BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 14 805
  • 620
  •   3
Отговори
# 360
  • София
Иван-елементарния, при тази необоснована агресия, сигурно в реалния живот е още по-страшен и е участвал в побоища. Вероятно си има досие и е контингент.  ББ не ги ли проверява тия неща, съдебно минало и сводки от мвр-то??
А и ББ ме издразни с мекото си отношение и "порицание" , като му каза, че държанието му е на ръба на допустимото... Трябваше строго и категорично да му скръцне със зъби и да го заплаши, а той само го накара да се извини..все едно е в детската градина.

# 361
Въпросите бяха обидно тъпи!
Да питаш химик колко атома кислород има водата и химикът да мисли 5 минути....
Това исках да питам вчера, дали не беше монтаж, защото ако не е от монтажа, а наистина мисли толкова време, то положението е трагично.

# 362
Стефан цайсати ревливков е грозен, направо ми е противен. Не мога да разбера за какво се е лепнал за Иван - дали за да го успокоява и да има мир, за да бъде забелязан, или защото капацитета му е толкова.

E как за какво? За първи път в живота си има шанса да е във вътрешния кръг на побойника и сега ще се държи за него, ако ще турско да стане. Той е влюбен. Grinning

# 363
Не мисля, че Стоянов е хомосексуален. Това, че е мъжка кифла, която отделя време за външния си вид и не крещи, когато някакъв откачалник насреща му изпада в нервна криза, не го прави гей. Далеч съм от мисълта, че е хомосексуалист. Осевн това не знам дали си спомняте, но някой го беше попитал директно, точно във връзка с темата за сексуалността на Цецо. Стоянов каза "на такъв ли ти приличам?", но си личеше, че отрича подобно нещо. За момента той, Давид и Цецо са най-приятните образи и за разлика от останалите показват възпитание, сдържаност и адекватни реакции в ситуациите.

# 364
И аз симпатизирам на Стоянов
Симпатично, умно и интелигентно момче, за годините си е супер

# 365
Тъй като аз казах, че ме съмнява Стоянов, пак да си кажа, че не го казвам с лошо. Предпочитам него, пред Иван., пред Калин, пред онзи с очилата. Засега ги слага в джоба откъм мъжкарско и зляро поведение. Пък и няма лошо да си обръща внимание на външния вид. Относно него, няма никакво значение какъв е, за мен.
   Иван се възмущава за веждите , за пъпките, ама май и неговите са оформени. Да не писка много. Според мен той носи много травма в себе си, но и не прави опити да я отработи. Няма акъл и капацитет да мисли, да анализира, да сравнява с другите и да иска да се "поправи".
    Минчето- ма не става само с джуки, моме. За съжаление все още не се инжектиа мозък. На въпоса за атомите, аз ,която съм далече от химията , веднага си казах -1. Обаче тя като се замисли, си викам, брей, тва ще да е сложен въпрос.  Макар че колко да е сложен, то и на някоибутилки с мин. вода си пише формулата.

# 366
Стоянов ми е новия фаворит. Мъчно ми е, че годината е 2025 и все още има какви ли не предразсъдъци когато се види мъж да отделя малко повече време на външния си вид и бързината да се лепват етикети.

Елена според мен много й се наду самочувствието след толкова много комплименти, че е била много умна, зряла, спокойна. И тя започна да се налага навсякъде. След 1-2 седмици ми се струва, че яко ще се сблъска с една Овца (няма да и споменавам името, Овца се казва).

Лена е голям шемет. Забавна жена, която не се взема насериозно, което е свежест в къщата. Коментарите и по време на играта на Стоянов и Овцата ме убиха. Тя си харесва оловото :Д

За Иван без коментар. Не искам да го сравнявам с неандерталци или с първите хора и тн тъй като щом сме еволюирали явно са имали доста разум. Иван е на минус в тази категория. Да си ходи заедно с ревливия талисман, който е 24/7 на раменете му.

Тиха седмица за Цецо. Стефани май ще я гледаме как лежи само. Не очаквам публиката да я подкрепи. Въшката започва да ми става по-приятна.

# 367
Елена според мен много й се наду самочувствието след толкова много комплименти, че е била много умна, зряла, спокойна. И тя започна да се налага навсякъде.
Това го знаем от самата нея още от визитката ѝ или ти не ѝ повярва?

