Американски колеж- тридесет и втора тема

• 7 804
  • 81
  •   9
Отговори
# 75
Тежестта идва в голяма степен от учлището. Това се коментираше и в предните постове. Следенето на прословутите отсъствия също е много напрягащо.

# 76
Хич да не се оплакват им кажете Simple Smile 12 клас е единствения в който моя син издъхваше и то защото тогава се кандидатства. Покрай явяването на допълнителни изпити, изисквани от чужбина, писане на есета, интервюта и тем подобни, гонене на отличен успех, пълни шестици от матури / изискване от университети, които вече са го избрали/ и катедра физика, направо беше ужас. Но се справи, мина и замина и даже забрави:) Ще се справят и те!
12 клас е лесен в другите училища Wink

Здравейте, в кои университети най-често продължават физиците на колежа?

# 77
  • София
Голямо е натоварването, което не е повод за хвалба.

# 78
  • София
Тежестта идва в голяма степен от учлището. Това се коментираше и в предните постове. Следенето на прословутите отсъствия също е много напрягащо.
Да, това го разбирам - натиск от училище до последно, следенето за отсъствия. Но въпросният пост беше в друг смисъл.

# 79
  • В офиса
Променят ли се нагласите на кандидатстващите предвид световната политическа обстановка. Имам предвид както кандидатстващите в университети, така и тези в 7-ми клас? Все пак в момента Америка не е спокойно място за чужденци, отделно стремленията на Тръмп за части от Европа, т.е. отлив от идеологични позиции?

# 80
Променят ли се нагласите на кандидатстващите предвид световната политическа обстановка. Имам предвид както кандидатстващите в университети, така и тези в 7-ми клас? Все пак в момента Америка не е спокойно място за чужденци, отделно стремленията на Тръмп за части от Европа, т.е. отлив от идеологични позиции?
не, не се променят. Все пак съществува от 1860г и е видял доста политически промени.  Да повече информация- на лични.

# 81
Според мен пък се променят. Моят син е още в девети клас, но вече на някаква консултация са им казали, че предвид ситуацията американските университети за известно време поне остават назад като опция.

Общи условия

Активация на акаунт