💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 15 194
  • 386
  •   13
Отговори
# 330
Хем се движат по оригинала с някои сцени, хем главните герои са променени. И от къде излезе сега смъртта на брат й🙄🙄🙄 манджа с грозде.

# 331
Добро утро! Днес Лизге празнува 24 Birthday
Много талантливо момиче, нека да е здрава и да развива таланта си Simple Smile

Тази година не гледам на живо сериалите на патроните, такъв жанр са, че няма смисъл за мен без да знам турски. Ноооо епизодът дори на постове с картинки в Туитър много ми хареса и с цялото си сърце се надявам да имат шанс след 10 часа днес…

# 332
  • София
Здравейте! Flowers Fallen Leaf

Снощи реших да гледам епизода с р.озвучка,  транслацията на кадри беше ужасна, с непрекъснати прекъсвания и се отказах! Rolling Eyes Ще чакам буквичките, от това, което чета, разбирам, епизодът ви е харесал! Satisfied

Марги, Smiley
Скрит текст:
Да, краят на "Кралицата" ми хареса! Малко е по подразбиране, оставят зрителя да фантазира, но за мен е достататъчно и съм доволна!

# 333
# 334
# 335
Здравейте група, следя ви често. Сериала го гледах в оригинал и сега много се кефя на турската версия. Разбирам защо са променили характерите на героите, някак в нашите култури животът е по-голяма ценност от развода, а мисля че в източната култура е обратната или поне така ми се струва от всичко, което съм гледала до момента.
Имам въпрос, тъй като бяхте писали, че рейтингите не са много добри, има ли причина за притеснение за това че няма фрагмент към следващия епизод?

# 336
Много, много се радвам. И миналата седмица заслужаваха зелено. Heart

# 337
Здравейте група, следя ви често. Сериала го гледах в оригинал и сега много се кефя на турската версия. Разбирам защо са променили характерите на героите, някак в нашите култури животът е по-голяма ценност от развода, а мисля че в източната култура е обратната или поне така ми се струва от всичко, което съм гледала до момента.
Имам въпрос, тъй като бяхте писали, че рейтингите не са много добри, има ли причина за притеснение за това че няма фрагмент към следващия епизод?

Здравей.

Обикновено няма фрагман веднага след епизода, когато все още не са готови с монтажа и не са сигурни кои сцени ще бъдат включени в епизода и кои не. Предполагам, че днес или утре ще пуснат фрагман. Няма причина за притеснение. Случвало се е и в други сериали.

Радвам се за рейтинга, отлепихме дъното.Grinning

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:46 от mikipoli

# 338
Добре дошла в темата! Flowers Hibiscus Мики ме изпревари, но няма причина за притеснение.
Имам нужда от нови хора в темата, че всички се знаем и сме си доскучали. Satisfied

Яси, тази техника три месеца ли е на ремонт? Малко по-сериозни ви искам. Satisfied Отчитайте се от време на време, да не ви мислим.

Рейтингът

# 339
В Туитър пишат, че е много хубаво, че са вдигнали в АВ, защото там са рекламодателите ( парите).

# 340
  • София
Hands Clap за зелените стрелкички! Smiley

https://x.com/i/status/1974168125483700561

Много нежно, много интимно! Даже самите Мейра и Селим се изненадаха и смутиха от връхлетелите ги чувства! Heart Exl Много добре пресъздадено и от двамата /Ханде и Баръш/, добре заснето, музиката допълва и засилва ефекта от сцената. Браво!Nature Dizzy

# 341
# 342
# 343
Тръгнахме нагоре Hands Clap

Рейтингът и на Сомера:

# 344
#ЛизгеДжомерт, която играе Аслъ в "Сърцебиене", навършва 24 години днес! 🎉 Тя е учила архитектура, започва да се занимава с актьорско майсторство и става известна с #Kardeşlerim.

Общи условия

Активация на акаунт