4овека,който в момента им помага е въпросната ми позната журналистка от ББТ и 4рез която ще помагаме колкото можем на това дете с бебе
Днес дадох на Ваня коли4ка,доста дрешки,игра4ки,одеяла,шишета,кенгуро...........дребни,но необходими неща,вси4ките давани от наши познати и непознати приятели
А,и дрехи за майката изрових от моя бездънен гардероб.Колкото мене била,но малко по-ниси4ка
Утре ще им ги занесе жената и се надявам поне малко да са по-добре.Като цяло живеели много зле,нямали нищо..........Татко не съществува,само бабата ги издържа.Трябват им още:котлон(малка пе4ка с котлони,тип Раховец),АМ(спешно),още шишета,пампи,дом.посуда...............както каза Ваня"нямат елементарни неща".
Нека събера още инфо и ще пусна тема вкоято да съгласуваме помощта за тези,които биха помогнали.Аз от сряда до събота съм на лагер с Догановци

И така...................кофти работа

Много майки ми звънят,искат да даряват неща,някои препратих към Роси,други задържам за септември,като се прибера..но май трябва да мислим нов склад 
Само който знае склада разбира за какво говоря.Н емога ве4е да вадя мръсните гащи на Пена и т.н. и да губя време да ги мъкна и изхвърлям.
защото от утре ме няма няколко дни.Друг неми е звънял.А и при Руми в Пан4арево има бая неща