💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 3 572
  • 90
  •   19
Отговори
# 60
# 61

Още 1 час до 3 епизод на “Сърцебиене”. Приятно гледане, момичета Hug

# 62
"Сърцебиене"
Туитър феновете са разочаровани, че сериалът ще завие в много грешна посока..
Едно от много еднотипни мнения:
" Около смъртта на Мелике можеше да се създаде мистерия с убийство. Наистина не разбирам нуждата от триъгълния сюжет. OGM не ме изненада!"

На път сме към съдбата на Рибарчето. От хит и супер интересен, към пълна катастрофа и недомислици....

# 63
Тина, то рано още, ”Рибарче” го прецакаха чак във втори сезон..
Наистина няма да е зле да вкарат някаква интрига около смъртта на Мелике.

# 64
Керем и Хадисе ... една година разлика Simple Smile
2024                 2025

Стори от Керем Simple Smile

# 65
Май чакаме напрежение под всякаква форма между Аслъ и Арас днес Grinning

Мело ще е в неделния сериал по Now(“Мошеници”), като ролята май няма да е главна, не я видяхме в първия трейлър.

# 66
# 67
Започва Simple Smile
Приятно гледане на всички!

# 68
# 69
# 70
Хюлия научи, че е измамена от любимия си. Да видим сега дали ще й дойде акъла в главата. Grinning

# 71
Жената е толкова влюбена, че сега измамникът ще и каже една - две гальовни думи и ще я омая пак.
Друг ще е виновен...
Хюлия научи, че е измамена от любимия си. Да видим сега дали ще й дойде акъла в главата. Grinning

# 72
Ако изобщо се появи, според мен изобщо не му пука за нея. Влюбена-загубена Stuck Out Tongue Winking Eye
Жената е толкова влюбена, че сега измамникът ще и каже една - две гальовни думи и ще я омая пак.
Друг ще е виновен...

# 73
Арас в болницата не ви ли се видя малко странен - все едно има тъмна страна и всеки момент може да унищожи Аслъ. Нещо злобно имаше.
Поне аз така го усетих...

# 74
И аз предполагам, че Окан ще зачезне с парите и няма да му видим очите повече. Grinning

Арас си мисли, че Аслъ се е сдобрила с приятеля си, нали ги гледаше на срещата им, на не до края и затова гледа сърдито. Хем иска тя да му се махне от главата, хем не иска. Grinning

Фиген каза Метин утре да закарал Рейхан в чифлика. Жената на Метин се намеси защо точно той, имал много работа, не можело ли шофьор да я закара, не можело. Ей , много съм добра с турския вече.Joy

Аслъ не е казала на брат и сестра си за писмото на майка им.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 21:18 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт