Болки в 6 гестационна седмица

• 264
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, преди три дни се събудих с кафяво зацапване поради болки в корема вечерта.
Моментално отидохме на преглед при два АГ и двете мнения са еднакви че плодородния сак се е отлепил,  но малко. Казаха ми да лежа и да ставам само при нужда. Добре, но отвреме на време пак ме заболява, но поне няма кръв засега. Взех си болничен и пазя леглото по цял ден. Ставам само за да се храня и да отида до тоалетната. АГ ме успокои че не трябва да се притеснявам и че няма да се усложнят нещата, просто трябва да си почивам. Да, но се притеснявам по цял ден и пиша, защото изчетох всичко, но няма скорошна тема.
Изписаха ми No Spa 40mg, Утрогестан, Витамин Ц и Витамин К.
Моля жени които са минали през това да ми дадат съвети и насоки..Благодаря.

# 1
На инжекции и системи в болница се лежи за това. Щом болките не спират, потърсете помощ другаде.
Иначе за ставането от леглото - да, забранено е, даже в АГ не дават и до тоалетна да се става.

# 2
При много бременности се случва да има зацапване, дори и без причина.Важното е да няма ярка кръв. В началото на моята бременност, два пъти получавах такова кафеникаво зацапване. Следях се при двама АГ, но извънредно ходих и при трети тогава.Нямаше причина реално за кървенето при мен, нито отлепване на плодния сак, нито нищо. До 6-тия месец си работих дори.
Важното е да спазваш препоръките на докторите, а останалото е в Божиите ръце! Почивай си, бъди спокойна. Пожелавам ти всичко да е наред и тревогите ти да са излишни!🤞🍀

# 3
С кафеникаво зацапване бях с първата бременност и ходих на сватба, където след 3 хорА се сетих, че не трябва да се тръскам чак пък толкова. Ама нито съм "пазила" каквато и да била мебел у дома, нито съм се лишавала от движения. На всичкото отгоре и работих - тази мръсна дума работа, сакън!

# 4
Благодаря за бързите отговори! Случайно да сте имали болки от време на време?

Общи условия

Активация на акаунт