"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 024
  • 838
  •   1
Отговори
# 645
  Момичета днес бяхме в Трън и Перник. Децата от Трън заминават на лагер в сряда. Бебешорите в Перник са добре.

# 646
  • sofia
  Момичета днес бяхме в Трън и Перник. Децата от Трън заминават на лагер в сряда. Бебешорите в Перник са добре.

В Перник те4е страшен ремонт,бебоците са разформировани  Twisted Evil ,но вси4ки са засмени и щастливи.
Мериян е едно страхотно дете,което се смее с глас,лиготи,хълца от кеф............абе това дете е приказка Heart EyesИ в същото време ми е много мъ4но CryИна4е си имат по4ти вси4ко ,нямат някакви особени нужди(като изклю4им ремонтните),но ще мислим нещо.

Трън треска ги тресе за новия лагер и 4акат с нетърпение Hug

# 647
Я да ви питам кой ги осигурява тези лагери на децата. Аз питах тук в Плевен едната лелка и тя ми каза,че веднъж са изпратили 7-8 деца на море с две лелички и това е. А като гледам тук доста често пишете за деца,които ходят къде ли не. Тук ли няма желащи да им помагат или просто имаме по-малки възможности в провинцията newsm78

# 648
  • sofia
Я да ви питам кой ги осигурява тези лагери на децата. Аз питах тук в Плевен едната лелка и тя ми каза,че веднъж са изпратили 7-8 деца на море с две лелички и това е. А като гледам тук доста често пишете за деца,които ходят къде ли не. Тук ли няма желащи да им помагат или просто имаме по-малки възможности в провинцията newsm78

пишем за лагерите на големите(от 5год.нагоре).От бебешките домове водят само по -големите(3-5 год.)
Обикновенно парите ги дават дарители(и ние сме го правили) ,намират се евтини бази ,пари за транспорт,разходи за там(плодове,лакомства.......)Не е лесно,но не е невъзможно.

И да,в провницията са по-малко възможностите,за вси4ко,не само за лагерите.Винаги е било така и ние за това основно на такива домове искаме да помагаме,но това е тема с дълги разсъждения и обяснения.
Имаш нещо на ум ли?

За Трън сега не е сигурно още(ето ти пример),трябват им 5 бона за да отидат.Имат някакви обещани,но реално ги нямат нали4ни.Пък ти си прецени колко са 5 бона за 10 на Пани4ище за 21 деца и 5 4овека персонал Wink

# 649
Джина зависи си и от директорите, не може директора на Доганово, да успява ВСЯКА година да си води децата на море, на лагер, на един милион разни други инициативки, а децата в домовете главно в провинцията - да не са виждали море въобще, примерно. Така че - факт и то неоспорим е, че има организации и фондации, освен нашата, и то главно чуждестранни, които имат парата, готови са да я дадат, но Диркеторите не винаги са готови да я изхарчат за децата си, и не винаги са готови да търсят, да се занимават, да правят контакт с хората с пари. Въпрос на светоусещане - не са длъжни, да осигурят нищо повече на децата, за които се грижат, освен изришно посоченото в длъжностните им характеристики, та дори и това, рядко успяват...........поредната тъжна истина според мен.

# 650
не зная  да ли го пусках това ,но моля ви  вижте го

http://youtube.com/watch?v=N8IsDBQqqhM&mode=related&search=   

http://youtube.com/watch?v=yKXYi_s-qZg&mode=related&search=

има ни и в чужди ,не само в бг сайтове
забравих да вметна ,че автор на първото видео-реклама за събитието е нашата Евичка -Хапка ,за което още веднъж Видинската  група й благодари   bouquet

# 651
Не,Роси,за съжаление за сега нямам нищо предвид,просто ми е интересно как някои домове успяват да изпратят децата на почивка и изобщо да им организаират някакви разнообразни инициативи - дали наистина някои  директори са по-инициативни и загрижени за децата или има значение и това,къде се намира дома - в провинцията или близо до столицата. Има сигурно много фактори,които оказват влияние.

# 652
  • sofia
Не,Роси,за съжаление за сега нямам нищо предвид,просто ми е интересно как някои домове успяват да изпратят децата на почивка и изобщо да им организаират някакви разнообразни инициативи - дали наистина някои  директори са по-инициативни и загрижени за децата или има значение и това,къде се намира дома - в провинцията или близо до столицата. Има сигурно много фактори,които оказват влияние.

Комплексни са нещата Wink

# 653
не зная  да ли го пусках това ,но моля ви  вижте го

http://youtube.com/watch?v=N8IsDBQqqhM&mode=related&search=   

http://youtube.com/watch?v=yKXYi_s-qZg&mode=related&search=

има ни и в чужди ,не само в бг сайтове
забравих да вметна ,че автор на първото видео-реклама за събитието е нашата Евичка -Хапка ,за което още веднъж Видинската  група й благодари   bouquet

Това е страхотно! Нещо такова ще правим и в София  Mr. Green

# 654
  • sofia
днес съм изпратила кашони с игра4ки и дрехи за Русе,Плевен и Г.Оряховица.
Моми4ета,утре са при вас,до поискване Peace

# 655
Получени днес два кашона с играчки.Утре имам уговорена среща в ДМСГД.Днес ще се чуя с директорката на дом "Надежда" ,за да си уговорим среща.В него дом ще занеса по-голямата част от играчките,за там са по-подходящи.После ще дам отчет.

# 656
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Отивам да взема кашоните,после пак ще пиша  Hug
  bouquet  lorys това е страхотно,очаквайте ме на гости за обмяна на опит  Mr. Green

Yvette много добро попадение с идеята  bouquet

# 657
Днес ходих при Петя.Занесох торбите от Роси,добавих още дрешки,играчки,ластичета за коса и фибички,книжки за Ивон. Тя в момента е на село,а другите сладури изглеждаха много добре-здрави и весели.  Heart EyesПетя сподели ,че може да се появи проблем със жилището,ако баба и поиска да се изнесат,но още нищо не се знае .Дано да не стане все пак,защото... ще им бъде много трудно. Уговорихме се да се видим към началото на септември и да приготвим ученичката за училище. Wink

# 658
  • sofia
Днес ходих при Петя.Занесох торбите от Роси,добавих още дрешки,играчки,ластичета за коса и фибички,книжки за Ивон. Тя в момента е на село,а другите сладури изглеждаха много добре-здрави и весели.  Heart EyesПетя сподели ,че може да се появи проблем със жилището,ако баба и поиска да се изнесат,но още нищо не се знае .Дано да не стане все пак,защото... ще им бъде много трудно. Уговорихме се да се видим към началото на септември и да приготвим ученичката за училище. Wink

bouquet
много се радвам за новините.

Нези,за жилището знаем,оба4е докато мъжа й не се изправи пред някоя медия и не разкажат за проблема няма да можем да помогнем бързо.Казах й го,но незнам дали е говорила с мъжа й.Дано не се наложи да се махат от там Praynig

# 659
  • sofia
мисля някакси идната седмица да се измъкна и да отида до Златица newsm78
има ли мераклии?

Общи условия

Активация на акаунт