"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 745
  • 838
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Здравейте всички Hug Hug Hug
Ние сме си вече тук,Вики е добре,операцията по думите на професора е била много успешна,до седмици ще видим резултат/дано Praynig/,но нищо не се знае за зрение,дали ще успее да развие такова.Аз незнам,но инстинкта ми подсказва ,че ще се случи това което чакам от години.За мен ще е достатъчно да може сама да се оправя,а пък с колко зрение...........Божа работа.
Все още окото е доста подуто и кървясало,тя не дава да и се маха лепенката,дразни я светлината,като я махна да сложа капки,окото веднага започва да сълзи,всичко до тук ми подсказва ,че тя все пак започва нещо да вижда,но ще видим.Аз вярвам че Господ е с нея  bouquet
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ,ЧЕ ПАК БЯХТЕ С НАС ,И СЕ МОЛИХТЕ ЗА НАС   bouquet

п.п. Този път не се загубихме Laughing Laughing Laughing
По късно ще ви покажа и снимки  Hug

# 392
  • sofia
Ние сме си вече тук,Вики е добре,операцията по думите на професора е била много успешна,до седмици ще видим резултат/дано Praynig/,но нищо не се знае за зрение,дали ще успее да развие такова.Аз незнам,но инстинкта ми подсказва ,че ще се случи това което чакам от години.За мен ще е достатъчно да може сама да се оправя,а пък с колко зрение...........Божа работа.
Все още окото е доста подуто и кървясало,тя не дава да и се маха лепенката,дразни я светлината,като я махна да сложа капки,окото веднага започва да сълзи,всичко до тук ми подсказва ,че тя все пак започва нещо да вижда,но ще видим.Аз вярвам че Господ е с нея  bouquet

Добре дошли   bouquet

и аз мисля,4е сега ве4е е време Вики да види света около нея и това ще се слу4и Hug

Оби4аме ви и сме с вас от каквото и да имате нужда.Най-ве4е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 393
  • София
Добре сте дошли и ще се молим и вярваме, че нещата ще се наредят по най-благоприятния начин!
Целувки на Вики от нас и прегръдки за вас  Hug

# 394
  Супер! Страхотна новина! Чакаме снимки!

# 395
много обичам когато такива новини ме разплакват сутрин
вики и мама-вярвам ,че всичко ще е на ред Praynig Praynig Praynig Hug  bouquet-на добрите хора-рано или късно им се случват хубави неща
прегръдки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 396
Сигурна бях!   Hug

Много се радвам на прекрасната новина  Laughing Ети е права - добрите хора заслужават да им се случват добри неща Heart Eyes

Дай Боже, скоро да видя Вики и тя също да ме види  Laughing Praynig Praynig  Hug

# 397
Обещах ви снимки ,ето Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141812
целуваме ви всички вас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 398
браво ,радваме се за вас и ние !

чакаме добрите вести да идват бързо !

# 399
  • sofia

Hug Hug Hug

# 400

Мъничката принцеса е станала още по-прекрасна  Hug Милото, какво е  преживяло! А и вие, заедно с нея  Sad  Hug Дано е за добро!!!  Praynig Чакаме с нетърпение да ни кажеш скоро, че се е случило така чаканото чудо...  Желая го от цялата си душа  Praynig Praynig Praynig

Прегръщам ви всичките и ви изпращам огромна доза любов и положителна енергия  Hug  Heart Eyes

# 401
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Хора,днес минахме с колата покрай общежитията в Люлин,където живеят децата след 18,когато напуснат домовете за сираци.Имаше пожарна кола,по4ти вси4ки бяха наизлезни навън - явно пак е станал някой пожар Sad Ама запо4вам да се 4удя,там няма ли някой на служба,който да наблюдава тез тинейджъри,и да им обясни и расязни елементарните правила за безопасност.Не стига ,4е жиевят в мизерия,ами и като се запалят няколко пъти,то съвсем става мазало Confused Confused Confused

# 402
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Ще се моля за Вас,много,много Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Радвам се,4е този път не сте се загубили Joy Joy Joy

# 403
Цвети добре дошли мила моя, това е прекрасна новина, наистина, Вики е герой, и знам, че инстинкта ти не те лъже, ще видиш Hug

# 404
Моля се за малката Вики да има резултат от операцията!  Praynig Много обичам това момиченце, много ми е миличка - при все че толкова малко съм я виждала лично.

За ДВН-то Мери хич не се учудвам - то там кво ли не се случва. Детска му работа.

Ще ви помоля да ми смените мобилния телефон тук и на сайта - новият ми е 0888 535 913. Мерсаж!

Миналата седмица Мария от Роман дойде с Кико за втората операция в Ортопедията. Все още нямам новини дали всичко е приключило и как.

Търси се работа за едно от моите познати момичета - АНИ - може би си я спомняте, заедно правихме ремонт на Мария и Митко в Роман. До скоро работеше в Тропс, но са я съкратили. Може да е помощник готвач и какво ли още не.

Други новини нямам, освен лични - че тази седмица почнах работа, Анди тръгна на градина, а накрая аз се тръшнах на легло с дископатия и мигрена едновременно - явно от преумора и пренапрежение.

Общи условия

Активация на акаунт