"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 030
  • 838
  •   1
Отговори
# 630
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Дами, в пощата е първа редакция на текста.

Hug

# 631
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мери ми пращай ги, района тук е горе долу задоволен, но по другите градове - сега се сещами за звеното в Бургас, и за Кюстендил дома от 3 до 7, и Видин питай - имат ли нужда, Дидката, Русе - Деси там е поела нещата. newsm78

Za звеното в Бургас съм приготвила от тук 3 огромни кашона,за Кюстендил само по 4увал игра4ки и за двата дома (без дрехи),за Дидика само игра4ки(1  4увал),за Русе и за Плевен доста дрехи и гра4ки..........Вси4ко ще пращам идната седмица PeaceЗа Перник ,Медвен,Дерн ,Пазарджик също има приготвени по1-2 4увала с игра4ки ..........Но ето сещам се ( там можеш да пратиш)за бебешкия в Сливен,за дома в с.Кермен(ДДМУИ)..........

Има ли някаква промяна в настоящите им адреси,за която не знам newsm78

# 632
Здравейте!  Simple Smile
Искам да попитам (извинете,ако не е тук мястото) къде мога да дам 2 плика с бебешки дрешки и 1 количка. Доколкото прочетох някои теми имате склад,ако не се бъркам. Или ако някоя мама има нужда направо на нея да ги занеса?
Благодаря!

# 633
  • sofia
Здравейте!  Simple Smile
Искам да попитам (извинете,ако не е тук мястото) къде мога да дам 2 плика с бебешки дрешки и 1 количка. Доколкото прочетох някои теми имате склад,ако не се бъркам. Или ако някоя мама има нужда направо на нея да ги занеса?
Благодаря!

Би могла да ги занесеш в дом Св.София на ул.Гюешево или в Св.Параскева на ул.Порой 16 Hug Бебенца са там и няма да те върнат  bouquet

# 634
  • sofia
Мери ми пращай ги, района тук е горе долу задоволен, но по другите градове - сега се сещами за звеното в Бургас, и за Кюстендил дома от 3 до 7, и Видин питай - имат ли нужда, Дидката, Русе - Деси там е поела нещата. newsm78

Za звеното в Бургас съм приготвила от тук 3 огромни кашона,за Кюстендил само по 4увал игра4ки и за двата дома (без дрехи),за Дидика само игра4ки(1  4увал),за Русе и за Плевен доста дрехи и гра4ки..........Вси4ко ще пращам идната седмица PeaceЗа Перник ,Медвен,Дерн ,Пазарджик също има приготвени по1-2 4увала с игра4ки ..........Но ето сещам се ( там можеш да пратиш)за бебешкия в Сливен,за дома в с.Кермен(ДДМУИ)..........

Има ли някаква промяна в настоящите им адреси,за която не знам newsm78

Не Мери,няма  HugНо понеже в Доганово имат нови попълнения от Драгалевци там им трябват дрешки за мал4овците(7-9 год.)Та  можеш директно този размер да го изпратиш за Доганово Mr. Green

Дренскиа дом ,Медвен ,Кермен..........там адресите са в закованата тема,но за по-сигурно ако искаш да ги сверя Peace

Ние се прибрахме от Боровец днес ,изкарахме подобаващо като се има в предвид нали4ието на две трудно говорещо хлапета и едно неспиращо да ломоти Twisted EvilХодихме няколко пъти до децата от Доганово,които бяха в една станция на Боровец.Вси4ки са добре,играят на воля,нямат грижи,весели са,добре нахранени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
както писах по-горе имат нови де4ица,които добре се адаптират в новата среда  PeaceКато се видим с вси4ки ви ще разказваме за малките сладури.Ще трябва да им осигурим дрешки на първо време( с които раполагаме) и обувки.Като се върнат ще ми дадът списъкът с номерата им WinkОстаналите нужди ще съгласуваме допълнително ,но се готви у4илищна акция,така 4е гответе за екшън Twisted Evil
Както миналата година така и тази ще се опитаме да осигурим най-належащите нужди за у4илище в домовете с които работим(София,Пловдив,Пазарджик,Видин,Г.Оряховица.........)Мислим акцията да е национална,в един ден  Hug