# 368
Елена според мен много й се наду самочувствието след толкова много комплименти, че е била много умна, зряла, спокойна. И тя започна да се налага навсякъде.
Това го знаем от самата нея още от визитката ѝ или ти не ѝ повярва?

Аз направо се хвърлих да гледам от втория епизод Grin

# 369
Елена се е хванала за Михаела, което е доста голяма грешка и показва колко й е капацитета. Явно не се различават много по морални ценности и начин на мислене. Лафчето, че искала да играе играта стратегически и от дете мечтаела да е в Биг Брадър, тотално ме разсмя. Конфликтът вчера беше доста сериозен, а Иван прояви и физическа агресия, макар не директно към човек. Елена зае неговата страна, което е много показателно каква е и тя.
Давид мисля, че зае страната на Стоянов, защото имаше няколко изречения от негова страна, че поведението на Иван не е нормално и не може да се държи така. Отиде след това в двора, но ми изглежда, че всичко беше, за да провери дали Иван се е успокоил. Момчето не изглежда глупаво.

# 370
Нали разправят, че в Люлин динамично се живее и са свикнали с такова поведение като на Иван, сигурно затова Ленчето го подкрепя. Среда ѝ е, така да се каже 😁

# 371
Аз не гледам всеки ден и всичко, само каквото хвана преди да заспя, но след вчерашния епизод да споделя и аз малко мнение😁
Стоянов и аз в началото мислех, че може да е би или хомосексуален, но като гледам - може и да си е харесал Сияна, има закачка и той изглежда да не се дърпа много, та вече не виждам нищо гей в него... единствено прическата и брадата😁 Не знам доколко е сериозна закачката между двамата, но са ми сладки заедно.
Иван, от друга страна, мислех, че ще е по-свеж, а той егати агресивното говедо. И да, харесал си е Сияна и се дразни, че тя май клони към Стоянов. Помня как в началото се присламчваше до нея и ѝ обясняваше как бил впечатлен колко чисто лице имала. Излага се много в момента, но много ми харесва как Стоянов изпъква на негов фон като възпитан, спокоен човек със завиден самоконтрол и самочувствие - нито му се плаши на Иван, нито се опитва да му угажда като групичката, която вчера се опитваше да го озапти, много бяха гнусни.
Овцата ме дразнеше още като влезе - груба, гръмогласна, нелицеприятна.
Елена е дървен философ, хванах я преди няколко дни как ги беше строила и ги поучаваше нещо. Отделно е на всяка манджа - мерудия, изживява се като интелектуалката на къщата, като най-можещата, знаещата, всички нея трябва да слушат.
Давид в началото ми беше от симпатичните, но откакто спаси Калин (който преди това а-ха да го набие) ми падна в очите, много е завеян май, не приема нищо насериозно, не се интересува много от играта, живее си в негова си реалност. Поне с такова усещане оставам.
Като цяло тая година са вкарали в предаването по-голямо дъно от обичайното, някак скучно за гледане с масата първични и неприятни хора вътре, засега ми харесват май 2-3 човека, най-вече Стоянов и Цецо... Ще видим занапред.

# 372
Незнам кой нормален ще застане на страна н т ази маймуна Иван, с какво го дразни Стоянов. Че е по-симпатичен, интелигентен ли, ми така е ванка...

# 373
Елена е "интелектуалката" на къщата до толкова до колкото е наизустила най-много фрази от мотивационни картинки от фейсбук.

Иначе аз не мисля, че е чак такова дъно кастингът, дори има повече симпатични образи от предния сезон, това което ме дразни е, че за втора поредна година креативността на сценарийния екип е стигнала само до "да им орежем бюджета заради пълни глупости, та да се карат за брашно". Някой бил нарекъл някого по име или казал нещо бегло свързано с номинациите и айде... Поне измислете някакви интересни мисии, като искате да им вземете парите.

# 374
Детската мечта на едно момиче се сбъдна
Много е глуповата Елена, едно и също дуднне по адрес на Стефани чак ме дразни. Тя ще каже кое е справедливо и кое не.

Общи условия

Активация на акаунт