"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 734
  • 838
  •   1
Отговори
# 360
 Praynig Praynig Praynig
Моля се за Вики и дано след тази операция да може да види мама.
Стискам палци

# 361
 Praynig Praynig Praynig
Успешна операция!  Hug

# 362
  • sofia
Утре ще ходим до Трън да видим де4урлигата и да по4ваме подготовката за работата по проекта Hug

днес бяхме и в дом7,добре са сладурите ,радват се както винаги Grinning

# 363
Поздрави и от дечицата в Дрен  Laughing
Слава Богу, подминали са ги варицели, рубеоли и скарлатини и всички са добре! Много са любвеобилни и много трудно успях да си тръгна оттам Crazy Утре имат празник в Ковачевци, а на 15-ти заминават за морето  Laughing

Като ме изпращаха всички си поръчаха телефони-играчки и слънчеви очила  Laughing

# 364
  • sofia
Поздрави и от дечицата в Дрен  Laughing
Слава Богу, подминали са ги варицели, рубеоли и скарлатини и всички са добре! Много са любвеобилни и много трудно успях да си тръгна оттам Crazy Утре имат празник в Ковачевци, а на 15-ти заминават за морето  Laughing

Като ме изпращаха всички си поръчаха телефони-играчки и слънчеви очила  Laughing

а има ли вариант и трънските деца да са в Кова4евци?

# 365
  • sofia
едно май4е предлага,вани4ка,проходилка,шезлонг,дрешки........
на някой от майките трябват ли й?

# 366
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Пак да кажа - при мен има мнооого списания,нови,ИНТРО,Хай техно,дрехи - моля,нека като се ходи до Трън и Доганово,някак си да ги прехвърлим,на децата ще им харесат Praynig

# 367
  • София
Ми как да стане Мери Sad То днес пътуваме  Confused

# 368
Пак да кажа - при мен има мнооого списания,нови,ИНТРО,Хай техно,дрехи - моля,нека като се ходи до Трън и Доганово,някак си да ги прехвърлим,на децата ще им харесат Praynig
  Аз съм взела доста списания.  Wink

# 369
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Току що се връщам от посещение в помощното училище във Велико Търново-искам да изкажа възхищението си от директорката и персонала-училището свети,ремонтирано и благоустроено,просторна и светла компютърна зала с много компютри  Stop при това отключена и достъпна за децата / за разлика от тази в дома в гр.Стражица/!Имат нужда от дрешки децата и от обувки- ще им занесем каквото можем!Имат нужда и от училищен автобус,кмета за съжаление не е откликнал на молбата им и не е съдействал,а имат деца с церебрална парализа и въобще деца от всички краища на града + тези от домът в града,не е удачно да се придвижват с градският транспорт!

# 370
Ми как да стане Мери Sad То днес пътуваме  Confused

Еми аз го мрънкам това от много време Crazy Колата ми е на сервиз,нещата са паркирани в нас,нищо,за днес няма да стане,но за следващ път.Аз ако мога,ще ги занеса до склада,но го имайте в предвид Grinning Искам да ги разнесем,за да по4вам да искам още Mr. Green

Лек път ,карайте умната и 4акаме доклад Grinning Grinning

# 371
Мой приятел ме свърза с едно издателство,което ни дарява 10 000 дискети с игри за компютри.Стават за по-старите компютри,300 мегахерцови/не ми говори много,но предполагам,4е те имат от по-старите така или ина4е/. Интересни били ,на децата щяло много да им хареса.

Моми4ета проверете какви са компютрите по домовете във вашите градове,и ми кажете ,да изпращам - Видин,Белоград4ик,Горна Оряховица,Пловдив,Бургас,Кюстендил   и другите- казвайте Grinning

А отделно, в сайта на : www.dechica.com , в момента има конкурс за записване на приказки. Ако вси4ки запишем по няколко приказки там / с нашите си гласове/,след това те ще ни ги свалят същите тези приказки на СД,колкото кажем, и ще ги разнесем по вси4ки домове - да си слушат де4ковците Grinning Grinning Айде,аз отивам да приготвя цялата библиотека на Алекс,да запо4вам да записвам Grinning така децата,ще могат да ни слушат гласовете когато си поискат Hug Hug Hug Айде,мамите , с меките тембъри,запретвайте се  - мога да предоставя много материал за записване/разбирай книги с приказки/ Grinning Аз мога да играя вълкът,или баба Меца Embarassed Embarassed Embarassed

# 372
  • София
 Peace

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 10:29 от Дамаянти

# 373
Ако някъде трябва някое "р"-кащо французойче, свиркайте!  Mr. Green

# 374
  • София
Здравейте. Както обещах, разполагам със следната информация за Вики. Операцията мина добре. Не е имало усложнения и това, което трябваше да се направи беше направено. Отстранени са сраствания, катаракта и други неща от които не разбирам. Никой не се ангажира да дава конкретни прогнози, но ние имаме големи очаквания. Това е засега. Все още са в болница, не знам до кога.

Общи условия

Активация на акаунт