💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 17 167
  • 434
  •   25
Отговори
# 375
"Ако обичаш силно" еп. 24 (български дублаж)

# 376

Режисьорът е написал същото като сценаристката. Явно напускат заедно. Остана Ханде и Баръш да напуснат и да приключваме. Joy
Бирсен беше писала, че смяната ще е от 5та серия, но явно ще е от четвърта, когато и да я излъчат. Grinning

# 377
# 378
Явно са се скарали, така изведнъж да напуснат заедно. В момента май не снимат.
Ханде е в Париж, Баръш в Дубай...
Язък, че рейтингът се вдигна..

Режисьорът е написал същото като сценаристката. Явно напускат заедно. Остана Ханде и Баръш да напуснат и да приключваме. Joy
Бирсен беше писала, че смяната ще е от 5та серия, но явно ще е от четвърта, когато и да я излъчат. Grinning

# 379
Явно наистина генерално  не са се разбрали с режисьора и сценаристката. Каква е причината никога няма да разберем.
Да видим дали ще има епизод в петък.
За сега са пуснали това.
"Не се страхувай, до теб съм"

Наистина ли Керем е напълнил караваната на колжеката с тези розови и червени балони? Не е ли от целия екип?

# 380
  • Плевен / София
Ядосах се нещо.
Някой да слезе от балкона и да ме успокои. Satisfied

# 381
Пишат,че балоните са лично от Керем 😎

В Туитър тази вечер е тягостно:
Дали е вярно? 🤔
 Има спекулации от последните часове, има вероятност сериалът "Любов и сълзи" да бъде прекратен преждевременно поради " служебни причини".
"Енгин и Дилара не разрешават заснетите от тях кадри да се използват ( авторско право). В момента сериала няма материал за 4 ти епизод, който трябва да се излъчи в петък", актьорите са разпуснати, няма сценарист и режисьор"

# 382
# 383
# 384
Сърдечно благодаря за бързия превод пчелички! Изгледах го и съм в шок...
Първо обаче не можах да разбера защо сценариста и режисьора са напуснали и защо аджеба има смяна?! Заради лошите рейтинги от миналата седмица, че са 1 към 1 с оригиналния сериал ли? Много добре започна сериала и ще е много жалко да остане в нищото или пък да го съсипят, защото има огромен потенциал. А, всички знаем, че смени ли се сценариста - всичко отива за боклука. Загубих надежда за този сериал, язък, че го почнах. Жал ми е и за Ханде, че сега това ще се отрази на реномето й.

А сега по същество:
Много динамична серия и много интересна, тя мина неусетно.
Много се издразних на Ерджан, като даже имам съмнения, че колието явно е подарък от Мейра, щом му е толкова важно. Яд ме е на Мейра, че се върза на игричките на бившия си приятел.

Йелийз изключително много ме зарадва, че откри това нещо за Дилшах, лошото е, че явно не е достатъчно, за да я елиминира и Дилшах ще се измъкне. Даже съм 100000000%, че именно Дилшах е сложила бръмбара и нарочно изтърва апарата за кръвно там, за да задейства коварния си план и да намеси Селим. Ядосах се.
Селим нищо не й е сторил, а тя ще му вреди! Защо?!
Четин и той съвест и срам няма! Готов да вярва сляпо и да удари в гръб точно човека, когото винаги е насреща и е помагал!  Падна ми в очите!

Харун защо почина ми стана интересно? Може би Зухал без да иска го изпрати в гроба като извика онази жена, явно не й е чиста работата на онази женичка. Но пък навреме съобщиха за кончината му, може пък така Селим да се спаси и да си унищожи договора за развод /все пак в сейфа го прибра!/ , че иначе лошо. Не бих искала никой да разбира за това , че още проблеми ще се стоварят. И при всички положения - нека й на Зухал! Малко й е! Така й се пада като не цени дъщеря си и дели децата си! Неблагодарница!

Селма ми падна много в очите, даже не знаех, че си върши мръсотиите в леглото с този Ерджан. Язък, че я харесвах в началото покрай Рибарчето. Вече не мога и нея да гледам.

Стана ми интересно коя е тази Сара? Може би Сара е до Четин, а не Дилшах? Коя е тази жена и какво ли иска? Може би парите и името на Аксел?

Мейра... Не разбрах какво стана с нея. Признавам, че си помислих, че някой я удари и отвлече, а изглежда нищо такова не е станало. Явно сама е тръгнала да се скита.

Не мога и да не отрека, че ми направи голямо впечатление, че наблегнаха два пъти на сватбената снимка /един път падна при Селим и един път при Мейра/. Може би нещо ще се случи и предстоят много неприятности..
Смърт, развод, разкриване, раздяла, мръсотии... кой знае!? Може пък и наистина да се разделят за съжаление....

Дано има следващи епизоди все пак.
Ако няма, ще бъда принудена да изгледам оригиналния сериал, за да разбера какво се случва и да не стоя на тръни.

# 385
  • Кърджали

Butterfly, с тази смяна на режисьор и сценаристи много вероятно ще ти се наложи да гледаш оригиналния сериал .... Не за друго, ама очаквам от тук нататък приликата с оригинала да е има няма 2%. Дори не мисля, че ще продължат линиите така, както са били развивани досега. Може да има резки промени от типа "гръм от ясно небе".... От такива смени никога не е излезнало нищо добро.

А иначе такива смени са честа практика в Турция. Понякога причина е недоволство от рейтинга, понякога неразбирателства, понякога поемането на друг проект, понякога даже няма и причина, ами защото на продуцента така му е хрумнало. Но най-честата причина е именно рейтинга, макар че убий ме, не мога да се сетя да е водило до положителен ефект, а най-често води и до разваляне на първоначалните идеи за героите... И се започва "Ама този/тази не беше така, защо ги прави сега тези глупости"...

# 386
Кофти ситуация наистина. Въпросителните са много, но нека и ние не слагаме каруцата пред коня. Ще изчакаме и ще видим какво ще се случи. Доста пари са заложени на карта с този проект, не ми се вярва да го спрат, но предполагам, че ще има забавяне в епизодите. Ще видим.
Доста интриги се заформиха в този трети епизод, има накъде да се развиват нещата, стига да си намерят сценарист, по възможност кадърен. Grinning За съжаление, Гупсе я бива само в комедиите, иначе досега да е дошла да помогне на мъжа си.Grinning

# 387
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 388
Здравейте, 🌞
Ханде вече си е в Турция и си е купила нова кола 😉

Хубав ден на всички 😃

# 389
Керем в Туитър:

Мая Simple Smile
Simple Smile
https://x.com/litebluez/status/1974540740584956032

Нова/стара фенска снимка на Керем, който се завръща от Милано миналата седмица