"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 900
  • 838
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Направих банера.Така изглежда - има го и в подписа ми  Hug

Ако искате да си го сложите в подписа ще дам адреса  Peace

# 211
ИВЕЕЕЕЕЕ-СТРАХОТНО ЕСТАНАЛА СИ НАПРАВО ПРОФЕСИОНАЛИСТКА

ИСКАМ ДА МИ СЛОЖИШ ЕДНА СНИМКА НА НИЯ В РАМКА АКО МОЖЕ Embarassed
ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ Hug
ДАЙ ЛИНИК И НИЕ ДА СИ ГО СЛОЖИМ В ПОДПИСА-А АКО СЕ КЛИКНЕ НА НЕГО ОТИВА ЛИ ПРЕПРАТКА КЪМ ПИСМОТО НИ??? АКО НЕ-Е ДОБРЕ ДА ИМА-НЕ ЗНАМ КАК СТАВА ДЕ-ААМ ТИ ЗНАЕШ- Wink

# 212
Стават ви големи аватарите, ще ви пуснат варненско ЛС, да знаете ooooh!

# 213
Стават ви големи аватарите, ще ви пуснат варненско ЛС, да знаете ooooh!
newsm78 НЕ РАЗБРАХ
ТО НАЛИ ИМА ОГРАНИЧЕНИЯ-МАХАМЕ ЕДНО ЗА СМЕТКА НА ДРУГО-А ЗА В...НЕНСКИ ЛС-КВО????

# 214
  • София
Ети, ето този адрес го копирай , смени му скобите от такива ( ) на такива [ ] , на всякъде където има и си го сложи в подписа  Hug
(url=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187186.0)(img)http://kokolaj.hit.bg/iniciativa.jpg(/img)(/url)

Радвам се, че ви харесва  Hug

# 215
Иве,банера е страхотен! Браво!  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ехооо,прибрах се Mr. Green

Не знам дали Марина е писала,но искам отново да кажа едно Огромно Благодаря на магазин ДЕНИЛ,че дариха двата костюма,на двете слепи момчета за техния бал Hug Hug Hug Надявам се в този важен за тях ден,тези момчета се чувстват специални,такива,каквито всъщност са си Hug Hug Hug

Още веднъж - БЛАГОДАРЯ  НА ДЕНИЛ Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 09:47 от magnoliamm

# 217
Момичета, трябват ли още абитуриентски обувки?
Моята колежка предлага едни черни високи, официални 39 номер.
Да ми ги носи ли или newsm78

# 218
  • sofia
Останаха обувките за мом4етата от Надежда,но за  тях трябват нови.Таня и Сашо Cryми бяха обещали сега като се върна аз и като му мине ма4а да се видим и ми даде ........Всъщност Сашо обуваше пове4ето абитуренти -сираци за баловете всяка година...Но за сметка на това ще ходя на погребение утре.......

Миленка,ще звъннеш ли на МИшо от Аз-детето за утре да ти потвърди за Кръглата маса и да му кажеш,4е някой ще отиде.Ако ходя в Кюстендил утре аз няма да отида до БТА........Аз ще подсетя Дун4ев,а ти Лихарска и Илиева,моля те.......

# 219
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,вчера ми се случи малък инцидент,и искам да го споделя с вас,за да се пазите и да имате винаги едно наум,как за секунди,всичко може да се промени....

На път за детската градина,за да взема Алекс,вървейки си по тротоара,кракът ми пропадна в една шахта.........Падайки,падна и количката, Ники се търкулна, и благодарение на ръбът на количката,Никола не си заби лицето в тротоара......Всичко това се случи за 3 секунди, и докато разбера ,че кракът ми е заклещен,и не мога да мръдна,видях,че поне Ники не е паднал от количката.....Той започна да плаче, а аз не можех да мръднакракът ми се беше заклещил......
В този момент виждам,как няколко жени и момичета бягат към нас,едната взе Ники на ръце,другата ми помогна да измъкна кракът, а третата ми взе чехлата,която беше паднала по-надълбоко….Ники се поуспокои, и тогава видях ,че навсякъде около мен има кръв...Левият ми крак беше този,който пропадна, и кръвта съответно идваше от там.........Оказа се,че малкото ми пръстче е нарязано на няколко места, и кръвта шуртеше......Трудно я спрях,тротоара беше целият в кръв......Едно от момичетата,работеше отсреща, в Еврофутбол, и тя ми предложи да се измия там...........Както и да е, донесоха ми лейкопласт,памук,закрепих положението,но шокът беше голям........Благодаря на БОГА, Praynigче Ники е добре, а аз се разминах със счупване......... Момичето беше много мило,предложи ми да гледа Ники,докато отида да взема Алекс, и колкото и странно да е -повярвах и,и и го оставих.......Другите момичета беха много притеснени,но съм им много благодарна,в такива моменти,човек разбира,че още има човещина в България и читави,млади хора Hug Докато това се случваше,бях много мобилизирана и спокойна,дори се притесних,че всичко около мен беше кръв......Но когато останах сама,отивайки за Алекс,вече осъзнах какво ми се случва, и се разревах,докато говорих с Рик.........

И тогава взех решението,че ще съдя общината,за това,че за малко не загубих детето си,затова,че аз сега съм с превързан крак,затова,че се изплаших,затова,че просто вървейки си мирно и кротко по тротоара с моето 3 месечно бебе в количка,аз пропадам в една дупка,която някой малоумен работник не е запълнил, и някой по-малоумен негов шеф,не е проверил работата му..

И понеже ужасно много ми писна от безумията в тази държава, в частност София - затова ще съдя общината.Утре си взимам съдебното медицинско, и това,което ми трябва е един ужасно добър адвокат,с който заедно да осъдим общината,за да няма повече жертви на безотговорността, и за да разберат,че има проблем,и той е  - че никой не си върши работата! И понеже не искам утре друг да падне,който няма да има моят късмет,не искам да пострада нечие дете,затова ще съдя общината - до дупка.

Ако имате познат адвокат,запознат с тромавата система как се съди община - давайте мо го!

# 220
Мери питай Додо Додо
Тривиално е, но наистина настръхнах, и да ти кажа особенно за Никола, знам че си пич,но ти е дошло в повече, радвам се, че и двамата сте добре, ако мога дапомогня с нещо - свиркай Heart Eyes

# 221
Мери,тва е ужасно-полудях направо-и от яд и от ужас #Cussing out
айде да ги осъдим тия тъпаци-пиши и на господари на ефира непременно-в сайта им-ще ти се обадят-убедена съм
обаче...трябваше да вземеш телефоните на жените-за свидетели-и дали ще се навият да дадат показания newsm78

благодаря на бога ,че НИКИ е добре Hug-иди си запали свещичка Heart Eyes
кога ще се видим? Wink

# 222
  • sofia
предлага се запазена детска лятна коли4ка Simple SmileДа трябва някъде?

# 223
  • в Низината
Здравейте и от мен!
От Дани имам много дрешки, които вече не му стават и играчки, на които вече не обръща никакво внимание. Много ще се радвам да мога да помогна и сега и за напред също. С огромно желание бих искала да се включа във вашите инициативи.

# 224
предлага се запазена детска лятна коли4ка Simple SmileДа трябва някъде?
Ирина от Дупница  newsm78 и майката от Плевен newsm78
 gergi ако имаш летни, за ирина от Дупница вмомента пращат майките, можеш директно с колет да ги пратиш, искаш ли адрес newsm78

Общи условия

Активация на акаунт