"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 033
  • 838
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
така,..............още няма да пускам отделна тема за моми4ето с бебето,но ето как стоят нещата.Майката е на 15 год,бебето на 3 м.-моми4е.Те живеят под наем в село близо до Банкя  с майката на младата майка,която пък е епилепти4ка ShockedОсновният доход оба4е  е от нея.Предстои операция на бебо в Ортопедията на Г.Баня ,но още не се знае кога.Трябвало е утре ,но са я отложили.
4овека,който в момента им помага е въпросната ми позната журналистка  от ББТ и 4рез която ще помагаме колкото можем на това дете с бебе Rolling Eyes

Днес дадох на Ваня коли4ка,доста дрешки,игра4ки,одеяла,шишета,кенгуро...........дребни,но необходими неща,вси4ките давани от наши познати и непознати приятели Hug А,и дрехи за майката изрових от моя бездънен гардероб.Колкото мене била,но  малко по-ниси4ка Crazy
Утре ще им ги занесе жената  и се надявам поне малко да са по-добре.Като цяло живеели много зле,нямали нищо..........Татко не съществува,само бабата ги издържа.Трябват им още:котлон(малка пе4ка с котлони,тип Раховец),АМ(спешно),още шишета,пампи,дом.посуда...............както каза Ваня"нямат елементарни неща".
Нека събера още инфо и ще пусна тема вкоято да съгласуваме помощта за тези,които биха помогнали.Аз от сряда до събота съм на лагер с Догановци Mr. Green и щом се върна се организираме.До тогава кой може да събира тук инфото?Не пишете за сега в тая тема(кой и какво ще даде) за да е я задръстим,пускайте ми ли4ни(друг ще ги следи докато ме няма)  Praynig

И така...................кофти работа Sad

# 616
  • sofia
Вси4ки имате поздрави от Петето  bouquet
Добре са,Денис и Ивон ги нямаше,на село с баба са Twisted EvilЗанесох им 5 торби с дрехи,а днес им отделихме в склада и ира4ки Hug
Петя ще направи списък за у4ени4ката и ще го имаме идната седмица,за да я снабдим с неща за у4илище.Децата са добре,играха с моя дзвер,а той пък се напика  Twisted EvilТа си тръгнахме с гащи на Денис  Mr. Green
И така,добре са,а Петето е свежарка и ми се стори разхубавена Grinning

Днес в склада пооправихме игра4ките и малко дрехи,заделили сме и надписали кое за къде.
Ми,това е от днешния дъждовен ден Mr. Green

# 617
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Как е положението със склада  newsm78 Много майки ми звънят,искат да даряват неща,някои препратих към Роси,други задържам за септември,като се прибера..но май трябва да мислим нов склад Thinking

Отделно хора от Приморско,постоянно ме затрупват с багажи,но се разбрах с тях,в краят на сезона,да седнем ,да сортираме нещата и в колети запо4ваме да разпращаме из страната - някой много нуждаещ се дом  Thinking Thinking

Никола още ми е болен,лекуваме се,ама след едното идва другото..... Tired Tired Tired

# 618
  • sofia
Как е положението със склада  newsm78 Много майки ми звънят,искат да даряват неща,някои препратих към Роси,други задържам за септември,като се прибера..но май трябва да мислим нов склад Thinking

Отделно хора от Приморско,постоянно ме затрупват с багажи,но се разбрах с тях,в краят на сезона,да седнем ,да сортираме нещата и в колети запо4ваме да разпращаме из страната - някой много нуждаещ се дом  Thinking Thinking

Никола още ми е болен,лекуваме се,ама след едното идва другото..... Tired Tired Tired

ами,какво да ти кажа Rolling EyesАко си 4ела предните постинги си разбрала какви к-ва игра4ки и дрехи има в момента,дарени от една организация.И като знаем колко сме мобилни в момента и ще бъдем така още месец си прави извода дали има място Twisted EvilВсъщност до 2-3 седмици склада ще е пораз4истен и ще можем да пълним спокойно.Но имам молба към вси4ки,които взимат багаж.
Моля ви,не вземайте боклуци PraynigНямам сили ве4е да изхвърлям какво ли не CloseСамо който знае склада разбира за какво говоря.Н емога ве4е да вадя мръсните гащи на Пена и т.н. и да губя време да ги мъкна и изхвърлям.
Багаж постоянно се изпраща за провинцията,ве4е имам абонамент при бай ти Стефко CrazyПросто постоянно се носи и не се смогва с транспорта,времето и сортирането.Но,винаги е било така Mr. Green

Мери,само една жена ми звъня в4ера и се разбрахме за понеделник  Peaceзащото от утре ме няма няколко дни.Друг неми е звънял.А и при Руми в Пан4арево има бая неща Mr. GreenДруг склад не ни трябва,с този ще се оправим.