Работи се и върху нови брошури..........Абе,работа да искате.
Поздрави от Догановските деца Simple Smile
Това за сега   bouquet

# 635
На вниманието на всички - имам свободна количка - триколка на ХАУК със зимно ватирано чувалче.Здрава е,помепщи гуми - сменени.Плата към крачетата беше протрит,но съм го зашила с текстилна марка.Единственото неудобство е,че няма пълно легнало положение и е тежка - между 10 и 12кг.,но затова пък е доста стабилна на пътя.Когато синът ми беше новородено,му бях постлала пухената завивка,за да компенсирам липсата на напълно легналото положение.Ползавхме я доскоро,но вече купихме по-лека.Така че,ако за някъде трябва,имайте ме предвид.Дарявам я безвъзмездно.
smile3521

# 636
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Hug Вече се завърнах от морето,малко почерняла,малко уморена и малко пораснала с една годинка  Joy    http://images19.snimka.bg/003680410-big.jpg    Joy           ,ако някой нещо ще праща-приемам   Hug   запрятам ръкави наново

# 637
  • sofia
Hug Вече се завърнах от морето,малко почерняла,малко уморена и малко пораснала с една годинка  Joy    http://images19.snimka.bg/003680410-big.jpg    Joy           ,ако някой нещо ще праща-приемам   Hug   запрятам ръкави наново

Диде,абе нещо от свещи4ките не се разбира много колко лазарника си 4укнала Mr. Green
Да си ни жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet

4ака те 4увал с игра4ки и ще го пратя скоро Hug
Плануваме акция за у4илище,щях да ти звъня,ама ето-пиша ти Twisted Evil

Деска,тук за сега не трябва коли4ка,задръж я малко да видим дали нещо няма да изско4и.И ако-не те съветвам да я занесеш в дома Peace

# 638
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Mr. Green свещичките са 4 до 2  hahaha че иначе ако бях сложила 42  Joy щеше да ми се стопи тортата от всичката топлина
......утре ще говоря с директорите за това от ,което имат нужда

# 639
  • sofia
в сряда ще се пътува до Трън и Перник.Имаме много багаж ,но мога един желаещ да поема още Hug

Цял ден ще отнеме ,така 4е ,който има желание и време да казва.Децата от Трън са се върнали от море,готвят се за планина,пък да видим дали ще ги огрее Praynig
Ще отидем и до бебоците в Перник Heart Eyes,имат игра4ки да полу4ават Crazy
е,който е готов за път и емоции да казва,колата е една  Peace

# 640
Поздрави на децата от Трън от мен и от мамите от Моето бебе.После да пишеш как са изкарали,доволни ли са и т.н.Благодаря предварително!

# 641
Роси , и аз се прибрах от моренцето Simple Smile Доста изморително с тези два бандита,но поне малко разнообразие. Вече съм на линия,казвай как вървят нещата. Ива ми каза,че сте ни приготвили 2 чувала. Утре ако искаш да ти звънна да се разберем.

# 642
  • sofia
Поздрави на децата от Трън от мен и от мамите от Моето бебе.После да пишеш как са изкарали,доволни ли са и т.н.Благодаря предварително!

непременно Hug

Djina,добре дошла  bouquet
да,има багаж и след като си на линия Crazyте пускаме по нея CrazyСега сериозно-4етвъртък или петък ще ти ги пуснем,доста са.Ще се 4уем да ти кажа кога то4но Wink

# 643

непременно Hug

И от мен поздрави на децата в Трън и целувки на бебоците в Перник Heart Eyes Искам да дойда,но за цял ден няма да успея.Ще чакаме после да пишете Hug

# 644
Роси , и аз се прибрах от моренцето Simple Smile Доста изморително с тези два бандита,но поне малко разнообразие. Вече съм на линия,казвай как вървят нещата. Ива ми каза,че сте ни приготвили 2 чувала. Утре ако искаш да ти звънна да се разберем.
да и трябва да се чуем - почвам да ти пращам памперси периодично, имам пари в мен от матакосмата и една жена от Гермаия. МОля те, дай си телефона на лични Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт