BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 14 194
  • 607
  •   54
Отговори
# 345
Изкуственият интелект не може да пише толкова неграмотно

# 346
Ще извинявате, но мисията на Валентин не беше ли да се представя за Десислава? Като той отказа. Но защо Биг Брадър разрешиха той да пише истината? Там нещо се оплетох и не успях да разбера?

# 347
Тоя Валентин влезе с големи претенции колко е умен, а се оказа кух като хралупа. Поредния комплексар.

Мина е от жените “ бий ме, обичам те”. Сигурно е много яко да ти ръмжи примата насреща, вместо да си лекува пъпчиците, докато не те свие с юмруци в ъгъла. Пълно е с такива патки.

Ванката пък е от типа мъже, които най-мразя. Дръжте ме, ще убия някого. Вдигнал перките и някой да го удържа, че ще гръмне, брат.

Елена и тя си мисли, че е голямата работа, ама и нейната глава дрънка на кухо. От къде ги намират тия екземпляри?

Стефчо и Ванко са типичните батки - обръсната главица, очила, вероятно бе диоптър, понацепили се… да им личи липсата на какъвто и да било умствен багаж от разстояние.

# 348
Ревльото докато мълчеше, ме заблуди, че има нещо на горния етаж.

# 349
  • София
Ама той Ванката няма от къде да го е взел умствения багаж. И е ужасно агресивен. Той затова няма гадже в реалния живот.

# 350
"4ovek na toq svat zaedno to ime wivee!"
--Valemtin

# 351
"4ovek na toq svat zaedno to ime wivee!"
--Valemtin
Много интелигентен човек, браво!

# 352
Ще извинявате, но мисията на Валентин не беше ли да се представя за Десислава? Като той отказа. Но защо Биг Брадър разрешиха той да пише истината? Там нещо се оплетох и не успях да разбера?
Май ББ сам се закопа, защото преди чата каза на Валентин, че мисията му е да убеди Иван, че не е изкуствен интелект, без да уточнява жена/Десислава или нещо такова. Хареса ми как го саботира новия в това отношение. Grinning

Много са изрязали от разговора между Стефани и родителите й. Запазват й някакво лично пространство, но идеята на предаването ББ е точно обратната.

Допускам, че войничето може да е от левия бряг. Чудех се дали стратегически избра отбора на Цецо при влизането си, но може и да е имало друга причина. Това, разбира се, не оправдава по никакъв начин избухванията на Иван. Ако ще да си скубе веждите, да си плете плитки и да носи рокли, него какво го бърка? Големият пишман мъж с вид на излязъл от затвора.

Въпросите бяха доста леснички. Но за глаголицата сигурно всеки съквартирант щеше да обърка, то и 95% от българите мислят, че кирилицата е създадена от братята и сега. Калин пък "Няма Симеон първи, само Симеон!", да ходи до Врана да се запознае със Сакскобурготски. Grinning Като изключим това, и повеждащия въпрос с грамажите към Лена, май не се изложиха толкова фрапантно, както е било други години.

# 353
На тоз Иван колко последни предупреждения ще правят?
   Лена ми е много странна като взия, но това е субективно мнение , разбира се.  Вчерашната прическа, грим, вежди....
   Най-дразнеща ми е Михаела. Няма такова врякане, охкане , пъшкане и нереално висока самооценка.
  Давид ми е фаворит, засега.  Според мен Стоянов е леко гей, което на мен грам не ми пречи. В предишния спор между него и ИВан, той сто пъти каза на маймуняка, че не гледа на жените по този начин.

# 354
Вие забравихте понятието "метросексуален" 😃

# 355
  • Между гори и планини
Въпросите бяха обидно тъпи!
Да питаш химик колко атома кислород има водата и химикът да мисли 5 минути....
Иван е кроманьонец, абсолютно анаболно говедо! Дано го изгонят! Стефан цайсати ревливков е грозен, направо ми е противен. Не мога да разбера за какво се е лепнал за Иван - дали за да го успокоява и да има мир, за да бъде забелязан, или защото капацитета му е толкова. Но не ме кефи.

# 356
  • София
Любов е това... На двама емоционално нестабилни.
Доколкото разбрах, Иван го дразнят спокойните хора, които говорят спокойно и смислено.

# 357
  • Между гори и планини
А ревльото не го дразни... Комплексар е момчето и всеки над неговото ниво го подтиска и дразни.

# 358
  • София
Естествено, че е комплексар, необразован и невъзпитан. Израстнал е без родители.
Биг Брадър много добре са знаели каква бомба си вкарват в къщата с него. Ама "рейтинг" да има!

# 359
И аз мисля че Стоянов е гей или с няква травма

Общи условия

Активация на акаунт