BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 23 437
  • 922
  •   1
Отговори
# 600
Понякога гледам нова плей на лаптопа, а друг път, както сега, гледам от телевизора и тук всички жени изглеждат много по-страшни…

# 601
"А Лина е злобата ти" е толкова велика затапка, че чакай да отида да я разкажа и на цялата къща...

# 602
А пък моята злоба се казва Хараламби 💅

# 603
Трите такъв разговор подхванаха…

# 604
Супер нелеп епизод.

# 605
“Държавен служител не искам” - Мина

# 606
Тези дами на коя планета се намират?

# 607
  • София
Да си дойдем на думата... Мина искала богат мъж, ама да има харизма, да има аура и да не е държавен служител Laughing Предишния й получавал бързи пари и по цял ден нищо не правели- бил е или дилър или сводник.. Абе всичко ще си каже... И дете е имал..

# 608
Значи 50хил. лв на месец са 'средно положение'...лошото е, че такива като Мина ги гледат и подрастващите момичета и си правят грешни изводи и представи за живота

# 609
  • Варна
Тази сюжетна линия ужасно много ми доскуча вече !
Интересни хора изглеждаха в началото или що годе, или поне не потресаващо зле.Но в момента е много скучно!
Аман да изкарват само най-низките страсти и страни на хората.Елементарни задявки,елементарни реакции.Тва, за да е по-лесно смилаемо ли?Хубаво да има сеир,ама само толкоз ли...
Двамата влюбени гледам във визитките,че са от Пловдив..Някак си ми хрумва,печелившата им заигравка да не е наговорена преди това.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 23:08 от gali-presi

# 610
Мина сигурно вярва и на лепенките "другата ми кола е Ферари". Grinning

Нейния бил голям туз, и затуй по цял ден нищо не правел, не че е някакъв безделник, и просто парите свършват бързо, щото всеки туз като плати кредитите и училището на детето и те милионите заминават... Идвай сега тука, другия месец ше ти купя нещо... Ех ама голям късмет извади и тя с тоя богат мъж!

# 611
Не знам как да го обясня, но ако не вкараш интелигентни идиоти, няма как да стане истинско шоу.

Човечета с 2 мозъчни клетки няма как да направят шоу. Нямат капацитет, нямат въображение, нямат речник.

# 612
  • София
Втори сезон брАшното е в центъра на сюжета..

Стефанов, бягай момче, не се занимавай с тази...

# 613
Сюжетната линия Стоянов - Въшка ми е скучна. Той ми е симпатичен, но тя постоянно мрън-мрън… Идва ми малко лигаво.

# 614
На мен са ми симпатични, но тя е твърде напориста.

Общи условия

Активация на акаунт