BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 23 165
  • 922
  •   5
Отговори
# 540
Защо Валентин е номиниран?
Нали Стоянов го спаси с картата 🤔
Защото Стоянов го спаси от наказанието на Биг Брадър, но след това ББ накара ръководителите на женския и мъжкия отбор да изпратят по един човек в състезание. Ако човекът спечели, получава имунитет, а ако загуби директна номинация. Играга беше малоумна, а изборът кой казва истината беше даден на Калин...
Който естествено е такъв типаж, че щеше да избере Лена, без значение какво се случва. ББ нарочно посочи Калин да е арбитър, за да е сигурен, че Валентин няма да се отърве от номинация.

# 541
Да, Мина каза, че вече не са заедно с този мъж.

Като предположим, че сега навършва 22, а връзката с този мъж е била 2 години, то говорим за ок. 40 годишен мъж да ходи с 18-19 годишно момиче, пък знам ли може би е била още по-малка. Не звучи ок

# 542
На мен също тази връзка на Мина ми изглежда доста ненормална история. Но вижте я на какво се е направила, така че приетото при нея за нормално и общоприетото не са едно и също.
Намирам я доста неприятен образ и се надявам скоро да си тръгне.

# 543
  • София
На мен Михаела пък ми е по-неприятна. Само вдига шум и се изтъква.

# 544
На мен също тази връзка на Мина ми изглежда доста ненормална история. Но вижте я на какво се е направила, така че приетото при нея за нормално и общоприетото не са едно и също.
Намирам я доста неприятен образ и се надявам скоро да си тръгне.

Плюс сладкия начин, по който говори за връзката. Че е пораснала, станала жена тн. Звучи като грууминг :/

# 545
На мен Михаела пък ми е по-неприятна. Само вдига шум и се изтъква.
Е, тя е най-неприятна. Joy

# 546
Стоянов не е мой тип мъж чисто визуално, но в него има нещо много секси и привлекателно, очите му са топ Heart Сияна , е младо свободномомиче, кога да флиртува ако не сега. При това не го прави пошло и грозно , навирайки силикони и фръцвайки се . Одобрявам я за войничето , хубав им е флирта. Дали ще излезе нещо , не е наша работа. Не съм съгласна , че провокира мъжете , просто е хубавка , и всяко нейно любезно действие им се иска да е флирт.
Стефани колкото и да не е на център имаше най-адекватната номинация. За разлика от всички , които номинирваха по лични причини , тя гласива срещу поведение което е неприемливо спрямо друг

# 547
Аз не разбирам защо Стоянов крие симпатии към сияна от Иван
Ми да застане и да му каже... Казва не я харесва, няма нищо и хоп страстна целувка... Не ми е ок

# 548
Аз си мисля, че с въпроса на Сияна, какво мисли Валентин за нея, може да не е било тип флирт, а относно това, че той каза, че ги е гледал на екран, докато е бил навън и в тайната стая, т.е. ги е поопознал. Та тя от това очаква да чуе мнение за себе си, а не дали я харесва като жена.

# 549
Убедена съм, че Стоянов има точно нула интерес към Въшката, но не мога да му хвана спатиите, каква игра играе. За мен той е най-силния играч. Контролира се, тих е, не започва скандали, но пък и не мълчи за всичко, не поддава лесно..

# 550
  • Варна
Убедена съм, че Стоянов има точно нула интерес към Въшката, но не мога да му хвана спатиите, каква игра играе. За мен той е най-силния играч. Контролира се, тих е, не започва скандали, но пък и не мълчи за всичко, не поддава лесно..
Дааа, определено има стратегия.
Но пък Сияна може да му влезе под кожата, не подценявайте изолацията.

П.П. Хареса ми как Валентин след жеста, е неизменно на страната на Стоянов.

Вашите мъже, са си ваши. Не става въпрос за тях, а за това, че тогава 18-19 годишно момиче е имало връзка с двойно по-голям мъж, която връзка най-вероятно е възмездна и той й е плащал.
Иван е на колко? 38, но се усуква около 20 годишните. Ама понеже няма пари и никой не го съди, хахахах

# 551
Засега симпатизирам на Стоянов. Държанието му е тип Джино Бианкалана - той с това държание спечели два брадъра.

# 552
  • София
Аз си мисля, че с въпроса на Сияна, какво мисли Валентин за нея, може да не е било тип флирт, а относно това, че той каза, че ги е гледал на екран, докато е бил навън и в тайната стая, т.е. ги е поопознал. Та тя от това очаква да чуе мнение за себе си, а не дали я харесва като жена.
Да де, точно...И Валентин в изповеданията си каза какво мисли за нея от това, което е видял...Само, че трябваше да й го каже, а да не й го спестява...

# 553
  • Варна
Забравих да кажа. Много ми беше сладък Давид, като влезе в изповедалнята по време на партито , да се оправдава пред гаджето си, че го завлекли в джакузито.

# 554
Нищо лошо не виждам във флирта между Стоянов и Въшката. А Иван е мега отблъскващ

Общи условия

Активация на акаунт