"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 733
  • 838
  •   1
Отговори
# 345
Честит празник момичета,
поздравления за вас и за децата ви Grinning Grinning, за това, което правите. Как мина днес пред президенството? Нали сме далече и не чуваме.   Laughing
Поздрави за проекта за Трън. Това е страхотна новина. Така знаем, че парите  поне от този проект ще отидат наистина за децата, а не за заплати и командировачни, както често се случва. Наистина сте страхотно е  Laughing Амо можем да помогнем от тук - Heart Eyes свиркайте.
А аз да се похваля. Днес имах абитурент  Hug Hug

# 346
  Честито Век  bouquet Аз нямам време да пиша в момента, сори!

# 347
  • sofia
днес Цвети,мъжа й и малката Вики са заминали за Германия за поредният преглед.Дано този път наистина вси4ко е наред Praynig

# 348
Не само преглед, но и, Дай Боже, операция... Моля се, малката красавица да може най-после да види цветята, небето и мама Praynig

# 349
 Страхотно! Ще се моля всичко да мине успешно!

# 350
Здравейте мами и поздрави за това, което правите...
Как мога да се присъединя?
В момента съм в майчинство (до октомври), но фирмата, в която работя, поощрява всякаква благотворителна и доброволна дейност, свързана с деца и бих могла да отделям време и средства, както лични, така и по проекти на фирмата...
Ще се радвам, ако мога да помогна...
Поздрави,
Ива

# 351
  • sofia
Здравейте мами и поздрави за това, което правите...
Как мога да се присъединя?
В момента съм в майчинство (до октомври), но фирмата, в която работя, поощрява всякаква благотворителна и доброволна дейност, свързана с деца и бих могла да отделям време и средства, както лични, така и по проекти на фирмата...
Ще се радвам, ако мога да помогна...
Поздрави,
Ива

здравей Hug

в кой район на Сф си?

# 352
Не само преглед, но и, Дай Боже, операция... Моля се, малката красавица да може най-после да види цветята, небето и мама Praynig

Praynig Praynig  Praynig Мисля време е вече нещо положително да се случи  Praynig Praynig Praynig

# 353
http://youtube.com/watch?v=VfgPIgdFTE0&mode=related&search= - за всички вас, това е песента, дала ми много, песента, която ме изпълва, зарежда и която слушам винаги, когато су чеувствам зле - за вас , специално Hug

# 354
  • София
http://youtube.com/watch?v=VfgPIgdFTE0&mode=related&search= - за всички вас, това е песента, дала ми много, песента, която ме изпълва, зарежда и която слушам винаги, когато су чеувствам зле - за вас , специално Hug
БЛАГОДАРЯ ТИ - СТРАХОТНА Е!!!
Мисля, че може да стане нашата песен  Hug   bouquet

# 355
  • София
Здравейте, не знам дали точно тук трябваше да пиша, но ако съм сгрешила, поправете ме. Аз съм лелята на Вики.Обещах на вас и на Мама на Вики, докато те са в Германия, да пиша от време на време и да съобщавам какво се случва. Вики днес беше на преглед. Утре ще оперират лявото и око. Дясното се нуждае от кератопластика, която е възможна към 15 год.възраст. Засега знам само това. Всички имаме положителни очаквания от операцията сега и им желаем успех и много цветно и светло бъдеще за Вики.

# 356
Успех на операцията утре!!!!!!!!!!!!!!!!

# 357
  • sofia
Здравейте, не знам дали точно тук трябваше да пиша, но ако съм сгрешила, поправете ме. Аз съм лелята на Вики.Обещах на вас и на Мама на Вики, докато те са в Германия, да пиша от време на време и да съобщавам какво се случва. Вики днес беше на преглед. Утре ще оперират лявото и око. Дясното се нуждае от кератопластика, която е възможна към 15 год.възраст. Засега знам само това. Всички имаме положителни очаквания от операцията сега и им желаем успех и много цветно и светло бъдеще за Вики.

Praynig Praynig Praynig

# 358
# 359
  • София
Ще се молим  Praynig Дай Боже всичко да мине успешно за малката Вики!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт