BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 28 642
  • 922
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Janice, позна за Стефка, тя е бременната, нали знаеш какво печелиш- 5 кила брАшно! ДАвид има закваска, ние ще чакаме питката 😁

# 121
Сияна е пипана доста, но изглежда най-добре от другите с корекции в къщата.

# 122
Аз първа казах, че е тя, щото навън и стана лошо! Grinning Ще пусна тото.

# 123
Тоа Иван 100 процента е някакъв stalker навън. Въшката да помисли за ограничителна заповед

# 124
  • София
Извинявай Диа, ти печелиш 6 кила брАшно, дарлинг😁 
Аз първа казах, че е тя, щото навън и стана лошо! Grinning Ще пусна тото.

# 125
Ванката не се търпи вече, егати досадния тип. Много по-дразнещ е от Виктор, който ходеше до Беба 24/7.

# 126
Оххх, тя Минка хубаво иска да се ремонтира, ама на туй дет му трябва ремонт е невъзможно. Всъщност може, ама не е оперативно 😂

# 127
Извинявай Диа, ти печелиш 6 кила брАшно, дарлинг😁 
Laughing Laughing Laughing
Ще има хлеб за народа!

# 128
Да видим дали съм разбрала - Иван заявява, че няма интерес към Сияна, но има против това Стоянов да я наобикаля. Има интерес към Мина. Натяга й се нагло, тя му отговаря, че не желае по-близки отношения, но той не разбира какво му казва няколко пъти и продължава да настоява, че ''действията й не резонират на думите''. Същият отново се пробва със Сияна. Тоя човек има проблем с обработката на информацията ли, що ли?

# 129
Половината искат да си ходят. Чудесно

# 130
Еее искам си брАшното!!! Joy
Е, тя бременна пък цигарите са й драмата на живота?

# 131
Ванката не се търпи вече, егати досадния тип. Много по-дразнещ е от Виктор, който ходеше до Беба 24/7.

Ще рИвем ние за драмата на Бебови от миналия сезон. Там поне имаше истински любовен сюжет. Ванката иска да бодне където дойде. 😂

# 132
Да видим дали съм разбрала - Иван заявява, че няма интерес към Сияна, но има против това Стоянов да я наобикаля. Има интерес към Мина. Натяга й се нагло, тя му казва, че не желае по-близки отношения, но той не разбира какво му казва няколко пъти и продължава да настоява, че ''действията й не резонират на думите''. Същият отново се пробва със Сияна. Тоя човек има проблем с обработката на информацията ли, що ли?
Не баш. Просто на Иван му се прави секс и опитва до дупка, който върже - върже. Може би и Калин ще емне ако никоя от мацките не поддаде.

# 133
Новия го забравиха в мазето май Joy

# 134
Е, те като му откажат жените, ще ги почне по домова книга, че не се удържа тоя нагон.

Общи условия

Активация на акаунт