BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 20 472
  • 858
  •   26
Отговори
# 300
Ванко-тъпанко е егати жалкото извинение за мъж. И лошото е, че много са като него.

# 301
Въшка е много сладка как застана пред колегата Стоянов, защитава момчето, дето си харесва. 😁

# 302
То хубаво им дадоха карти, ама капацитета им е под нулата. Нито са разбрали за какво са, нито как да ги ползват и кога 😂

# 303
Всички на двора се оказаха абсолютни идиоти, щом подкрепиха Иван в тази ситуация. Елена да не се прави на голям стратег и на човек на място, защото тук много се изложи.

# 304
Аз все още не разбирам какъв е проблемът между Иван и Стефан? И защо съквартирантите подкрепят?! Аз не мога да повярвам, че може да се защитава такова поведение.

# 305
Ох, харесвам емоционални мъже, ама Стефан ми идва в повече...

# 306
Това не е емоционален мъж, а абсолютен ревльо. Има доста голяма разлика.

# 307
Минке, харесвам те, ама къде се завираш все при олигофрените, първо Мути, сега Иван…
А, какво възпитано и джентълменско извинение получи Въшка от братото… нямам думи, голям мъжкар е.

# 308
Ох, харесвам емоционални мъже, ама Стефан ми идва в повече...
Да, ама при него не е проблем. Виж, ако другият Стефен го беше направил, вече Иван щеше да чупи маси.

# 309
Ама и ББ умен. "Имаш ли травма от насилие? Отговор :Да. И пак се пита" Упражнявал ли е... "Не бе семки са шлюпили само.
И Стефан - духа реве. Той пък що?

# 310
  • София
Мина фармацевтката мисли 1 минута на въпроса, колко атома кислород има във формулата на водата 😄

# 311
Ленчето е гений Joy

# 312
Аз все още не разбирам какъв е проблемът между Иван и Стефан? И защо съквартирантите подкрепят?! Аз не мога да повярвам, че може да се защитава такова поведение.
Проблемът е в това, че Иван е в предаването, за да намери някоя жена. Хареса си Сияна, тя обаче има интерес към Стоянов и каза на Иван, че иска да са само приятели. Обаче Иван директно й каза, че той с жени не е приятел и такива неща не стават при него. Иван не може да приеме, че Сияна предпочита Стоянов, а не него и всички тези панаири са именно заради това.

# 313
"Много мразя алуминий, предпочитам олово..."🤣🤣🤣

# 314
Ужас. Тия хора как са оживяли досега, при положение, че имат достъп до остри предмети?

Ако ги питам кое тежи повече 400гр водка или 500гр уиски пак ли ще го объркат?

Общи условия

Активация на акаунт