агенцията не можела да я настани, не разбрах защо и аз, но ще ида в края на седмицата и ще разбера по-подробно.

Деси е добре, влезе в 6-месец. Бебето ще е момиченце. Алекс не искат да го взимат в детските - нямало места. Илия работи когато има работа, добре са.

Други съществени новини нямам в момента май.

Криси, не можах да се обадя на онази жена, защото бяхме болни у дома повече от седмица. Още ли е в сила предложението, да се обаждам ли?

# 280
  • sofia
в4ера ходихме до Перник  HugКарантината продължава и не сме влизали при децата.Освен варицелата са и с грип-Т ,кашлят........Занесохме по спешност антибиотици,но за съжаление нямаша как да се порадваме на де4урлигата Sad

# 281
  • sofia
Днес има абитурентка в Доганово  bouquet
на 26и са децата  от Надежда.

От Трън е само едно мом4е Hug

е,да са здрави и щастливи абитурентите и да им е лек нелекият път ,който ги о4аква Praynig Praynig

# 282
  Кога е момчето в Трън?

# 283
  • София
И аз не разбрах кога е  Confused Като ходихме, той не беше в дома - казаха, че е в София.

# 284
момичета,спечелихме проекта

награждаването на проекта за децата от Трън финансиран от световната банка,по който ГЕРИ работи денонощно  беше днес-от 210 проекта останаха 8 които получиха финансиране-нашият е сред тях
УРААААА!!! децата в трън-получиха шанс!!!сега трябва да направим успешно проекта и той да се окаже много полезен каквато е и идеята на ГЕРИ
ГЕРИ,много много прегръдки и признателност за това Hug Hug Hug-пренебрегна собственото си дете и не спа дни наред за да напише проекта -голямо благодаря от името на всички нас!!!
много ми се искаше днес да ти кажа,че ти се възхищавам и те обичам ама ... Embarassedот компа ми е по-лесно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
е..не мина и без инцедентидъжда,който за малко не отнесе тентата на събитието-направо потоп в един момент и някой хммм(не намирам милата дума) Crazy-който в момента на награждаването се възползва от еуфорията и гепи на ГЕРИ гсма-халал да му е ooooh!
ми...това е -тя ще пише повече тия дни като си нагушка дечицата и й остане време
момичета,днес много хора,които разбраха какво правим искрено ни се възхитиха,много изявиха желание да си сътрудничим-това ме зареди с много сили занапред  bouquet
за ГЕРИ и РОСИ(която си тръгна малко преди награждаването в най-големия дъжд)  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт