💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 14 846
  • 381
  •   24
Отговори
# 360
Съвсем скоро новият епизод на "Любов и сълзи" ще е готов. Sunglasses Който има време да си освободи вечерта, определено това беше най-добрият епизод от трите. Тъкмо се завързаха интригите и сменят екипа сценаристи. Притеснено ми е от този факт, дано промяната е за добро.
Оказа се, че за липсата на фрагман си има причина. Явно презаснемат 4ти епизод, как го правят, когато главните актьори са нявсякъде другаде, но не и на сета, не знам. Joy Подозирам, че в 4ти епизод лошите ще се вихрят, екранното време ще е тяхно. Grinning

# 361
# 362
# 363
Приятно гледане! Flowers Hibiscus

Държа да подчертая, че сме твърдо против даренията и наистина се занимаваме заради вас.
Да си знаете.

# 364
Мики, Пчелички сърдечни благодарности за превода 💐

# 365
Ядосах се нещо.
Някой да слезе от балкона и да ме успокои. Satisfied

# 366

Държа да подчертая, че сме твърдо против даренията и наистина се занимаваме заради вас.
Да си знаете.

Признай си, че след всеки епизод изглеждаш така :

Не бъди скромна! Joy

Съгласихме се да редактираме субтитрите, за да имат нормален читав превод сериалите. Не сме искали и не получаваме пари за това. И не сме в ничий екип. Само уточняваме. Grinning

# 367
Пчелички, Kissing Heart

Неронски, нещо се е превъзбудил този път ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 368
  • София

Много, много благодаря! Flowers Bouquet

И...Другите...Thinking

Мики, Слънчице, пчелички, Kissing Heart

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 18:32 от Dilemi

# 369
Скрит текст:

Да си знаете.

Признай си, че след всеки епизод изглеждаш така :

Не бъди скромна! Joy

Съгласихме се да редактираме субтитрите, за да имат нормален читав превод сериалите. Не сме искали и не получаваме пари за това. И не сме в ничий екип. Само уточняваме. Grinning
Скрит текст:
На път за Малдиви съм.

# 370
Аз пък се радвам за смяната на сценаристката. Интересно ми е обаче, ако ще променят историята защо все пак не са го направили с тази.
Иначе е очевадно, че придържайки се към оригинала няма да имат успех. Тази динамика, този тип драма изобщо не им пасна.  Даже и само с безкрайните сравнения "В корейския не беше така, ама Ханде не го изигра като ..., Баръш изобщо не можа като ..." Така че, пробваха, не става, да вадят шамарите и скандалите и ще сме много в зелено (това в кръга на шегата)
Нека да видим, на къде ще тръгне да се развива историята и тогава да коментираме.

Изгледах епизода и определено този беше много интересен.

# 371
Може би заради международните ангажименти на актьорите и ако трябва да се променят сцени. Не е добре това забавяне, сериалът започна да набира скорост, дано това да не се отрази на гледаемостта.

# 372
От Бирсен
Съобщава се, че Седа Алтайлъ Тургутлу е била поканена за сериала „Любов и сълзи“ веднага след напускането ѝ от поредицата „Загубата на краля“, но не е било постигнато споразумение. Преговорите за нов сценарист на „Любов и сълзи“ продължават.

То май няма да има епизод в петък ...

# 373
Керем е напълнил караваната на Лизге с балони, за да отпразнува рождения ѝ ден.
https://x.com/sophia_wast/status/1974500070675423372

# 374

Общи условия

Активация на акаунт