💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 18 711
  • 470
  •   13
Отговори
# 450
  • Кърджали
Поли, то много сериали няма, ама тази "класация" не включва само сериалите. Та като цяло са били второто най-гледаното нещо по телевизията вчера...
За новата конкуренция очакванията са много големи, включително имот мен, въпреки (да, за стотен път се повтарям) нежеланието ми точно главният актьор да е главен актьор, ама се преживява. Голяма част ще гледат новия сериал само за да видят каква история е написала този път г-жа Моят мозък какви дивотии може да измисли ако знаете...

# 451
Тук Сърцебиене е на първо място

Продуцентите честитят рождения ден на режисьорката ( тортата е малко странна за моя вкус , ама такава са и избрали)

Друг сериал освен този на Бурак очаквали се да започне ( в неделя) ?

# 452
  • София
Sunglasses

Преди буквичките: "Сърцебиене"", еп.4
Арас вече не е сигурен, че иска Аслъ да се омъжи и да замине с Емре за Дания, отказва предложената и обещана от него подкрепа за Емре. Емре е изненадан и ядосан, пристига в имението на Алкан и гневно иска обяснение от Арас, защото вече е предложил брак на Аслъ, тя е приела и той не иска плановете му да се провалят. Но Аслъ също е в имението, става свидетел на разправията, разбира за тайното споразумение между Емре и Арас, и е ядосана и много разочарована.

https://x.com/Carpintitvdizi/status/1974912355567026482

Алекс, Flowers Bouquet

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 12:03 от Dilemi

# 453
# 454
Данните от Сомера:

Адба:

Екипът на "Сърцебиене" да се стяга, че общото мнение в соц. мрежи е, че снощният епизод е бил най-слабият от излъчените досега.
"Актьорският състав е фантастичен, но сценарият е непълен."

# 455
Терминът на Башак явно наближава:

Пост в инстаграма й:
„Само на малко време съм от това да стана майка. Дори самото изричане на тези думи ме изпълва със странни и вълнуващи чувства. Опитах се да преживея този процес възможно най-добре, оставяйки го да тече свободно, доверявайки се на душата на детето си и на собствените си чувства. Понякога се тревожа, понякога се страхувам. Но когато размишлявам, усещам топлина вътре, каквато никога преди не съм изпитвала. И каквото и да се случи, това винаги ми носи чувство на мир. Много скоро ще държа бебето си близо до гърдите си и ще добавям пожелание в края на всяко изречение: „Нека това се случи по здравословен, спокоен и красив начин.“

# 456
Алекс, благодаря за уточнението. Blush

В "Сърцебиене" вкараха интрига около Мелике и според мен това е добре и може да повиши рейтинга, ако завъртят историята около това.

Много се радвам за Башак. Дано всичко да е наред! Heart Exl

# 457
Стори от Ханде
Явно днес не са на снимки

# 458
  • София
https://x.com/askvegozyasiatv/status/1974580290858222035

"Любов и сълзи", еп.3 Blush

Всичко да мине леко и добре за Башак! Flowers Four Leaf CloverHeart Exl

# 459
Ох, лошо, че рейтингът пада още в първите епизоди. Тина, очаква се още една конкуренция, но не помня никакви подробности, само съм запомнила, че главният е Емре Бей или нещо такова като име.

# 460
# 461
  • София
Sunglasses

"Сърцебиене", еп.4

https://x.com/huyde12/status/1974903797307887946
Арас отива в дома на Аслъ, за да говорят за станалото между тях, за брака й, за Емре, но Аслъ не е казала на семейството си, че е приела предложението за брак на Емре, излизат от къщата, за да говорят.

„Между другото, поздравления, ще се жениш...“ Wear Ring

Скрит текст:

# 462
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сега изгледах четвърти епизод с превод. И да ви кажа, хич не ми беше интересно да гледам два часа дали ще има или не сватба, избирането на чеиза, стремежа на Хюлия да си купи възможно повече рокли и терзанията на Аслъ за Дания. Всичко ни показаха във фрагманите и снимките, нямаше никакъв момент на изненада в епизода. Най-интересното бяха съобщенията, които Бириджик получава. А триъгълник Аслъ-Арас-Емре направо е излишен. Падането на рейтинга за мен съответства с това, което ни показаха.

# 463
Аз това ви го казах още в неделя на обяд. Те си пуснаха всичко в снимките ( точно 54 броя ). Да се сърдят на умника, който им е измислил ПР стратегията...

Здравейте! Flowers Hibiscus

Сега изгледах четвърти епизод с превод. И да ви кажа, хич не ми беше интересно да гледам два часа дали ще има или не сватба, избирането на чеиза, стремежа на Хюлия да си купи възможно повече рокли и терзанията на Аслъ за Дания. Всичко ни показаха във фрагманите и снимките, нямаше никакъв момент на изненада в епизода. Най-интересното бяха съобщенията, които Бириджик получава. А триъгълник Аслъ-Арас-Емре направо е излишен. Падането на рейтинга за мен съответства с това, което ни показаха.

# 464
Носят се слухове , има промяна в сценария, идеята за годеница на Арас отпада.
Фифи може и да няма късмет да се появи.

Общи условия

Активация на акаунт