Днес Светла ме подсети нещо.ПОнеже идва у4ебната година да си направим сметка и за акция за децата за у4илище.Да я направим национална -в един ден във вси4ки градове.Където има нужда де.
Аз поемам Доганово и ТРън за списъците......... Peace

# 619
Аз само на една майка дадох телефона ти, с другите реших да ги помоля да ме из4акат ,за септември.

Не разбрах,има ли домове,които саго закъсали,или дрехите от Приморско да си ги разпращаме където решим?

# 620
  • sofia
Аз само на една майка дадох телефона ти, с другите реших да ги помоля да ме из4акат ,за септември.

Не разбрах,има ли домове,които саго закъсали,или дрехите от Приморско да си ги разпращаме където решим?

може да се пращат за Дидка в Горна (големи деца са,над 5 год.) или директно за Трън Wink

# 621

може да се пращат за Дидка в Горна (големи деца са,над 5 год.) или директно за Трън Wink

Аз мислех някъде в нашият район някъде Thinking

# 622
  • sofia

зависи за колко големи деца са Мери newsm78Доганово си имат,но ще знам още утре какво е положението там. newsm78ТРън си имат нужда..........П.Славейков незнам,на  лагер са.......
кажи какви са Wink

# 623

зависи за колко големи деца са Мери newsm78Доганово си имат,но ще знам още утре какво е положението там. newsm78ТРън си имат нужда..........П.Славейков незнам,на  лагер са.......
кажи какви са Wink

Всякакви са- з 5 годишни,за големи,за възрастни.........

# 624
  • sofia
тези за възрастните директно ги забрави Rolling EyesНямаме къде да ги носим май.........
останалите са перфектни за домовете в които ходят Дидка и другите мами от Горна.Имат 3-4 дома в района Peace

# 625
тези за възрастните директно ги забрави Rolling EyesНямаме къде да ги носим май.........
останалите са перфектни за домовете в които ходят Дидка и другите мами от Горна.Имат 3-4 дома в района Peace

Що да ги забравям бе..ще ги разпратя по стар4ески домове. Аз за София така или ина4е не мога да взема нищо - колата и сега ми е препълнена,вси4ко ще разпращам с колети. Отделно в София Рик ме замества успешно - който се обади,носи и се складиа в малкото останало пространсво -има дадени много игра4ки,дрехи - Рик ги е прегледал,все хубави са.

# 626

Мери , в склада в Люлин има място. Наскоро Криси го поизпразни, а и аз пращах колети.

# 627
Мери ми пращай ги, района тук е горе долу задоволен, но по другите градове - сега се сещами за звеното в Бургас, и за Кюстендил дома от 3 до 7, и Видин питай - имат ли нужда, Дидката, Русе - Деси там е поела нещата. newsm78

# 628
  • sofia
Мери ми пращай ги, района тук е горе долу задоволен, но по другите градове - сега се сещами за звеното в Бургас, и за Кюстендил дома от 3 до 7, и Видин питай - имат ли нужда, Дидката, Русе - Деси там е поела нещата. newsm78

Za звеното в Бургас съм приготвила от тук 3 огромни кашона,за Кюстендил само по 4увал игра4ки и за двата дома (без дрехи),за Дидика само игра4ки(1  4увал),за Русе и за Плевен доста дрехи и гра4ки..........Вси4ко ще пращам идната седмица PeaceЗа Перник ,Медвен,Дерн ,Пазарджик също има приготвени по1-2 4увала с игра4ки ..........Но ето сещам се ( там можеш да пратиш)за бебешкия в Сливен,за дома в с.Кермен(ДДМУИ)..........

# 629
  • София
Дами, в пощата е първа редакция на текста.

Общи условия

Активация на акаунт