"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 734
  • 838
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте. Както обещах, разполагам със следната информация за Вики. Операцията мина добре. Не е имало усложнения и това, което трябваше да се направи беше направено. Отстранени са сраствания, катаракта и други неща от които не разбирам. Никой не се ангажира да дава конкретни прогнози, но ние имаме големи очаквания. Това е засега. Все още са в болница, не знам до кога.
Е НА ТОВА МУ ВИКАМ ГОЛЯМА ХУБАВА ПРЕКРАСНА НОВИНА Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 376
  • sofia
Поздрави ги от вси4ки ни и им кажи,4е ги 4акаме Heart Eyes

# 377
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ей ,4е хубаво Party Party Praynig Praynig Praynig Praynig
Вярвам,4е този път нещата ще са положителни Praynig Praynig Praynig

Много целувки  на малката героиня, на мама и тати Hug Hug Hug/Цвети успя ли да се изгуби в Берлин,или този път и се размина Mr. Green/

# 378
  • sofia
Взех в4ера от То_ни  100 книжки и са ми в колата.За деца над 7 год.са,но не съм ги поглеждала.......

имайте го в предвид и ако на някой му трябват да се обажда Peace

# 379
  • София
Ше си призная какво не ме оставя намира след протеста на 1-ви: харесах си много едно момиченце! От Доганово май! Гледах, гледах и не се престраших да отида и да се запознаем! Мога ли понякакъв начин да му пиша, да му изпратя разни неща? Гадно ли ще е спрямо другите?

# 380
  • sofia
Ше си призная какво не ме оставя намира след протеста на 1-ви: харесах си много едно момиченце! От Доганово май! Гледах, гледах и не се престраших да отида и да се запознаем! Мога ли понякакъв начин да му пиша, да му изпратя разни неща? Гадно ли ще е спрямо другите?

можеш Вени,те са големи.Искат контакт с външни хора HugА и ще опознаеш и другите деца  bouquet

# 381
  • sofia
имаме на разположение креват4е -кошара,което предлагаме  Hug

# 382
  • София
Кажи как да се свържа - става въпрос за това дете

Последна редакция: чт, 07 юни 2007, 23:16 от Вени*

# 383
Кажи как да се свържа - става въпрос за това дете: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139118&photo=29 - на преден план е!
towa e Zori-и е страхотно мило и добро момиче-ако искаш можем да отидем заедно до доганово-ако не съм сама нямам проблем с колата-въпроса е някой да подава играчките на малката като ги мята че мрънка а аз карам и не мога Mr. Green
само ,че не съм сигурна ама те май скоро заминават на море newsm78кога отиваха????

# 384
  • София
Май на 17 или 18 юни заминават на море  Hug
Аз пък се влюбих в едни сини очи Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 09:43 от Дамаянти

# 385
  • София
Къде ще ходят? Аз също ще заминавам на 15 или 16-ти!

# 386
мисля Равда-там са всяка година-опа...не-нямаше да е еам-Ели,кръщелницата ми спомена ,че вече базата не съществувала и е са другаде-мога да попитам ако искаш?

# 387
  • София
Аз съм също с децата - мислиш ли, че ще можем да пътуваме толкоз народ?

За морето - явно ще са на юг, а ние на север - нищо!

# 388
  • sofia
молим ви  Twisted Evilнай-у4тивео да манете линковете със снимките Peace

# 389
  • София
Готово!

Общи условия

Активация на акаунт